مغالطه مصادره ی به مطلوب میکنی ؟:n02: زندگی میکنیم چون زنده ایم؟ خب دقیقا این شرح لفظه زندگی هست که اصلا ازلحاظ منطق پذیرفته نیست! ... زندگی میکنیم چون زنده ایم ؟ میای و زندگی رو به زنده بودن انعکاس میدی ؟ خب همه میدونن زنده+ گی = زندگی یعنی زنده بودن! ... روشن +ی =روشنی = روشن بودن ...سفید +ی =سفیدی یعنی سفید بودن! خب اینا از لحاظ منطق مصادره ی به مطلوب هست! ...
چاره هم داره ! کسی که نخواد زندگی کنه در برخی از بلاد خارجی میتونه مرگ انتخابی داشته باشه به اختیار خودش ...پس نمیشه گفت چاره ای نیست مگر زندگی کردن ( این مثال یه مثال نقض هست ... که کلیت حکم رو ابطال میکنن باهاش ... یعنی استثنا وارد حکم میکنن )
شاید مشکلی پیش بیاد که نزارن زندگی کنیم ... یعنی نتونیم دیگه ...
درست به همون دلیل که هر گردی گردو نیست ولی هر گردویی گرده ( البته این درسته به دلیل رعایت شرایط انعکاس ) اما گرد بودن حباب و زنده بودن ما ......چه ربطی داره جدا؟؟ :دی ( تمثیل ناروا ... یامغالطه ی ترکیب ... انعکاس حکم بی ربط به موضوعی خاص! ) چون من پدر خوش اخلاقی هستم همسر مهربانی هم هستم ؟؟ ... یعنی نمیشه کسی با فرزندش خوش اخلاق باشه ولی با همسرش نه ؟ ؟
دوستان من نمیخوام باعث ازردگی خاطر دوستان بشم ...معمولا در بحث های علوم انسانی هم شرکت خاصی ندارم... اما وقتی پست ها کاربران رو میخونم میبینم بیشتر قصد جدل هست : یعنی چیره کردن نظر خود بر نظر دیگران ... حالا چه از راه درست چه غلط ! ... صرفا میخوایم مخاطب رو قانع کنیم که نظر ما درسته! ... اما اصالت نظر رو ... شاید خودمون هم بدونیم که این طور نیست و در حقیقت نظرمون غلطه!...و این دقیقا نقطه ای هست که مغالطه کار میدونه ... ولی نمیخواد در مقابل مخاطب قبولش کنه ...
مفاهیمی مثل زندگی ... جامعه ... و ... بدلیل گسترده بودن حیطشون حتی توسط بزرگ ترین فلاسفه و منطق دانان هم تعریف نمیشن چرا که میگن این تعاریف به تدریج کامل تر ( جامع تر ) میشن ... چرا زندگی کنیم ؟
خب شاید از نظر من زندگی کنیم تا فردا : غرض نقشی است کز ما باز ماند ... اگر نه هستی را نمیبینم بقایی ...
از نظر شخص دیگه که معتقد به زندگی جاودان هست ( نه من ) برای بدست آوردن نعمات اخروی...
حاشیه .... (ّبی ربط)
دوستان توجه داشته باشید ... بسیاری از مسایل که به مذهب بر میگرده حتی از دید بزرگترین فلاسفه معاصر این مرز و بوم ! که مملکتی اسلامی هست اگر به مذهب ربط داشته باشه : ذکر میکنن برای معتقدان به مذهب ... یعنی علم منطق نمی پذیره این قضیه رو مگر اینکه منطق شما منطق اسلامی باشه ... ( مثلا اثبات وجود واجب الوجود ( خدا ) ... ) توسط فلاسفه مسلمان بداهت داره وجود چنین جوهری ... وحتی برای معارضان هم اومدن دلیل و برهان اوردن مثل برهان ابطال تسلل ... برهان اسد و اخضر... برهان سینوی و... اما به موازاتش فلاسفه پوچ گرا :دی ( از دید فلاسفه مسلمان البته , نه علم فلسفه ) هم براهینی مبنی بر عدم وجود چنین ذاتی ارایه دادند ...
هدف از ذکر حاشیه :
سعی کنیم برای بحث کردن هنگامی که دیدیم داریم کم میاریم یا ... وارد مسایل حاشیه ای نشیم ... مثلا مذهب و ... بلکه بیایم از کلیاتی پذیرفته شده توسط کل انسان ها استفاده کنیم ...مثل 2+2=4
نه مسایل مذهب و عرفان و کلام و...