مسئله ی رده های سنی بله پذیرفته شده هست ولی خب بحث در مورد جامعه هست و مخاطب عام ...
سایت ویکی پدیا اطلاعات خوبی در مورد ازدواج غیر رسمی یا همون Cohabitation جمع آوری کرده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد وضعیت این نوع ازدواج در مناطق مختلف دنیا هم اطلاعاتی با منبع ارائه شده ...
برای مثال :
نیمی از زنان 15-44 ساله ی مجرد با یک شریک زندگی میکنن ( امریکا - سال 2002)
تغییر قوانین در مورد ازدواج غیر رسمی در امریکا که اشاره میشه دهه های 60 انجام اینکار تقریبا از نظر قانونی ممکن نبود ولی امروزه دیگه اینطور نیست اینم نشون میده چقدر این نوع روابط عادی سازی شده در این نیم قرن ...
39% تولد ها خارج از ازدواج رسمی (اتحادیه اروپا 2011)
21% ازدواج ها غیر رسمی در فنلاند و فرانسه 17%
و بقیه امار و اطلاعات که هست تو لینک ... میتونیم دقیقتر هم بشیم اگه بخواید ولی خب مشخصا این روابط در غرب عادی شده تقریبا ...
ببینید بهتره نگید مردک چون اینجا ما پرونده جنایی حل نمیکنیم !! لجبازی هم که نداریم !! بحث باید منطقی باشه ...
شواهد و اطلاعات باید ارائه بشه هر کس در هر سطحی نسبت به موضوع نظری داره و اطلاعاتی ... بنابراین سعی نکنید پاسکاری کنید یا چیزی ! بالاخره اگر پژوهشی در این زمینه شده باید منافع یا مضرات رو بررسی میکنه و ارائه میده. این یعنی دلیل نمیشه شما بشینید یجا از دیگران مستندات بخواید یا من بشینم و همینکارو بکنم !! اگر قصد فهمیدنه این رفتار درست نیست ...
در هر صورت در همون ویکی پدیا بخشی به مطالعات صورت گرفته در مورد اثراتش اشاره میشه ... مثلا به مطالعه ای اشاره میکنه توسط مرکز آمار سلامت امریکا که طبق اون پژوهش این نوع ازدواج شانس طلاق رو نسبت به زوج های عادی افزایش نمیده ، در عین حال به برخی اثرات منفی هم اشاره میشه مثلا اینکه نرخ خیانت حدود 2 برابره در این ازدواج ها و توجه به کودکان هم کمتره ...
اینها همه در کنار هم هست ، قبلا هم نظرمو گفته بودم که هر جامعه خودش رو با شرایط فرهنگ زندگی سازگار میکنه و در واقع این دو کنار هم شکل میگرن (رفتار های فردی و آداب اجتماعی)
فکر کنم با لحن دوستانه و منطقی تر بحث کنید بهتره :n01: