بهترین بازیکن بایرن مونیخ - منچستر یونایتد : روبن
بهترین بازیکن اتلتیکو مادرید - بارسلونا : کوکه
Printable View
بهترین بازیکن بایرن مونیخ - منچستر یونایتد : روبن
بهترین بازیکن اتلتیکو مادرید - بارسلونا : کوکه
آره ... اما با اوج گرفتن لیورپول و این اوضاع یونایتد شاید حداقل 2 فصل نبینیم یونایتدو ....نقل قول:
اندر احوالات سی ال:
یادم میاد درست قبل از قرعه کشی اولین دور حدفی {مرحله 16 تیم} در برنامه Sky، مجری برنامه از کارشناس های برنامه {که شامل ردنپ و تیری آنری میشد}
این سوال رو پرسید که برای مرحله بعد دوست دارید با کدوم تیم بیفتید؟ {از بین پی اس جی، رئال، بارسا، بایرن، اتلتیکو}
آنری {به عنوان یه آرسنالی} مکث نسبتا بلندی داشت که توی همین حین ردنپ گفت خب معلومه اتلتیکو!
آنری بلافاصله جواب داد که از بین این تیم ها {که واقعا همه قرعه های سختی بودن} اتلتیکو "دقیقا" تیمی هست که دوست دارم باهاش نیفتیم، تیمی که به شما
فضا نمیده، در حالی که در مقابل بقیه تیم ها شانس برابری برای حمله وجود داره.
ردنپ از تعجب سرخ شده بود!
الان میشه به عمق صحبت آنری پی برد:n06:
سال بعد که نیستیم اما در فصل بعد مطمئنا جزو 4 تیم خواهیم بود و البته هدف اول قهرمانی،نقل قول:
منچستر داره دوره رکورد رو پشت سر میذاره تازه داره راه میفته و فصل بعد موفق تر هم خواهد شد
تو این تاپیک جاش نیست !!نقل قول:
ولی
درسته لیورپول داره اوج میگیره و یه رقیب سرسخت میشه
ولی آرسنال فکر کنم فصل بعد گزینه ای باشه واسه حضور نداشتن تو 4 تیم
چلسی و سیتی که صدر در صد جزو 4 تیم هستن
از بین لیورپول و یونایتد و آرسنال فکر کنم آرسنال نتونه جزو 4 تیم بشه
یونایتد این فصل افتضاح بود ولی در حال حاضر فقط 7 امتیاز با تیم 4 جدول فاصله داره !!!
اگه از اول فصل فقط یه ذره بهتر بود الان تیم 4 جدول میشد !!
البته اینجا جاش نیست، بیشتر این صحبت تو حوزه نتیجه گیری در لیگ برتر هست. ولی این فصل با وجود بعید بودن، روی کاغذ شانس CL هنوز باقیه برای یونایتد. شانس لیگ اروپا هم زیاده. من فکر میکنم ما کماکان فصل بعد در رقابت های اروپایی (احتمال زیاد لیگ اروپا) حاضر باشیم. چون حداقل ششم شدن محتمله.نقل قول:
اما موافق نیستم با اینکه میگید دو سال. ما این فصل سوای افت شدید یونایتد، افت زیاد تاتنهام و آرسنال رو هم شاهد بودیم. طبیعتا حتی با وجود تیم خوب لیورپول در این فصل، نمیشه نتیجه گرفت که نتیجه گیری مطلوب، سیتی، لیورپول و چلسی و رقابت برای قهرمانی، صرفا به خاطر خوب بودن خودشون هست. این افت شدید یونایتد، تاتنهام و آرسنال باعث شده که شاید سهمیه چهارم انگلیس در CL رو اورتونی بگیره که شاید با آماده بودن سه تیم افت کرده، الان باز داشت در میانه رو به بالای جدول برای سهمیه لیگ اروپا مبارزه میکرد./
:n16:
من دوست دارم تیم های شایسته به لیگ قهرمانان راه پیدا کنن ... امسال یونایتد در حد اسمش اصلا نبود و واقعا شایستگی حضور توو 4 تیم رو نداشت ... امیدوارم سال آینده یونایتد در حد اندازه های یونایتد همیشگب باشه ... یونایتد قوی لیگ رو جذابتر و قشنگتر میکنه و اگه شایستگیشو داشته باشه حتما صعود میکنه ...
--------
دیشب شب کابوس واری برای طرفدارای یونایتد بود ... چون به طور موقت هیچ دلخوشی دیگه ندارن ... پی اس جی که حذف شد امید قهرمانی لیگ و حذفی رو داره .. بارسلون هم همینطور ... دورتمند هم که سهمیه چمپیونز گرفته و فکر کنم جام حذفی داره ... طرفدارای یونایتد شاید بدترین شب چند سال اخیر رو تجربه کردن ...:n16: به عنوان طرفدار لیگ جزیره ناراحت شدم ...:n12:
به نظرم برای بایرن،بهترین حریف تو نیمه نهایی رئال هستش با توجه به سبک تیما.
چون چه به اتلتیکو بخوریم چه به چلسی،هر دوتاشون از دفاعای فشرده چند لایه و بازی درگیرانه استفاده میکنن و تاریخ نشون داده که پپ مقابل همچین تیمایی هنگ میکنه.
ولی رئال بخواد هم نمیتونه اینجوری بازی کنه با حضور اساتیدی مثل پپه و راموس،هافبک دفاعیشونم وضعش خوب نیست و بعد یک ساعت میبرن،جانشین باتجربه درست حسابی هم ندارن برای اون پست.
پس مجبورن به داشته های تهاجمیشون اتکا بکنن که اینجوری دست بایرن هم باز تر هستش،البته نمیگم بایرن حتما میره بالا بخوره به رئال ولی قرعه مناسب تری هستش نسبت به تیمایی که توپ رو بهت واگذار میکنن و کل فضا رو ازت میگیرن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چی شد بالاخره شما بایرنی ها از یه تیم ترسیدی !! :n02:نقل قول:
قویتیرین تیم تاریخ و بهترین تیم و ..... از آتلتیکو بترسه ؟؟؟
همین رئال تو کوپا آتلتیکو رو حذف کرد
تو لالیگا هم فقط بازی رفت رو باختیم !!
حذفش زیاد کار سختی نیست !!!
البته در اینصورت اگه بایرن صعود کنه توی فینال به چلسی یا اتلتیک میخورهنقل قول:
من فکر میکنم تک بازی جلوی تیم های بسته خیلی مشکل تر باشه تا رفت و برگشت که فرصت جبران هست اونم توی زمین خود تیم