کاخ سعد آباد که فقط چند شات و نمای بیرونی تو قهوه تلخ بود ؟نقل قول:
Printable View
کاخ سعد آباد که فقط چند شات و نمای بیرونی تو قهوه تلخ بود ؟نقل قول:
مزخرف ترین سریال تمام عمرم بود امیدوارم قسمت های آینده درست بشه
دوتا خبر اولی قدیمی و دومی جدید و امیدوارکننده:n02:
------------------------------
بدینوسیله از محضر شریف هموطنان ترک زبان عذر خواهی میکنم و توضیح اینکه این آیتم (مصاحبه مردمی) شوخی با آقای فردوسی پور بود نه شما عزیزان.
شما عشق مائید.
مهران مدیری
---------------------------------
استقبال وسیع مردم از مجموعه شوخی کردم...!
طبق شنیده ها از منابع مختلف، مجموعه شوخی کردم با استقبال بسیار خوبی از سوی مخاطبان روبرو شده است و فروش بسیار بالایی، در حدود هشتصد هزار نسخه در طی هفته گذشته داشته است.
مجموعه اول این سریال (خلاقیت) دارای کمدی سنگینِ سیاسی اجتماعی است، که قابل فهم و درک برای همه اقشار جامعه نیست. اما مجموعه دوم که مربوط به "زناشویی" است از کمدی بیشتری برخوردار است که قابل فهم تر برای عموم می باشد.
ولی به هر حال باید یادمان باشد که در نقدها و انتقادهای مثبت و منفی خود نباید دنبال طنز لودگی از مهران مدیری باشیم ...
3D-Max عزیز، این متن رو شما نوشتید؟
بعید میدونم شما نوشته باشید، اما اگه احیاناً به قلم خودتون بود عذر می خوام بابت لحن تندم
این خزعبلات کدومه؟نقل قول:
مجموعه اول این سریال (خلاقیت) دارای کمدی سنگینِ سیاسی اجتماعی است، که قابل فهم و درک برای همه اقشار جامعه نیست.
مردم رو چی فرض کردن که همچین جمله ای در موردشون به کار می برن؟
واقعاً این آیتم های سطحی و فوق العاده ضعیف، از فهم و درک مردم بالاتره ؟!!
کی گفت طنز باید لودگی داشته باشه ؟!
کاش حداقل کمی عمق داشت، یه فیلمنامه درست و حسابی داشت، آدم زورش نمی اومد همچین چیزی بشنوه ...
مجموعه اولش که به جز یک آیتم خبری (که اون هم صرفاً متن نسبتاً خوبی داشت) و یه حرکت رضا شفیعی جم در سکانس پایانی ! (که اون هم مصداق بارز لودگیه) شعور و توهین به مخاطب بود
تا جایی که سرتاسر این دو قسمت داشتیم خانوادگی تأسف می خوردیم برای مهرانی که یه روز خدای طنز این مملکت بود ...
اون قدر الان بی حوصله و کوته بین شده که آیتم هاش از حداقل احترام به شعور مخاطب هم برخوردار نیست !
طنز سیاسی و اجتماعی تعریف خاص خودشو داره. قسمت اول در کل نه محتوا داشت نه عمق ... حالا بر فرض یکی منظور قسمت دروغ دون مدیری رو فهمید یکی هم نفهمید. چند نفر هم بنشینن تو کافه ها و سر این آیتم به به و چه چه کنن. حالا سوال این جاست که مدیری قراره برای این قشر معدود کار بسازه.نقل قول:
تمام هنر مدیری در این بود که با مخاطبش رو بازی می کرد. اون قدر واسه مخاطب ارزش قائل بود که داستان سریال رو کن فیکون می کرد تا اونا رو راضی کنه ولی از قهوه تلخ تا الان وارد فضایی شده که حالا باید از دوستان بشنویم که نیاز به فهم و درک داره.
یه زمانی مدیری از طرف گروه هایی مورد عتاب قرار می گرفت و دوست داران مدیری در مقابل شون گارد می گرفتن ولی الان اوضاع برعکس شده!
نه کوروش جان متن خود فیس بوک بود که همون دیشب بعد ارسال من قسمت بولد شده حذف شدنقل قول:
3D-Max عزیز، این متن رو شما نوشتید؟
بعید میدونم شما نوشته باشید، اما اگه احیاناً به قلم خودتون بود عذر می خوام بابت لحن تندم
انگار کسی که متن نوشته سریعا متوجه شده چیکار کرده:دی
منم قبلن گفتم انتظارم خیلی بیشتر بود و مثل شما باورم نشد کار مهران مدیریه
ولی تو همین یک هفته با چن نفر حرف زدم در عین ناباوری شدیدا از مجموعه اول خوششون اومده بوده
یکی از رفیقام که اصلا با تلوزیون ایران کاری نداره و بابت این سریالا هم پولی نمیده
شدبدا از این سبک خوشش اومده بود و میگفت کار فوق العاده ای شده!!!!!
اون متن بولد شده با اینکه حذف شده ولی مثل اینکه درسته هستن کسانی که شدیدا با مجموعه ارتباط برقرار کردن:n02:
اینایی که گفتم مثل من عشق مهران مدیری هم نیستن و کاراشو هم زیاد دنبال نمیکنن:n02:
همین حرف بعد انتخابات امسال رئیس جمهور وقت تو یه کلیپ گفته بود که "مردم واقعیت هارو نمی فهمن"
دقیقا درسته مث اون قهوه تلخ مردم رو احمق و بی شعور و مملکت دار ها رو بی شعور تر قرار دادن!نقل قول:
طنز سنگین اجتماعی سیاسی همینه دیگه نه!:n08:
تاریخ مصرف مهران مدیری خیلی وقته که گذشته.
فروش مجموعه اول هم برای این خوب بوده که همه ما خیال میکردیم قراره یک کمدی قوی ببینیم، اما خبر نداشتیم که بعد از دیدن مجموعه اول باید اون رو مستقیم بندازیم توی سطل آشغال. البته یک سوی ماجرا هم این هستش که از مردمی که میشینن پای جومونگ که نباید انتظار داشته باشید این اراجیف رو نخرن و استقبال نکنند :n15:
دوستان منم دیدم قسمت 1 و 2
شاید ترفند جدید مهران مدیری هست تا دیگه افرادی که دانلود میکنن با دیدن دو قسمت اول دیگه مجموعه های بعدی رو دانلود نکنند و ناامید بشن :n02:
ولی مزخرف ترین کاری بود که از مهران مدیری دیده بودم ...واقعا مزخرف کامل
اگر قرار باشه به خنده بازار نمره بدم و به این هم نمره بدم :
خنده بازار از 100 نمره 88%
شوخی کردم از 100 نمره 9%
اصلا ارزش دیدن نداره .....
خب اگه اینارو نگید دیگه کسی نمی خره که!نقل قول: