صحنه ناجور منظورت چیاس؟ چون تا جایی که من رفتم(35%) به نظرم چیزی نداشت که ناجور باشه.نقل قول:
Printable View
صحنه ناجور منظورت چیاس؟ چون تا جایی که من رفتم(35%) به نظرم چیزی نداشت که ناجور باشه.نقل قول:
خب فارکرای 4 هم تموم شد..
بازیِ خوبی بود اما داستانش خیلی ضعیف بود و اصلا به 3 نمی رسید
ولی در کل راضی ام ازش :n02:
اگرچه آخرش میتونست یکم سخت تر باشه!:n10:
..راستی دوستان کسی تونسته مهارت vehicle takedown رو بگیره؟!؟! چجوری قفلش باز میشه؟ چون من هرچی تو ریسینگ های مختلف اول شدم اون باز نشد که نشد! :n13:
محتوای مخفی: .....سوال
------
لطفا اسپویلر را رعایت کنید.
بله دقیقا معذرت:n02:
هنوز نشده یونیتی رو بازی کنم.با این تفاسیر قفل شرکت EA فکر نکنم دستم به دراگون ایج جدید برسه
ولی به نظرم به اینکه تقلید از نسخه 3ومش هسست ولی جزو 10 بازی برتر 2014 هست واقعا لذت میبره.گرافیک اوج هنر طراحی هست.صدا گذاری عالی.گیم پلی متنوع.داستان کمی اعصاب خورد کن چون پس از شاهکار نسخه 3 توقع رفته بالا و نمیشه به داستان خوب این نسخه راضی شد.هوش مصنوعی خوب
محتوای مخفی: پایان داستان بازی
نمره من9 و یک نمره رو بابت داستان کم کردم
فوق العاادههههههه
اولش عاشق این بازی بودم
ولی نمیدونم چرا الان دیگه دوست ندارم
و حتی ازش زده شدم !
فک کنم این مشکل سیو نشدن مرحله ها بهم ضد حال زد
آخه بعضی از مراحلو دو سه بار رفتم چون سیو نمیشد :n03:
از بس ماموریت جانبی رفتم به جاییکه برم داستانو تموم کنم گیم پلی برام تکراری شده :n02::n03:
داستانشم خیلی ضد حاله واسم، اصلا جذاب نیس.
تنها دلیلی که الان دارم بازی میکنم اینه که انتخاب مون روی داستان و ماموریت هامون تاثیر میزاره و میخوام ببینم داستانش چی میشه آخرش.
کاش میتونستم انقلابی که دارم تو kyrat میکنم رو توی ایرانم بکنم :n08::n02:
دقت کردید داستان بازی دقیقا داره میرـــــنه به کشورهای جهان سومی مث خود ما ؟ :n02:
تا الان که حرحت جالبی از pegan min ندیدم که جذبش بشم، امیدوارم تا آخرش اینقد نچسب نباشه.
یادش بخیر وااااااااااس چقد باحال بود با اون رئیس خفنش که از خود واااااااااس دیوونه تر بود یادش بخیر.
بچه ها شما بین Sabal و Amita کدوم رو ترجیح میدید ؟
و طرز فکرتون به کدوم شون شبیه ؟؟؟ :n13::n01:
از واااااااااس بیشتر خوشتون میاد یا پگان مین ؟ :n02:
قَAmita....سابال چرت و پرت میگه :دینقل قول:
قطعا Vaas ..... the definition of insanity:40:نقل قول:
همین الان بازی رو تموم کردم و همین جا قسم میخورم که دیگه سمت بازیای یوبی سافت نرم :n14:
واقعا یوبی سافت دیگه عنوان آبروداری واسه خودش نزاشته و همه رو خراب کرد.
اینم از فارکرای ! حیف اون همه تعریفی که ازش میکردم، یکی دو روز اول بازی کردم گفتم شاهکاره.
ولی الان میگم آشغاله :n14: واقعا باورم نمیشه چقد مسخره بود !! چقد چرت تموم شد.
Pegan Min چقد مزخرف بود و هیچ شخصیت پردازی ای روش انجام نداده بودن.
واقعا تو شوک اینجوری تموم شدنشم، از یوبی سافت متنفرم :n14:
مرگ بر یوبی سافت :n14: