مرضشون گرفته دیگه.خیلی عجیبه اونم از کال آف.واقعا مسخره س.امیدوارم patch بدن وگرنه دیگه رسما تعطیله کال آف برن بمیرننقل قول:
Printable View
مرضشون گرفته دیگه.خیلی عجیبه اونم از کال آف.واقعا مسخره س.امیدوارم patch بدن وگرنه دیگه رسما تعطیله کال آف برن بمیرننقل قول:
دوستان توجه کنید این بازی روی کارت های DX10 اجرا نمی شود
کارت های DX10:
GEFORCE 9 SERIES-GEFORCE200 SERIES-GEFORCE300 SERIES
AMD RADEON:HD2000-HD3000-HD4000 SERIES
کارت های DX11:
NVIDIA GEFORCE 4XX-5XX-6XX-7XX SERIES
AMD RADEON HD5XXX-HD6XXX-HD7XXX SERIES
نکته:اجرای این بازی روی کارت های زیر صورت نمی پذیرد و با فریم ریت 15 با حداقل تنظیمات صورت می گیرد خرید این بازی به دارندگان این کارت ها توصیه نمی شود
-INTEL HD GRAPHICS-2000-3000-HD5450-GT410
اجرای این بازی روی کارت های زیر با حداقل تنظیمات صورت می پذیرد
HD6450-GT420-INTEL HD4000-HD4500 HASWELL
آز استارتر تاپیک می خوام این رو اول تاپیک بگذاره تا بچه ها بیخود هزینه نکنند
ممنون
خدا کنه بازیای دیگه مثل nfs یا اسیستنس و واچ داگ اینطوری نباشن
الان من بخوام گرافیک لپ تاپم رو عوض کنم چند برمیدارن و چقد باید بذارم روش تا بتونم یکی بگیرم که دایرکس 11 رو پشتیبانی کنه؟
واقعا امیدوارم واچ داگ اینجوری نباشه وگرنه رسما تعطیلیم.فکر نمیکنم اینجوری باشه این کال آف جو گرفته خود جوش انقدر همه چیو بالا گرفتهنقل قول:
داداشه گلم گرافیک لپ تاپ تا اونجا که من اطلاع دارم عوض نمیشهنقل قول:
والا بمنم گفتن اینو ولی خب بعضی لپ تاپ ها گرافیک HD هستن و فقط share میکنه و اونا قابل تعویض نیست ولی اینایی که قطعات جدا دارن رو میشه.باز باید توی تایپیکش بپرسمنقل قول:
درسته عوض نمیشه ببخشید فکر کردم سیستم دسکتاپ دارید کاری نمیشه کردنقل قول:
شما کاملا از این مسئله اطمینان دارید؟نقل قول:
دوسته گلم بنظره من لپ تاپ اصلن به دره گیمرها نمیخوره چون قابله ارتقا نیست بعدش بازی کردن با pc اصلن یه حاله دیگه ایی داره فکر کنم بقیه هم با من هم عقیده باشن حالا نظره منه:n16: