دوستان عزیز رئالی، قهرمانیتون رو مجددا تبریک میگم.
جا داره منم چند نکته بگم:
نقل قول:
فکر نکنم در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا تیمی بدون اشتباه داوری یا بدون یکی دو قرعه ی آسون قهرمان شده باشه. به هر حال ۱۳ بازی باید انجام بشه تا یک تیم قهرمان بشه، حساب کنین چند دقیقه میشه (تازه اگه وقت اضافه نخواد).
پس چرا وقتی بارسا میبره، قهرمان میشه از نظر هواداران رئال همه موردی تو پیروزیش دخیل بوده؟ از بخت و اقبال خوب گرفته تا امدادهای غیبی و داور و در و دیوار؟ اصلا مثال بارزش همین نیمه نهایی 2009 با چلسی که مدام لقلقه زبان عزیزانه! یا هم گروه شدن بارسا با پاناتینایکوس و کپنهاگن تو 2010-2011 که همون سال کلی با "شانسا، شانسا" و "شانسلونا" گفتن و قص علی هذا واسه ما داستانها سراییدن!
دقیقا به همین ترتیبی بوده که سینای عزیز گفتن:
نقل قول:
طرفدارای تیم حذف نشده کافیه یک کارت نه در فینال در نیمه نهایی یا قبل از اون به ضررشون بشه. سیبل رو میارن جلوی چشتون :n39:
نقل قول:
در مورد قرعه امسال و سال هاي گذشته به مفصل صحبت شده و دليلي نميبينم نبش قبر كنم.
بله دیگه وقتی نوبت ما میشه و میایم میگیم مسیر رئال واسه قهرمانی(حالا به هر نحو) هموار بوده شروع میشه به فرافکنی! حالا خوبه با قبول کردن این مورد چیزی رو هم از دست نمیدین! این انکار کردنها جالبه در کل : )
نقل قول:
راموس ۸ سانتیمتر (طبق مقاله حمیدرضا صدر) در آفساید بود. اونم بعد از تاثیر بیل رو توپ نه به طور مستقیم، که با توجه به position بیل تو اون لحظه بعید میدونم کمک داور حتی دیده باشه که بیل تاثیرگذار بود. چنین اشتباهاتی هرگز در ذهن فوتبال دوستان نمیمونه، اما دسته ی دیگه ای از اشتباهات داوری هست که بعد سال ها، هنوز هم سوال برانگیزن. وقتی داور تو یک بازی ۳-۴ پنالتی را نمیگیرد؟ کارت قرمز مضحک و ۱۰ نفره کردن تیم حریف...
مثالی بارز از استانداردهای دوگانه در این نوشته هویداست. جالبه که اینجا بعضی اشتباهات اشتباهترن!
نقل قول:
حرف از داوری زدن واقعا مسخرس دیگه- همیشه نباید حماسه سازایی مثل هنینگ اوربو باشن یا سر تمارض دنی الوز به خطا و تمارض مسخره بوسکتس که مضحکه خاص و عام شد کلی ترول درباره حرکت مسخرش ساختن تیم ده نفره کنن تا شما راضی باشید که:n15:
حالا جدای از ماجرای تکراری قضاوت بازی چلسی که مدام تکرار میشه(و اینکه چرا به عنوان هوادار سایر تیمها، هنوزم سنگ تیم چلسی و اون بازی رو به سینه میزنین هم به کنار!) درباره این مورد هم باید بگم، مثلا فیلم بازی کردنهای پپه و تمارضها و دایوهای فوق ستاره رئال خیلی به چشم هوادارانش میاد؟ تازه تا اونجا که ما خوندیم و شنیدیم از این کاراشون با افتخار یاد میشه و کلی مایه مباهات هوادارنشونه!
کلا این نگاهتون به این ماجراها جالب بود واسم.
نقل قول:
تشکر میکنم از راموس که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
تشکر میکنم از زیدان که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
تشکر میکنم از خوانفران که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
تشکر میکنم از رونالدو که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
تشکر میکنم از بیل که شمارش انقدر قشنگه!
در اخر هم تشکر میکنیم از پیش بینی بسیار دقیق دوستان :n02:
نقل قول:
خوده باشگاهشون تبریک گفته اونوقت یه عده هزاران کیلومتر اینورتر از خوده پاپ کاتولیک تر شدن :n31:
نقل قول:
من فکر میکنم غم از دست دادن کرایوف روی اتلتیک هم تاثیر گذاشته بود.
ترولینگ آزاد شده اینجا، یا ماجرا چیز دیگهایه؟ : )