بله، داور از اسپریهایی استفاده میکنه که مثل برف شادی خودمونه :n08:
بله، داور از اسپریهایی استفاده میکنه که مثل برف شادی خودمونه :n08:
نقل قول:
30 ملیون؟؟؟؟!! :n13:
+
اخبار ورزشی : داور با برزیل مثل بازی گذشته مهربون نبود !!! (چون یک صحنه تمارز رو پنالتی اعلام نکرده ! )
البته جمله ش ایهام داره
میشه منظورش این باشه که : مثل بازی قبل که داور مهربون بود اما این دفعه مهربون نبود !
اما با لحنی که گفت میدونم منظورش این بود : این بار هم مثل بازی گذشته داور با برزیل مهربون نبود...
پ ن: جملات خیابانیو آدم میخونه یاد جملات عمام میفته !! :n02:
مخصوصا اگه خوشگل باشن !نقل قول:
نکته جالبی که در بازی اخیر برایم مکشوف شد! این بود که سیما مشکلش با لباس و سرووضع خانمهای حاضر در ورزشگاه نیست، بلکه بطور کلی با نمایش نسوان حاضر در استادیوم با پوشیده ترین لباسها و در گوشه ای ترین بخش تصویر هم درگیره... و گویا بدنبال اینه که با نمایش دادن تک جنسیتی بازی، خدای نکرده فرهنگسازیی چیزی رخ نده.
ای بابا از یه شیخی می پرسن حکم نگاه به نامحرم چیه؟ میگه نگاه به نامحرم حرام می باشد و مرد مجاز نیست به نامحرم نگاه کند مگه اینکه لامصب خیلی خوشگل باشه:n02:نقل قول:
آقا من بارها گفتم دیگه شما سعی کنید بیخیال پیگیری مسابقات از شبکه سوم سیما بشید "ان الصدا السیماء لا یحب الخوشگلون و الخوشگلات"
رنگ و جذابيت جام جهاني به همين شكارهاي دوربيناشه! البته عقوبت تماشاي اين صحنه ها كم نگرانم نمي كنه (شبا نمي تونم بخوابم كابوس ميبينم
معدلم هم افت كرده بود:))همش تقصير خياباني و سيانكي و سرهنگ گروهبان و مزدك هستش گناهش گردن اونا!:n27:
استاد خیابانی - بازی برزیل مکزیک - دقیقه 85:
چه بسا ورزشگاه الان بترکه! ... با توپی که نیمار بزنه ... و اینجا این ضربه ... می ... میتونست ... نه نمیشه ... نمیترکه!!! :n02:
به نظرم علیفرم کمتر از خیابانی رو مخ نیست بلکه بیشتره . یه عادت گندش اینه که گیر بده به یه مربی که باهاش حال نمیکنه و تمام حرکات ، اخلاق و و کلاً تفکرش رو زیر سوال ببره
مشکل قدیمیش با دفاع خطیم که همه تو جریان هستن
وسط بازیم جملاتی میگه که ناخودآگاه به خودت میگی با کیا شدیم 75 میلیون . دیشب اومدیم چند دقیقه بازی بلژیک از تلوزیون خراب شده ایران ببینیم گمونم بعد از گل مساوی بلژیک به الجزایر بود که گفت 20 دقیقه مونده و میشه تو این دقایق 20 گل به ثمر رسوند!!
یادمه قبلنم این جمله مسخره رو گفته بود . سر یکی از بازیای رئال که عقب بودن و داشتن برای گل مساوی تلاش میکردن میگفت تو این 30 دقیقه باقیمونده میشه 30 گل زد!!
من چرت و پرت از این گزارشگرای ایرانی زیاد شنیده بودم ولی این یکی دیگه آخرتش بود
به غیر از نظرهای غیر کارشناسانه اش وسط بازی صداش رو هم بگو . وقتی بازی در جریان نیست و اروم داره سپری میشه صداش چنان از ته قبر بلند میشه که خوابت میگیره اما وقتی یه موقعیت جلوی دروازه ایجاد میشه صداش وولومش چنان میره بالا که اگه خواب هم رفته باشی میچسبی به سقف .نقل قول:
یه جان خودم من همیشه شبا که فوتبال میزاره اون هم با صدای علیفر 100 بار ولوم رو کم و زیاد میکنم تا یه وقت کسی از خواب بیدار نشه .
من از این علیفر از همون موقع که توی لیگ برتر گزارش می کرد بدم می اومد تازه تازه ملت می فهمن که چه قدر روی مخ و کم معلوماته... خیلی هم صداش رو مخه... فقط گزارشگران ترکیه:n12:
پرچم گزارشگران ترکیه بالاس (ترول: یعنی آفساید اعلام کردن؟:n09:)
خداییش همینه . صداش آرومه فک میکنی صدای تلویزیون کمه .صدا رو زیاد میکنی یهو یک دادی میزنه که همسایه ها هم بیدار میشن :n02:نقل قول:
یکی دیگه از تیکه هاش ، " و " گفتن طولانیش هست. اینجوری میگه : Vaaaaaaa فرصتی که از دست میره