سلام دکترنقل قول:
من بابت اینا رفتم پیش یه متخصص
یه سری تست نوشته که 250 هزار تومن درمیاد
آیا واقعاً برای تشخیص این تستا لازمه؟
( اصلاً طرف گفت 250 چوق میشه من یه مقدار نسبتاً زیادی خوب شدم !)
Printable View
سلام دکترنقل قول:
من بابت اینا رفتم پیش یه متخصص
یه سری تست نوشته که 250 هزار تومن درمیاد
آیا واقعاً برای تشخیص این تستا لازمه؟
( اصلاً طرف گفت 250 چوق میشه من یه مقدار نسبتاً زیادی خوب شدم !)
خیلی راضی نیستم اما لاقل مطمئن هستم توسط دوستانی به جاهای بد کشیده نمیشم.نقل قول:
مگه قرار از هر چیزی خوشمون بیاد؟ در دنیای فعلی روابط اجتماعی شاید یک از مهمترین عوامل زندگی و شادی و نشاط باشن.
شما در حال حاضر در دوره ای هستید که دوست ندارید با کسی معاشرت کنید دوست ندارید در اجتماع باشید دوست ندارید دوست داشته باشید ولی من فکر نمیکنم از این وضعیت راضی باشید نه؟
این تنهایی شما ادامه پیدا کنه در بد ترین حالت به خودکشی و در بهترین حالت به مشکلات روانی جدی منجر میشه.
بنظر من بهتره برای چند روز هم شده حتی برای امتحان وضعیت روحیتون هم شده وارد یه جمع بشید , سعی کنید در اون جمع حرف بزنید اگر نتونستید حرف بزنید عاملش رو پیدا کنید! مثلا" از حرف زدن خجالت میکشید؟ یا میترسید حرفی که میزنید رو اون جمع مورد انتقاد قرار بده یا اصلا" تایید نکنه؟ یا کلا" از حرف زدن در جمع خوشتون نمیاد.
در ضمن هیچ وقت به خودتون تلقین نکنید که مشکل روانی دارید.
حتی وقتی فکر می کنم قراره در جمعی باشم ناراحت میشم.
این روز ها که روز امتحانات هست دیر تر از همه می رم مدرسه و وقتی امتحانم تموم شد به سرعت بر می گردم خونه تا مبادا کسی ازم سوالی بپرسه. ( کسی با من ارتباط برقرار کنه )
از همون بچگی همین جوری بودم ، با کسی حرف نمی زدم ، همیشه یک حا تو حال خودم بودم.
احساس می کنم این مشکل به هیچ نحوه ای درمان نمیشه.
چرا نمیخواید با کسی صحبت کنید؟ خجالت میکشید یا چیز دیگه ای؟نقل قول:
خیلی راضی نیستم اما لاقل مطمئن هستم توسط دوستانی به جاهای بد کشیده نمیشم.
حتی وقتی فکر می کنم قراره در جمعی باشم ناراحت میشم.
این روز ها که روز امتحانات هست دیر تر از همه می رم مدرسه و وقتی امتحانم تموم شد به سرعت بر می گردم خونه تا مبادا کسی ازم سوالی بپرسه. ( کسی با من ارتباط برقرار کنه )
از همون بچگی همین جوری بودم ، با کسی حرف نمی زدم ، همیشه یک حا تو حال خودم بودم.
احساس می کنم این مشکل به هیچ نحوه ای درمان نمیشه.
هر مشکلی راه حلی داره! انقدر سخت نگیرید.
رفیق شما با همین پست هاتون در این تاپیک دارید تلاش می کنید با دیگران ارتباط برقرار کنید! شخصا یافتن دوست در اینترنت رو به کسی پیشنهاد نمیدم؛متاسفانه فرصت ندارم مفصل دلایلم رو شرح بدم؛ اما بگذار برات بگم که یک دوست دارم (خارج از دنیای نت) که وقتی باهاشم چنان حالم خوبه که بارها دلم خواسته فریاد بکشم خیلی خوشبختم!نقل قول:
در مورد جنسیت و سن تون اطلاعاتی ندارم اما قویا توصیه می کنم به یک روان درمانگر مراجعه کنید.تمایل به گذاشتن تشخیص بر شما ندارم در عین حال تصویری که شما از خودتان می دهید لازم است به دنبال درمان بروید و درمان هم می شوید؛هر چند زمان بر.
ببخشید اون اقای دکتری که خودش این تاپیک رو ایجاد کرده نیست ؟
راستش تصمیم گرفتم یواش یواش وارد محیط های اجتماعی بشم . از نت شروع می کنم و کم کم به دنیای خارج از نت میرم .
از این سایت انگلیسی زبان هم شروع می کنم :
mylol.com
راستی منظورتون از زمان بر چند وقته ؟
روان درمانگر دیگه چیه؟ حتما یا روانپزشکه یا روانشناس که بیشتر پول میگیره و به دردی هم نمی خوره
منم خیلی استرس دارم....
چند ماهه قرص سرترالین مصرف میکنم
شبا که میخوابم دندونامو محکم به هم میفشارم
طوری که وقتی بیدار میشم فکم به شدت درد میگیره
برای این مشکل باید چیکار کنم؟
عزیز ؛ هشدار دادم خدمت تون که دنبال دوست در اینترنت نباشید. دوستی در دنیای نت اصلا معنا نداره. حداکثرش یافتن افرادیه که علایق مشترک داری باهاشون و مثلا فیلم و عکس و آهنگ مورد نظرتون رو با هم به اشتراک می گذارین.مطلقا دنیای قابل اعتمادی نیست. دنیای مجازی؛ هویتهای مجازی داره. در دنیای واقعیش شناختن اینکه کی راست میگه کی دروغ یک مهارته ؛ در دنیای مجازی خیلی راحت تر میشه برای خود هویت جعل کرد و مثلا حتی روان شناس و روان پزشک شد!نقل قول:
در مورد زمان مورد نیاز هیچ نظری نمی تونم بدم.
به اینترنت فقط به عنوان وسیله ای برای تفریح و پر کردن بخشی از اوقات فراغت تون نگاه کنید؛ بعدها شاید در مسائل علمی و تحقیقات هم به آن نیاز پیدا کنید. بجای محیط پر از دروغ و خطرناک اینترنت؛ چرا در مدرسه دنبال دوست نمی گردید؟ محل زندگی؟ فامیل؟