چه دل پري داري تو !!نقل قول:
Printable View
چه دل پري داري تو !!نقل قول:
محمدرضا آذرشکیب در مسابقات کشتی آزاد قهرمانی کشور آذربایجان اول شد.
پس از این که سامان طهماسبی دارنده دو مدال برنز کشتی فرنگی جهان، در مسابقات جهانی مسکو برای کشور آذربایجان کشتی گرفت، حالا یک ایرانی دیگر در مسابقات کشوری آذربایجان کشتی گرفته است.
به گزارش ایسنا محمدرضا آذرشکیب دارنده دو مدال نقره جوانان جهان در وزن 120 کیلوگرم که در مسابقات امسال قهرمانی آسیا در هند نیز مدال برنز گرفت، در مسابقات کشوری آذربایجان شرکت کرد و با شکست الکسیس رودریگز قهرمان نامدار کوبایی که او هم قصد حضور در تیم ملی آذربایجان را دارد، به مدال طلا رسید. علی عیسییف ملیپوش سال های اخیر آذربایجان در این وزن سوم شد.
البته با توجه به حضور آذرشکیب در مسابقات جام جهانی و قهرمانی 2010 آسیا در ترکیب تیم ملی ایران، بر اساس قوانین فیلا این کشتیگیر تا قبل از المپیک لندن نمیتواند برای آذری ها کشتی بگیرد. نکته جالب اینکه اکبر طهماسبی، رییس کمیته داوران ایران و بهمن طالبی دیگر داور المپیکی ایران در این رقابتها قضاوت کردند.
قهرمانان مسابقات کشوری آذربایجان به ترتیب زیر هستند:
55 کیلوگرم: محمود ماگومداف
60 کیلوگرم: سلیم خان حسیناف
66 کیلوگرم: جبرئیل حسن اف
74 کیلوگرم: عقیل قلیاف
84 کیلوگرم: شریف شریف اف
96 کیلوگرم: ختاگ گازیموف
120 کیلوگرم: 1- محمدرضا آذرشکیب 2- الکسیس رودریگز 3- علی عیسییف و ماکسیم پروخوروف
جريمهام كنند قراردادم را فسخ ميكنم
مدعي سنگينوزن آزاد در بازگشت از آذربايجان گفت: اگر نفتيها بخواهند جريمهام كنند، قراردادم را فسخ ميكنم.
سيدمحمدرضا آذرشكيب بعد از حضور در مسابقات انتخابي آذربايجانيها و كسب عنوان اولي وزن 120 كيلو، به ايران بازگشت.
به گزارش فارس، حالا او حرفهاي زيادي براي گفتن دارد كه بهتر است در زير بخوانيد:
* چه شد در مسابقات انتخابي آذربايجانيها كشتي گرفتيد؟
ميخواستم ثابت كنم سوميام در آسيايي يك اتفاق بود. من فقط موتاليموف را دست كم گرفته بودم، وگرنه حتي ميتوانم قهرمان دنيا شوم. سال گذشته مربيان تيم ملي برايم زحمت كشيدند و به تورنمنتهاي بينالمللي اعزام شدم. آنجا بود كه متوجه شدم چه در چنته دارم. حالا هم در انتخابي آذربايجانيها علي عيسييف و رودريگز كه از قهرمانان بزرگ و عنواندار دنيا هستند را شكست دادم. قبلا با رودريگز كوبايي تمرين كرده بودم و ميدانستم چقدر آماده است اما من شكستش دادم. هم او را و هم علي عيسييف را.
* چقدر جايزه گرفتيد؟
بيش از چهار هزار دلار!
* چند فرنگيكار هم آنجا كشتي گرفتند، كارشان را چطور ديديد؟
بشير باباجانزاده تنها بر اثر يك اتفاق نتيجه را واگذار كرد، او هم مثل سامان طهماسبي و قاسم رضايي ميتوانست اول شود.
* ميگويند تنها انگيزههاي مالي باعث شده، در انتخابي آذربايجانيها كشتي بگيريد؟
هرگز انگيزه مالي نداشتم. هدفم خيلي بزرگتر از اين حرفهاست. 23 ساله هستم و از 16 سالگي در رده سني بزرگسالان كشتي ميگيرم. ايراد دارم يا ندارم، حالا خيلي باانگيزهام. سال گذشته به تورنمنتي رفتم كه چيزي در وجودم پيدا كردم. ميتوانم حتي بلال ماخوف و آرتور تايمازوف را هم شكست دهم. در آذربايجان فقط ميخواستم ثابت كنم چيزي از حريفانم كم ندارم.
* مربيان تيم ملي و نفت اعلام كردهاند از سفر تو به آذربايجان بيخبر بودهاند. شايد برايت جريمهاي در نظر گرفته شود؟
اگر جريمهام كنند، قراردادم را فسخ ميكنم و اصلا در ليگ امسال كشتي نميگيرم. من رفتنم را خيلي جاها هماهنگ كرده بودم.
* ميگويند كسي اين وسط دلالي ميكند كه كشتيگيران ايراني در آذربايجان كشتي بگيرند؟
هيچ كسي دلالي نكرده و پاي كسي در ميان نيست. حداقل در مورد من كه اينطور نيست. كاري غيرقانوني انجام ندادهام و كسي نميتواند محرومم كند. من كدام تورنمنت را بايد پيدا ميكردم كه رودرروي رودريگز و عيسييف قرار گيرم؟ اكنون به خودباوري رسيدهام و از مردم هم ميخواهم اشتباه در مورد من فكر نكنند. از غلامرضا محمدي، محسن كاوه، ابراهيم مهربان و اكبر دودانگه كه در تيم ملي برايم زحمت كشيدند، از جمشيدي، جعفري و عليرضا حيدري كه در كرج زير نظرشان تمرين ميكنم و همچنين از اكبر فلاح تشكر ميكنم. هنوز هيچ تصميمي در مورد حضور در تيم ملي آذربايجان نگرفتهام و دنبال حاشيه هم نيستم.[COLOR="Silver"]
این بار فرنگی کاران مهاجرت کردند/سه ایرانی دیگر در مسابقات قهرمانی آذربایجان
سه ایرانی دیگر در مسابقات قهرمانی کشور آذربایجان صاحب مدالهای طلا و نقره شدند.
به گزارش ایسنا، به نظر میرسد باید از این پس حضور کشتیگیران ایرانی در آذربایجان را اتفاقی عادی تلقی کرد و به اعتقاد رئیس فدراسیون کشتی که سال قبل حضور سامان طهماسبی در تیم ملی آذربایجان را صادر کردن کشتیگیر نامید و آن را بدون اشکال دانست، باید شاهد بالا رفتن صادرات کشتیگیران و سرمایه های ایرانی بود!
پس از این که محمدرضا آذرشکیب در مسابقات وزن 120 کشتی آزاد آذربایجان دوبنده آذربایجان پوشید و قهرمان شد، سامان طهماسبی در وزن 84 کیلوگرم و قاسم رضایی در وزن 96 کیلوگرم فرنگی نیز بر سکوی نخست ایستادند و بشیر باباجان زاده در سنگین وزن فرنگی دوم شد.
طهماسبی دارنده دو مدال برنز جهان است که در مسابقات جهانی امسال دوبنده تیم ملی آذربایجان را پوشید اما قاسم رضایی و بشیر باباجانزاده برای اولین بار است در مسابقات کشوری آذربایجان کشتی میگیرند.
رضایی در سال 2007 مدال برنز جهان را بر سینه زد و در المپیک پکن هم ملیپوش ایران بود.
بشیر باباجانزاده نیز کشتیگیری 21 ساله از مازندران است که تا به حال یک نقره و یک برنز جوانان جهان و سه طلای جوانان و نوجوانان آسیا را در کارنامه افتخاراتش دارد و از کشتیگیران آینده دار ایران محسوب میشود.
حال باید دید آیا فدراسیون کشتی همچنان به صادر کردن کشتیگیر اعتقاد دارد یا اینکه از کوچ کردن سرمایههای کشتی ایران جلوگیری خواهد کرد.
سال قبل گفته شد که طهماسبی تنها برای جوایز دلاری این مسابقات به آذربایجان رفته و قصد اختیار کردن ملیت آذربایجانی ندارد اما در مسابقات جهانی 2010 مسکو خلاف این گفته ثابت شد. حال باید دید سرنوشت سه سرمایه دیگر کشتی ایران چگونه رقم میخورد و آیا مهاجرت کشتیگیران ادامه دارد؟
رده بندی سه وزنی که کشتی گیرانی در مسابقات قهرمانی آذربایجان صاحب مدال شدند به ترتیب زیر است:
84 کیلوگرم: 1- سامان طهماسبی 2- شهریار ممدوف 3- رومن کامادادزه و علم الدین عبداللهیف
96 کیلوگرم: 1- قاسم رضایی 2- شالوا گادابادزه 3- رامیک عباس اف و سعید شوکورزاده
120 کیلوگرم: 1- رادومیر پتروویچ 2- بشیر باباجان زاده 3- شورژایف و ماکسیم پروخوروف
هیچ کاری خلاف منافع کشورم انجام ندادهام/آذرشکیب : باهماهنگی فدراسیون در باکو روی تشک رفتم
آذرشکیب یکی از آن کشتی گیرانی بود که در مسابقات آذربایجان شرکت و کرد و مدال آورد.
حضور 3 - 4 کشتی گیر آزاد و فرنگی کار ایرانی در مسابقات قهرمانی کشور جمهوری آذربایجان ، دوباره به نقل محافل ورزشی تبدیل شده و هر کسی به فراخور حال و نگاه خود به این موضوع نگریسته و با توجه به دیدگاهش ، موضوعات و مسائلی را مطرح نموده ، گروهی را مقصر جلوه داده یا اتهاماتی نیز به برخی افراد زده شد ، که تبعات حضور این کشتی گیران را بسیار بیشتر از حضور قبلی سامان طهماسبی ( فرنگی کار 84 کیلوی ایرانی و دارنده دو مدال برنز جهان ، که بعد از این حضور ، در مسابقات جهانی مسکو هم برای آذری ها به میدان رفت ) کرده است .
پس از اینکه سامان طهماسبی ، قاسم رضایی و بشیر باباجانزاده ( فرنگی کاران ایرانی اوزان 84 ، 96 و 120 کیلو برسکوی قهرمانی دو وزن اول و نایب قهرمانی وزن سوم ایستادند ) همچنین سید محمد رضا آذرشکیب ( تنها آزادکار 120 کیلوی کشورمان ) که با غلبه بر همه مدعیان نامدار برسکوی قهرمانی سنگین وزن این پیکارها ایستاد ، شایعه احتمال کشتی گرفتن این نفرات برای تیم آذربایجان قوت گرفته و حضور طهماسبی در تیم آذربایجان بر این نگرانی ها بیش از قبل می افزود . محمدرضا آذرشکیب نایب قهرمان جوانان جهان در گفتوگو با خبرورزشی در مورد این موضوع صحبت میکند.
چه خبر ، شهر را شلوغ کرده ای ؟ همه جا صحبت از احتمال رفتن شما به آذربایجان و کشتی گرفتن برای این کشور است ، آیا این موضوع واقعیت دارد ؟
آقا به خدا هیچ کدام این حرفها درست نیست . شما که مرا می شناسید . اصلا این حرفها به ما می خورد ؟ رفتم آنجا ببینم کجای کار هستم . دیگر بس است اینقدر درجا زدن و رشد نداشتن. دیگر خودم هم از وضعیت موجود خسته شده بودم. رفتم با یکسری از بزرگان سنگین وزن دنیا سرشاخ شوم تا بدانم چه شرایطی دارم. خدا را شکر که از این آزمایش هم سربلند بیرون آمدم تا با روحیه و انگیزه ای مضاعف خودم را مهیای دیدارهای مهم تر و سنگین تر کنم .
مگر با نفت تهران برای لیگ برتر قرارداد نبسته بودی ؟ بعضی از مسئولین این باشگاه هم معترض بودند که بدون هماهنگی آنها رفته ای و عده ای هم گفتند که حتی بدون اجازه فدراسیون دست به این کار زده اید . در این رابطه چه می گویی ؟
اولا همه چیز با نظر و اجازه فدراسیون کشتی ایران و آذربایجان بوده است . آذریها با فدراسیون کشتی کشورمان و فیلا مکاتبه کرده و مجوز لازم را اخذ کرده و بعدا ما را دعوت کرده بودند . به خصوص که این مسابقات اوپن بود و مشکلی برای حضور کشتی گیران خارجی در آن هم وجود نداشت. با باشگاه نفت هم هیچ مشکلی نداشته و نداریم. من باید با آمادگی کامل خودم را برای رویارویی با حریفان تیم نفت مهیا کنم . الان هم بعد از غلبه بر نامدارانی چون رودریگرز کوبایی ( که برای حضور در تیم ملی آذربایجان 5 - 6 ماه در باکو و با تیم ملی این کشور تمرین کرده و از نظر آمادگی هم در شرایط خیلی خوبی قرار داشت ) علی عیسایف آذری و نفر سوم جهان که در جام جهانی تهران ملی پوش ما را شکست داده بود ، را مقابل چشمان تماشاگرانشان مغلوب کردم . همچنین مسلم اف یکی دیگر از سنگین وزنهای مدعی آذربایجان و کشتی گیر گرجستانی را نیز شکست دادم تا به قهرمانی برسم . حالا هم با این روحیه ای که به دست آورده ام ، فکر نمی کنم تیم نفت از شرایط فعلی من متضرر شده باشد . من برای اثبات شایستگیها و توانمندیهایم به باکو رفتم و خوشبختانه با غلبه بر همه مدعیان ثابت کردم که حرفهای زیادی برای گفتن دارم .
یعنی اصلا قضیه رفتن به آنجا و کشتی گرفتن برای آذربایجان منتفی است ؟
صد در صد مطمئن باشید و شک نکنید که هیچ حرکت یا اقدامی برخلاف منافع کشورم انجام نداده ام . در خلال همین مسابقات ، بعضی از کشورها که مسابقات اوپن مشابهی برگزار می کنند هم از ما دعوت کردند به آنجا برویم که من به آنها هم یادآوری کردم که باید با فدراسیون کشتی کشورمان هماهنگی های لازم را انجام بدهند .
گفته می شود شما با وساطت ودلالی بعضی ها پایتان به این مسابقات باز شده. واقعیت چیست ؟
به خداوندی خدا قسم این حرفها دروغ محض است . اصلا هیچ دلالی یا واسطه ای در میان نبوده است. فدراسیون آذربایجان با فدراسیون ما و فیلا مکاتبه کرده و ما با اطلاع و هماهنگی مسئولین ذیربط به آنجا رفته ایم. آنهایی که این حرفها را می زنند باید جوابگوی خدا باشند و بدانند که نباید بدون اطلاع از موضوعی ، هر چه دلشان می خواهد بگویند یا بنویسند .
تو که می توانی با اقتدار برابر نامداران آذربایجان ، کوبا ، گرجستان و ... برنده شوی چرا در مسابقات قهرمانی آسیا 2010 - هندوستان ، آنقدر انتقادآمیز کشتی گرفتی ؟
آن یک اتفاق بود ، مطمئن باشید دیگر هرگز چنین اشتباهی را مرتکب نمی شوم . من همین کشتی گیر قزاق را یک ماه بعد درجام حیدرعلی اف با اختلاف بالای 7 - 8 امتیاز شکست دادم که خود آقا محسن مربی تیم ملی هم شاهد بودند . کشتی گیر قزاقی که حریف سوم پنجمی معصومی در جهانی مسکو بود را دوبار 6 - صفر شکست داده ام .
چرا کارت اینقدر فراز و نشیب دارد که هیچ کس نتواند با اطمینان بگوید یک سنگین وزن ششدانگ برای جایگزینی فردین معصومی داریم ؟
شما و همه کارشناسان دائما می گویید پشتوانه نداریم . آیا یکبار پیگیری کرده اید که چرا نداریم ؟ آخر بعضی از رفتارها در تخریب و تضعیف روحیه قهرمانان بویژه جوانان تاثیر منفی خیلی زیادی دارد . مثلا خود شما خبرنگاران وقتی نفر اول تیم ملی را جدا کرده و به دیگران کم لطفی یا بی توجهی می کنید ، نمی دانید رفتارتان چه تاثیر بدی بر روحیه ، عملکرد و نتایج بچه ها دارد .
تو هم فقط زورت به خبرنگاران می رسد ؟
نه به خدا قصد بی احترامی نداشتم . مثلا در کادر فنی تیم ملی هم تا مدتها هیچ توجهی به من نمی شد . فقط از سال گذشته است که آقایان غلامرضا محمدی و محسن کاوه به من لطف کردند و توانستم در 5 مسابقه حضور موثر و مستمر داشته باشم ، که وظیفه خودم می دانم از این عزیزان بویژه حاج آقا یزدانی خرم تقدیر و تشکر کنم که فرصت رشد و ارتقای توانمندیهایم را برایم فراهم کرده اند . من 5 سال است که نفر اول یا دوم 120 کیلوی کشور هستم ، اما فقط پارسال مرا در 5 مسابقه شرکت دادند . در 5 جام تختی ، جام جهانی مسکو ، جام یاشاردوغو ، جام حیدرعلی اف و قهرمانی آسیا کشتی گرفتم که در اکثر آنها کشتی های خیلی خوبی گرفتم وفقط در آسیایی هندوستان بر اثر یک اشتباه سوم شدم و به کادر فنی تیم ملی حق می دهم که از دست من دلخور باشند ولی قول می دهم دیگر مرتکب چنین اشتباهاتی نشوم.
کد:http://www.khabaronline.ir/news-119359.aspx
تماشاگر؛ شماره۷۴۱ هفتهنامه روشنفكر كه در روز ۲۸ دیماه ۱۳۴۶ منتشر شده، چند روز بعد از مرگ جهانپهلوان، بخش عمدهای از مطالبش را به این اتفاق اختصاص میدهد.
پیش از آغاز مطالب در توضیح دلیل عدم پرداختن به موضوعی چنین مهم در شماره قبلی نوشته شده بود: «متاسفانه روز دوشنبه گذشته خبر خودكشی(!) تختی وقتی به ما رسید كه مجله منتشر شده بود اما از پای ننشستیم و از همان لحظه با همه تاثر گیجكنندهای كه وجود یكایكمان را فرا گرفته بود به بررسی و تحقیق درباره مرگ جهانپهلوان پرداختیم. این وظیفه ما بود چون مردم از روشنفكر توقع دیگری دارند. همه منتظر بودند ببینند روشنفكر چه مینویسد چون تختی و روشنفكر الفتی دیرینه با هم داشتند و همیشه جالبترین و تازهترین خبرها و گزارشهای مربوط به تختی نخست در این مجله منعكس میشد و سپس به نشریات دیگر راه مییافت...»
یكی از جالبترین بخشهای این گزارش به شرح ۷۲ساعت پایانی زندگی غلامرضا تختی اختصاص دارد؛ شرحی كه با محور قرار دادن شائبه خودكشی تختی به نگارش درآمده و همچون سایر رسانههای آن روزها حرفی از احتمال به قتل رسیدن در آن نیست. بسیاری از كارشناسان معتقدند آن روزها با دستور حكومت ، شائبه خودكشی تختی بیش از دیگر احتمالات در رسانه ها مطرح شده بود . این گزارش را در زیر میخوانید:
روز جمعه/ساعت۹:۳۰؛ تختی در خانه شمیرانش روی لبه تخت نشسته است. شهلا وارد میشود و به او میگوید: «برو كلید بوفه را از عزیزخانم (خواهر تختی) بگیر، قند برداریم و بعد هم میخواهم بوفه را تمیز كنم.» تختی كه همیشه از اختلافات بین خواهرش و شهلا ناراحت بود، میگوید: «چرا خودت نمیروی بگیری؟» شهلا میگوید: «خب حالا تو برو. مگر چه عیبی دارد؟» تختی هم بلند میشود و لباس میپوشد و از خانه بیرون میرود. شهلا جلوی در میآید و میگوید: «امروز هم كه جمعه است از خانه بیرون میروی؟ مهمان داریم.» تختی برمیگردد و میگوید: «میروم شهسوار.» او سوار ماشین میشود و از شمیران به تهران میآید.
ساعت۱۲؛ تختی به چهارراه نصرت میرود تا نیكو سلیمی (یكی از دوستانش) را ببیند. او را میبیند و پیشنهاد میكند كه با هم ناهار بخورند. نیكو به او پیشنهاد میكند كه با هم به دیدن دوست مشتركشان محمدحسین قیصر بروند و با او ناهار بخورند.
ساعتیك بعدازظهر؛ تختی و نیكو به خانه قیصر میرسند. او هم ناهار نخورده و به اتفاق ناهار میخورند.
ساعت۴ بعدازظهر؛ تختی نزد روحا...خان، دوست نزدیكش میرود و تا شب پیش او میماند.
ساعت۱۰:۳۰ شب؛ تختی به هتل آتلانتیك میرود. بدون آنكه به دوستانش گفته باشد، به خانه نمیرود. به متصدی هتل میگوید: «چون دیروقت است به خانه نمیروم.» و میرود و میخوابد.
روز شنبه / ساعت۹:۳۰ صبح؛ با تلفن، از دفتر هتل صبحانه میخواهد. برایش میبرند. صبحانه میخورد و لباس میپوشد، وصیتنامهاش را كه تنظیم كرده بود با خود برمیدارد و میرود.
ساعت۱۰ صبح؛ در سالن پایین هتل با آقای امید مدیر هتل به صحبت مینشیند و درباره همهچیز حتی فدراسیون كشتی و فوتبال حرف میزنند.
ساعت۱۰:۳۰ صبح؛ به دیدن دوستش شاغلام در گلفروشی رزنوار (چهارراه پهلوی) میرود.
ساعت۱۱ صبح؛ وصیتنامهاش را كه تنظیم كرده در محضر۲۰۲، با حضور آقای مصطفی فرزین سردفتر این محضر رسمی میكند.
ساعت۱۱:۳۰ صبح؛ دوباره به دكان شاغلام برمیگردد و در حدود نیمساعت مینشیند و در همین موقع فتحا...، شاگرد شاغلام با دوربین دستی از او عكس میگیرد، بعد با نویسنده ما (مجله روشنفكر) ملاقات میكند و با او تا چهارراه پهلوی پایین میروند.
ساعت۱۲؛ برای دیدن جعفر خدادادی یكی از دوستانش به موسسه دخانیات میرود و با جمعی از كارگران صحبت میكند. در همینجا وقتی جعفر به او میگوید بیا عصری به شاهعبدالعظیم برویم، میگوید: «همینروزها همهتان به آنجا خواهید آمد.» او از جعفر برای اسلحه خفیف خود فشنگ میگیرد.
ساعت۱:۳۰ بعدازظهر؛ به دكان محمدحسین قیصر میرود و با او ناهار میخورد.
ساعت۴ بعدازظهر؛ به دیدن روحا...خان میرود و پس از اینكه زمانی را با هم میگذرانند، تصمیم میگیرند به مهرآباد بروند و شام بخورند كه روحا...خان میگوید شلوغ است. ناگزیر با هم به دكان احد شكری یكی از دوستانشان میروند و پس از خوردن خوراك ماهی تا ساعت۱:۳۰ بعد از نیمهشب آنجا مینشینند و بعد از هم جدا میشوند. تختی عصر قرار بود كه به دیدن منزه دوستش برود كه نرفت.
ساعت۱:۳۰ بعد از نیمهشب؛ تختی به هتل بازمیگردد و به اتاق شماره۲۳ میرود. از پیشخدمت میخواهد كه اسلحهاش را از ماشین به هتل بیاورد، ولی به او میگوید: «مواظب خواهم بود، می دانم ورود اسلحه به داخل هتل قدغن است.»
روز یكشنبه / ساعت۱۰:۳۰ صبح؛ به خانه تلفن میكند و با شهلا صحبت میكند و دوباره میخوابد.
ساعتیك بعدازظهر؛ از خواب بلند میشود و دوباره به خانهاش تلفن میكند ولی یا تلفن اشغال بوده و یا او پشیمان میشود. در هر صورت صحبت نمیكند و بعد به یكی از دوستانش تلفن میكند، او هم در خانه نبوده است.
ساعت۳:۳۰ بعدازظهر؛ تلفن میكند تا برایش ناهار بیاورند.
ساعت۴ بعدازظهر؛ پیشخدمت میآید و ظروف خالی را میبرد. او از پیشخدمت قلم و كاغذ میخواهد كه برایش میآورد. این پیشخدمت آخرین كسی است كه تختی را زنده دیده است.
ساعت۴:۳۰ بعدازظهر؛ نیكو سلیمی دوست تختی به خانه تلفن میكند و تختی را میخواهد. شهلا به او میگوید: «تختی از صبح كه بیرون رفته، هنوز برنگشته.»
ساعت۱۱ شب؛ پیشخدمت هتل از مقابل اتاق او میگذرد. میبیند چراغ اتاق شماره۲۳ روشن است و صدای آب از دستشویی میآید. این نشان میدهد كه تختی تا این ساعت زنده بوده است.
ساعت۱:۳۰ نیمهشب؛ لحظه فاجعه، لحظه انتظار... چند ساعت جانكندن پایان مییابد. او آخرین نفس را در تنهایی میكشد و در یك لحظه كه برای همه دوستدارانش لحظه بیخبری بود، روح از كالبدش پرواز میكند...
روز دوشنبه / ساعت۸:۳۰ صبح؛ پیشخدمت هتل میبیند ماشین بنز تختی چرخ عقبش پنچر است، به مدیر هتل میگوید. تلفن میكنند، تختی جواب نمیدهد. پیشخدمت میرود گوشش را به در اتاق میچسباند، میبیند صدایی نمیآید. تلفن زنگ میزند. با مشت به در میكوبد و وقتی نگران میشود...
ساعت۹ صبح؛ مدیر هتل به كلانتری۷ تلفن میكند و بعدا به كلانتری میرود و با چند مامور میآید. چون در بسته است، مامور جلوی در میگذارند و دوباره به كلانتری بازمیگردند.
ساعت۹:۳۰ صبح؛ نماینده دادستان و ماموران در اتاق را باز میكنند و با جسد تختی روبهرو میشوند كه روی تخت افتاده، صورتش كبود شده و شیار باریكی از خون از گوشه لبانش سرازیر شده است....» و در ادامه این گزارش مواردی به عنوان علت خودكشی(؟) تختی آمده است. قضاوت در مورد قانع كننده بودن این دلایل و اینكه آیا كسی به خاطر آنها به زندگیاش پایان میدهد یا نه، با شما.
در قسمتی از گزارش این روزنامه درباره دلایل اصلی ناراحتیهای روحی تختی و احتمال مرگ خودخواسته وی چنین آمده است : «آنچه تاكنون درباره علت خودكشی تختی گفته و نوشته شده، آنچنان ضدونقیض است كه نمیتوان باور كرد. خبرنگاران ما طی هفته گذشته با بیش از ۳۰تن از دوستان و فامیل تختی تماس گرفتند و اطلاعاتی كه در زیر میآید مجموع گفتههای آنها و علت واقعی مرگ جهانپهلوان است. تختی از ۳سال قبل در ناراحتی شدید روحی به سر میبرد. این ناراحتی دلایل فراوانی داشت كه مجموع این دلایل سرانجام آنچنان انفجار مهیبی در روح او بهوجود آورد كه تمام ورزشدوستان را در سوگ او نشاند. اینك آن دلایل:
تختی در مدت ۳سال اخیر خود را شكستخورده میدانست و همواره به تمام دوستانش میگفت: «من دیگر قهرمان نیستم. من شكست خوردهام. در مقابل مردم شرمنده ام كه نتوانستم افتخار بزرگی برای آنها بیاورم.»
تختی اصولا بدبودن زندگی اطرافیانش همواره او را زجر میداد. چندین شب قبل از مرگ توی منزلش گریه كرده بود و به شهلا گفته بود: «یك نفر هست كه دو ماه است از من كار خواسته، هر كاری میكنم نمیتوانم برایش كاری دستوپا كنم. چه كنم؟ مادرش و خواهرش در خانه منتظر او هستند.»
و آخرین و كوچكترین مساله كه تاكنون سعی شده به عنوان مهمترین مساله نشان داده شود، موضوع اختلافات خانوادگی بود.
تختی به تصدیق همه دوستانش جز در مواقعی كه با شهلا آن هم به علت وجود خواهرانش در خانه، حرفش میشد، از ازدواج خود ناراضی نبود و حتی آنقدر به شهلا علاقهمند بود كه وقتی در چند روز تعطیلات با روحا... جیرهبندی، امیر بهشتیپور، انوشیروان نصرتی و چند تن از دیگر دوستان به مسافرت شمال رفته بود بنا به گفته همه این اشخاص هر روز ۳بار تلفنی با خانهاش تماس میگرفته و با شهلا خیلی صمیمی و دوستانه صحبت میكرده و اول حال او و بعد حال بابك پسرش را میپرسیده.
جهان نیوز
سامان طهماسبی کشتی گیر ایرانی الاصل تیم آذربایجان ماهیانه پنج میلیون تومان حقوق دریافت می کند، این درحالیست که حقوق کشتی گیران ایرانی روزانه 20 هزار تومان در هرمرحله اردوی 14 روزه است.
به گزارش خبرنگار مهر، این کشتی گیر ایرانی الاصل وزن 84 کیلوگرم که از دو سال گذشته و پس از کسب دو مدال برنز جهان برای آذربایجانیها به میدان رفته است، تاکنون نتوانسته در هیچ میدان جهانی و اروپایی صاحب مدال شود.
این کشتی گیر کردستانی ماهیانه پنج میلیون تومان حقوق دریافت می کند و در صورتی که در رقابتهای جهانی ترکیه و گزینشی المپیک در شهریورماه صاحب مدال طلا شود، جایزه یک میلیون دلاری را دریافت خواهد کرد.
طهماسبی در حالی ماهیانه از آذربایجانیها پنج میلیون تومان حقوق دریافت می کند که حقوق کشتی گیران ایرانی روزانه 20 هزار تومان در هرمرحله اردوی 14 روزه است و جایزه قهرمانی آنها در رقابتهای جهانی نیز در خوشبینانه ترین حالت به 50 میلیون تومان نمی رسد.
با سلام .
ديدم جاي تاپيك كشتي خاليه .
دوستان اگر فيلمهاي آموزشي و مطالب مفيد دارن بذارن تا استفاده كنيم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن استعفا :
ریاست محترم تربیت بدنی استان فارس با سلام نظر به اینکه این اداره به خاطر عدم توجه به هیئت کشتی استعفاء خود را از مسئولین هیئت کشتی استان را دارم انشااله با مدیریت جنابعالی در ورزش استان هیئت کشتی را موفق باشد!
منبع : پایگاه اطلاع رسانی کارمندان
کد:http://www.karmandnews.ir/shownews.aspx?ID_News=19480
سرویس ورزشی ـ تيم سه نفره كشتي آزاد ايران در مسابقات آزمايشي المپيك، صاحب يك مدال طلا و يك برنز شد. البته چهار كشتيگير ايران موفق به حضور در اين رقابتها نشدند تا تيم كشتي آزاد ايران، تنها سه كشتيگير در مسابقات آزمايشي المپيك داشته باشد.
به گزارش «تابناک»، جعفری یكشنبه شب و در مسابقه فینال، حریفی از آمریكا را در پیش رو داشت كه موفق شد در دو وقت پیاپی و با نتیجه سه بر صفر و چهار بر سه، او را شكست دهد و مدال طلا بگیرد.
در پایان رقابتهای کشتی آزاد آزمایشی المپیک 2012 که روز گذشته در سالن مجموعه اکسل لندن برگزار شد، فرزاد جعفری، آزادکار وزن 55 کیلوگرم کشورمان با پیروزی مقابل حریف آمریکایی صاحب مدال طلا شد، احسان لشکری در وزن 84 کیلوگرم به مدال برنز دست یافت و مصطفی حسینخانی در 66 کیلو هشتم شد.
همچنين در وزن 84 كيلوگرم، احسان لشکري در مسابقه ردهبندي جيك هربرت از آمريكا را چهار بر صفر (سه، صفر و یک، صفر) مغلوب كرد و بر سكوي سوم ايستاد؛ اما در وزن 66 كيلوگرم مصطفي حسين خاني به جبرئيل حسناف از آذربايجان باخت و حذف شد.
بدین ترتیب تیم سه نفره کشورمان با سیزده امتیاز در رده دهم تیمهای شرکت کننده قرار گرفت. آمریکا با 44 امتیاز قهرمان شد و روسیه با 34 امتیاز بر سکوی دوم قرار گرفت. تیمهای انگلیس با 24، لهستان با 20 و چین و لتونی با 17 امتیاز سوم تا پنجم شدند.
در این باره باید گفت که 29 کشور در رقابتهای کشتی آزاد آزمایشی المپیک لندن شرکت کرده بودند.
گفتنی است، كشتی گیران فرنگی كار كشورمان نیز روز شنبه با یك مدال طلا توسط قاسم رضایی در وزن 96 كیلوگرم و یك مدال برنز توسط سامان عبدولی در وزن 55 كیلوگرم، نایب قهرمان این رقابتها شدند.
منبع:کد:http://www.tabnak.ir/fa/news/209803/%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D9%87%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86