مسی اصلا جزو 5 نفر اول هم نباید باشه امسال. زلاتان، کاوانی و سوارز خیلی بهتر بودن از مسی امسال. توپ طلا هم حقه ریبری هستش ولی احتمال زیاد میدن به رونالدو.
مسی اصلا جزو 5 نفر اول هم نباید باشه امسال. زلاتان، کاوانی و سوارز خیلی بهتر بودن از مسی امسال. توپ طلا هم حقه ریبری هستش ولی احتمال زیاد میدن به رونالدو.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارادونا هم تو یه مصاحبه گفته امسال رونالدو رو شایسته بردن این جایزه فردی میدونه.
فالکائو: رونالدو برتر از همه بوده؛ او شایسته توپ طلاست
ستاره کلمبیایی موناکو معتقد است که کریس رونالدو سال فوق العاده ای را پشت سرگذاشته
سایت گل- رادامل فالکائو،ستاره کلمبیایی باشگاه موناکو در گفتگو با اسکای سپورت، اعلام کرده که کریس رونالدو باید برنده توپ طلای سال 2013 شود.
او در صحبت هایی گفت:« بایدنظر کسانی که رای داده اند را جویا شد ولی به نظر من کریستیانو رونالدو در این فصل ثبات خیلی خوبی داشته و برتر از همه بود. باید دید که رای دهندگان بیشتر به کدام ویژگی (مهارت های فردی یا موفقیت های تیمی) توجه کرده اند و برطبق چه نکاتی رای داده اند ولی من فکر می کنم که امسال سال فوق العاده ای برای رونالدو بوده.»
این ستاره کلمبیایی در ادامه با اشاره به درخشش اتلتیکومادرید، تیم سابقش، در لیگ قهرمانان اروپا و رویارویی آنها با میلان در مرحله یک هشتم پایانی گفت:« در این تورنمنت هراتفاقی ممکن است رخ دهد.میلان و اتلتیکو دو تیم کاملا متفاوت هستند ولی مهم نیست که کدام تیم بهتر بازی می کند. فقط می دانم که اتلتیکو فصلی فوق العاده را پشت سرمی گذارد و مطمئنم که آنها مقابل میلان با تمام توان مبارزه خواهند کرد . چون به خوبی اتلتیکو را می شناسم و مطمئنم که آنها نهایت تلاششان را به کار خواهند گرفت.»
روبن: توپطلا بايد به رونالدو برسد، نه ريبري
آرين روبن، ستاره هلندي بايرن مونيخ، معتقد است توپ طلاي امسال، بايد به کريس رونالدو، ستاره رئال برسد، نه فرانک ريبري، هم تيمي فرانسوي اش.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ريبري کمک کرد تا بايرن فصل گذشته با يک سه گانه تاريخي برسد و اين فصل هم زير نظر گوارديولا نمايش هاي بسيار خوبي ارائه داد؛ به همين دليل، در کنار مسي و رونالدو، يکي از گزينه هاي اصلي کسب توپ طلاي امسال است.
با اين وجود، روبن که سال قبل در نيمه نهايي چمپيونزليگ مقابل رئال يک درگيري هم با ريبري داشت، معتقد است که به دليل نمايش هاي خوب رونالدو در رئال و تيم ملي پرتغال، توپ طلا حق اين ستاره پرتغالي است.
به گزارش گل، او به نشريه هلندي فوتبال اينترنشنال گفت:" من هرگز به توپ طلا فکر نکردم. حتي زماني که در فهرست 23 نفره بودم.
هميشه همان بازيکنان قبلي در فهرست نهايي قرار مي گيرند؛ مسي، رونالدو و حالا ريبري در کنار اين دو است که فکر مي کنم کامل استحقاقش را دارد.
اما اين يک جايزه فردي است و فکر مي کنم به رونالدو داده شود زيرا شايستگي اش را دارد."
برنده توپ طلاي سال 2013، روز 13 ژانويه آينده (23 دي)، در زوريخ معرفي خواهد شد.
این خبر مال 2013 است؟نقل قول:
در نيمه نهايي چمپيونزليگ مقابل رئال
این خبر رو خود روبن بعد اومده تکذیب کردهنقل قول:
و گفته ریبری شایسته ی توپ طلا هست :n13:
بوفون: مسی هنوز با فاصله بهترین بازیکن دنیاست
بوفون معتقد است توپ طلا چه به ریبری برسد و چه به رونالدو، تنها به دلیل مصدومیت های پیاپی مسی در رقابت های امسال خواهد بود.
سایت گل- جان لوئیجی بوفون، کاپیتان یوونتوس، معتقد است در رقابت توپ طلای امسال، فرانک ریبری می تواند کریس رونالدو را پشت سر بگذارد اما تاکید کرد لیونل مسی همچنان با فاصله بهترین بازیکن دنیاست.
این سه بازیکن نامزدهای نهایی توپ طلای سال 2013 هستند؛ جایزه ای که روز 23 دی در زوریخ اهدا خواهد شد.
بوفون معتقد است این جایزه چه به ریبری برسد و چه به رونالدو، تنها به دلیل مصدومیت های پیاپی مسی در رقابت های امسال خواهد بود.
او به اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" من معتقدم که قهرمانی ها تاثیر زیادی در برنده توپ طلا دارد. به همین دلیل، ریبری شانس بیشتری دارد زیرا 3 جام با بایرن به دست آورد و در بسیاری از قهرمانی های بایرن تاثیر گذار بود. او یک قهرمان بزرگ است.
البته در حال حاضر کریس رونالدو چیزی بیش از بقیه نشان می دهد اما مسی همچنان با فاصله بهترین است."
بوفون همچنین از حذف ناباورانه یوونتوس از لیگ قهرمانان ابراز ناراحتی کرد اما معتقد است که تیمش در مسیر درستی قرار دارد.
" در نهایت، در یک تاریخ صد ساله، یوونتوس تنها دو بار قهرمان اروپا شد، نه 25 بار. گاهی اوقات باید در زمان مناسب، خوش شانس بود.
اما مسیر که ما در آن قرار داریم، من را به آینده بسیار امیدوار می کند."
Buffon tips Ribery to edge out Ronaldo but says Messi remains world's best
دیگو کاستا : توپ طلا رابه چه کسی می دهم ؟ رونالدو
ستاره برزیلی الاصل اتلتیکو مادرید بی صبرانه منتظر آغاز سال 2014 است تا دراین سال برای فتح جامهای قهرمانی مبارزه کند
سایت گل- دیگو کاستا ستاره برزیلی الاصل باشگاه اتلتیکومادرید در صحبت هایی اعلام کرده که توپ طلا را به کریستیانو رونالدو می دهد.او که در جمع چند خبرنگار حضور داشت ، در پاسخ به این سوال که توپ طلا را به کریستیانو می دهد یا مسی گفت:« کریستیانو .»
این مهاجم توانا در ادامه ابراز امیدواری کرد تا بتواند در سال 2014 برای فتح جامهای قهرمانی بیشتری مبارزه کند. امسال در شرایطی ایده آل برای دیگو کاستا به پایان خواهد رسید . او در 17 هفته از رقابتهای لالیگا موفق شده تا 19 گل به ثمر برساند.
او ظهر دیروز در هتلی در شهر مادرید با بازیکنانی که برای حضور در بازی دیشب خیریه «چمپیونز فورلایف » گرد هم آمده بودند ، روبرو شد
رونالدو استثايي بوده و يك تنه پرتغال رو برده جام جهاني! درسته ريبري هم بگيره كسي خورده نميگيره به فيفا(بگيره هم هيچي نميشه!:n02:) وليهمه قبول دارن حتي خود مسي، رونالدو ديگه اينبار بايد ببره نبره كي ميخواد ببره؟! سال آينده به احتمال قوي نيمار يا مسي خواهند برد:n25:شانس نيمار بيشتره چون شانس برزيل از آرژانتين بيشتره:n22:
مسی نیمه مصدوم هم به نظرم توپ طلا رو می برد
ولی چیزی که شانسش رو کم میکنه اینه که ماه و هفته تمدید رای گیری رو دوباره کاملا مصدوم شد
به هر حال سلامتیش از همه چی مهمتره
ولی ببره خوشحال میشم
در مقدماتی جام جهانی 2014 مسی 10 گل به کلمبیا، اروگوئه، شیلی، اکوادور، پاراگوئه، ونزوئلا زد تا بازی های آرژانتین تشریفاتی بشهنقل قول:
رونالدو 4 گل به لوکزامبورگ و ایرلند شمالی و پرتغال نتونست تو گروه روسیه اسرائیل آذربایجان اول بشه و رفت پلی آف