عزیز من از شما خواهشمندم کمی در مورد همجنسگرایی و همجنس بازی مطالعه بفرمایید از منابع علمی البته و سورس های اصلی.نقل قول:
Printable View
عزیز من از شما خواهشمندم کمی در مورد همجنسگرایی و همجنس بازی مطالعه بفرمایید از منابع علمی البته و سورس های اصلی.نقل قول:
این تفکر خانه مجردی بیشتر به خاطر فرار از زیر بار مسیولیت به وجود اومده. یکی از متفکران قرن بیستم میگفت این زمینه حقوق بشر معلوم نیست بشر رو به کجا ببره.هر عملی در چارچوب حقوق بشر جنبه موجه پیدا میکنه و دیگه مسیولیت پذیری و .... از بین میره.اگه هر کی بخواد در چارچوب حقوق بشر ساز خودش رو بزنه و مسیولیتی قبول نکنه دیگه باید فاتحه بشر رو خوند.این وسط دخترا بیشتر ضرر میکنن مطینا چون پسرا میتونن راحت خودشون گلیم خودشون رو از اب بکشن بیرون.
سلامنقل قول:
من متوجه این جمله شما نمیشم
این وسط دخترا بیشتر ضرر میکنن مطینا چون پسرا میتونن راحت خودشون گلیم خودشون رو از اب بکشن بیرون
میشه بیشتر بازش کنین تا من دچار پیش قضاوتی زودرس نشم؟
مرسی:n16:
مرد مسیولیت حمایت از خانواده رو به دوش میکشه.این قدر که دخترا به مرد نیاز دارن مرد نیاز به دختر نداره.البته بازم در دوران پیری هر دوشون دچار مشکل میشن.یکی از ارکان ازدواج تولید سر مایه ای به نام فرزند هست که در اینده به کارشون میاد.نقل قول:
حیف که نقل قول کردن پیغام خصوصی ممنوعه وگرنه پیام یکی از روشعنفکرها و دفاعش از همجنس گرایی رو نقل قول میکردم!
اما اینجا جوابش رو میگم ...
اگه همجنسگرایی ناهنجاری نیست و بد نیست پس تعریف چیز بد و خوب چیه از نظرت؟ اصلا 2 تا چیز که بد هست و نباید انجام بشه رو نام ببر... اگه 10% لذت زندگی چیزهای مادی باشه 90% چیزای معنوی باعث لذت و خوشحالی و امید میشه و با این مزخرفاتی که بعضی ها میگن 1% هم اخلاق و معنویات حس نمیشه. به این میگن زندگی انگل وار ...
کسی که این چیزها رو حس نمیکنه حس نمیکنه دیگه. مثل اینکه بخواهی به ماهی حس تشنگی رو توضیح بدی
به همین زندگی انگل وار ادامه بدید تا همون یه خورده حس های معنوی و اخلاق هم از بین بره تو دنیا
من ک نمیفهمم میای به من پیام خصوصی میدی بعد جوابش اینجا میدی ؟ :n13: همجنسگرایی (نه همجنسبازی) ناهنجاری نیست برای یک عده.چیزیه ک در علم ثابت شده مثل اینکه شما به جنس مخالف تمایل داری اون هم به جنس موافقش داره.برای این میگم مطالعه کن هی نیای از رو تعصبت بگی انگل و ناهنجاری فلان بهماننقل قول:
هم جنسگرایی یک ویژگی نیست.یک اختلال جنسی هست که منجر به عمل غیر اخلاقی میشه.هیچ جای دنیا این عمل پسندیده نیست و به راحتی باهاش کنار نمیان.مثل اینه که بگیم بگیم چون فلانی دیوانه هست پس اگه اومد وسط خیابون هر کاری کرد نباید چیزی بهش گفت!
فکر کنید زندگی یک بازی ماجراجویی هست که شما توش انتخاب های زیادی دارید و همین یکبار می تونید انجامش بدید.با توجه به این موضوع با دیدگاه شما یکی دینی رفتار می کنه و می خواد به وعده بهشت موعودش برسه و یکی چون اعتقادی نداره نمی خواد این دنیا رو به کامش زهر کنه و بیشترین لذت رو در همین دنیا ببره .حالا این وسط هر دو طرف باید جوری بازی کنند که دیگری اسیب نبینه و چون هر فرد یکبار قرار بازی کنه هیچ کس نمی تونه بگه شما اینجوری بازی کن چون من اینجوری خوشم میاد.(حالا توی این مملکت اجباری هست که شما باید حتما رفتارت تو اجتماع جوری باشه که بهشتی هستی اگر نه همین دنیات هم برات جهنم می کنیم)
پس تا اینجا هیچ کس نمی تونه به کسی زور بگه مگر اینکه زنده بودن طرف و رفاه و امنیت طرف بهم بزنه
من بعنوان کسی که از دار دنیا فقط یک خواهر دارم و در یک خانواده فوق مذهبی بزرگ شدم و 26 سالم داره تموم میشه و هنوز خونه پدرم زندگی می کنم صحبت می کنم
این زن اسیب میبینه و بار خانواده رو دوش مرد هست مال قدیم بود که خرج زندگی رو دوش مرد بود و السلام .چون همین الان برای زن های در شهر های مشهد و تهران کارهای راحت و در امد خوب بیشتر هست تا مردا.برای مردا بیشتر کارهای حمالی هست تا اداری(البته اونایی که پارتی دارند بحثش جداست).پس اگر یک زن بخواد می تونه خودش زندگی رو بچرخونه از لحاظ اقتصادی.میمونه روابط عاطفی که هر دو طرف به جنس مخالف نیاز دارند.در روابط دوستی هم شما از یک پسر بپرسی هیچوقت نمی تونه از دختر اولی که به قبلش راه داده فراموش کنه
حالا این وسط فردی می بینه که ارامش در محیط خانوادگیش نداره که هیچ داره ارامش پدر ومادرش رو هم میگیره و اینکه می تونه مستقل زندگی کنه پس بهتره جدا زندگی کنه.با توجه به اینکه یکبار هم بیشتر نمی تونه زندگی کنه رفتارش اگر ارامش درون خونه ما و امنیت اجتماع رو به هم نزنه هیچ ربطی هم به کسی نداره(می خواد مش.روب بخوره,می خواد مواد مخدر بکشهو .....) چون خودش می دونه و خدای خودش
در مورد غیرت هم یک چیزی نسبی هست و هیچ تعریف نداره.چون زنان اروپایی با اینکه حجابی بر سر ندارند ولی کسی جرات تعرض بهشون ندارند.همین اول انقلاب اگر کسی مانتویی ده سایز بزرگ تر از تنش می کرده انواع القاب به خانم بیچاره نثار می کردند.حالا زنان مانتویی تو این جامعه عرف شده ئ کسی بهش لقبی نمیده
در مورد هم جنس گرایی و بخصوص مردانی که تغییر جنسیت میدن با اینکه اصلا خوشم نمیاد(بکجورایی حالم گرفته میشه) ولی هیچوقت این جرات به خودم نمیدم بهشون توهینی کنم چون حق زندگی خودش هست که با چه کسی هم بستر بشه و به من کوچیکترین ربطی نداره.میگن هر وقت خواستی در موردی چیز قضاوت کنی بهتر خودت جای اون فرد بزاری.چون من 1 درصد هم میلی به هیچ مردی ندارم پس قضاوت هم نمی کنم.مثل این میمونه تو ایران تا این 10 سال قبل چای نوشیدنی خیلی متداولی بود ولی یک نفر از قهوه خوشش میاد و به چای علاقه ایی نداره حالا بزور ما بهش بگیم شما مریض هستی و باید تحت درمان قرار بگیری چون معموله ایرانی ها چای می نوشند.طرف اگر می خواد روابط جسمی داشته باشه نمیاد وسط خیابون انجام بده که به ما ربطی داشته.رابطه جنسی چه زن با مرد چه دوجنس موافق با یک فرد جایگاهش تو خونه اشون.اگر قرار بود وسط خیابون باشه که خیلی مشمئز کننده بود.
ختم کلام همیشه این رو در نظر بگیرید انسان ها فقط و فقط یکبار فرصت زندگی دارند پس بجای حکم صادر برای چگونه زندگی کردن دیکران سعی کنیم حداقل اگر نمی تونیم زندگی خوبی برای سایر افراد درست کنیم براش زندگی رو با حرفامون و عقاید مون تلخ نکنیم
کسی بیکار نیست بیاد الکی و بی دلیل به خواهرش یا به شخص دیگه ایی گیر بده مگر اینکه بخواد به آبرو و حیثیت خونواده لطمه بزنه ...نقل قول:
ببین دوست عزیز ... یه سری مسائل تنها شخص رو درگیر نمیکنه... بله یک خونواده رو درگیر خودش میکنه ... آبروی شخص فقط نیست ... آبروی یک خونواده یا حتی فامیل هستش ...
اول اینکه این نظر نمونه کامل یک تفکر خود خواهانه رو نشون میده ...نقل قول:
تو خودت اومدی به دنیا ... دیگه بعدش کس دیگه ایی نباید متولد بشه ؟ نمیخوام بگم هدف اصلی ازدواج تولید مثل هستش ... نخیر ... ولی یکی از اهداف بلند مدت محسوب میشه ...
مجرد ها با مجرد خیلی فرق داره ... شما نمیخوای ... خیلی های دیگه میخوان ... دلایلش رو هم خودت بهتر میدونی ...
شما هم مجرد بمون... امیدوارم بیشتر چرخ زندگی واست بچرخه ...:n01:
.منم هزار تا میل دارم دلیل نمیشه برم هر کاری که دلم خواست بکنم بعد بگم به خودم مربوطه!این توجیحات قرار نیست نوع عمل رو عوض کنه.اگه همجنسگرایی مجازه پشت سرش باید هزارتا عمل دیگه هم که جز خواسته های نفسانی هست رو مجاز بدونیم و در نهایت فاتحه مع الصلوات البشر!نقل قول:
در مورد هم جنس گرایی و بخصوص مردانی که تغییر جنسیت میدن با اینکه اصلا خوشم نمیاد(بکجورایی حالم گرفته میشه) ولی هیچوقت این جرات به خودم نمیدم بهشون توهینی کنم چون حق زندگی خودش هست که با چه کسی هم بستر بشه و به من کوچیکترین ربطی نداره.میگن هر وقت خواستی در موردی چیز قضاوت کنی بهتر خودت جای اون فرد بزاری.چون من 1 درصد هم میلی به هیچ مردی ندارم پس قضاوت هم نمی کنم.
باید یه منشور جدید به نام اخلاقیات و مسیولیات بشر سازمان ملل بده بیرون.این جوری معلوم نیست سر انجام چی بشه با این تفکر ازادی مطلق.