نقل قول:
خولیو ولاسکو، سرمربی تیم ملی والیبال آرژانتین کارش در رقابتهای قهرمانی والیبال را با پیروزی سه بر صفر مقابل ونزوئلا آغاز کرد. وی پس از این مسابقه اظهار داشت: اگر اشتباهات زیادی در مسابقه بعدی نداشته باشیم بسیار جلو خواهیم رفت. مطمئناً باید روی سرویسهایمان بیشتر کار کنیم. ما از این پیروزی بسیار خوشحال هستیم. مهمترین مسئله این است که ما سه امتیاز در شروع مسابقات کسب کردیم.
سرمربی تیم ملی والیبال آرژانتین درمورد پیروزی تیمش برابر ونزوئلا گفت: ست اول و دوم برای ما واقعاً سخت بود. اشتباهاتی داشتیم، زیرا بازیکنان بسیار جوانی در تیممان داریم و آنها کمی استرس داشتند. اعتماد به نفس آنها در طول مسابقه بیشتر شد و بهتر و بهتر بازی کردند. مطمئنا ما باید روی سرویسهایمان بیشتر کار کنیم.
بر اساس گزارش فارس، وی درمورد مدعیان قهرمانی این دوره از مسابقات خاطرنشان کرد: از نظر من یکی از مدعیان قهرمانی روسیه است. مطمئناً نباید برزیل، آمریکا یا ایتالیا را فراموش کنیم؛ هرچند که آنها مقابل ایران شکست خوردند. من فکر میکنم برای لهستان بسیار مهم است که مدال کسب کند، زیرا آنها در کشور خودشان بازی میکنند. آنها تحت فشار زیادی بودند، اما توانستند واقعاً به راحتی صربستان را شکست دهند.