-
یه برد خوب دیگه با گلزنی یورنته :n12:
تیم با کلی مصدوم اومده بود به بازی با لیورنو که کونته مجبور شده بود ویدال رو بزاره دفاع ولی مث اینکه بی نقص کار کرده و جواب داده
رفتیم صدر جدول ، جایی که متعلق به ماست و حالا حالاها هیچ تیمی نمیتونه توی ایتالیا جلوی ما وایسه
فقط امیدوارم با یه برد خوب جلوی کپنهاگن بتونیم راه صعود به مرحله بعد را راحت کنیم. اگه پیروز نشیم . . . :n14:
-
البته بازی رم با کالیاری هنوز مونده، ببینیم تو صدر میمونیم یا نه
بازی مقابل کپنهاگن اگر بازیکنا فرض کنن تیم مقابل ایتالیایی هست حتما پیروز میشن :n02:
در ادامه امیدوارم بقیه ی تیمهای ایتالیا بتونن به اون قدرت سابق برگردن خیلی زوره که کشورهای دو قطبی و یا تک قطبی از ما بیشتر سهمیه اروپایی داشته باشن :n13:
-
غوغا شده
عالیه
عجب بازیکنیه پوگبا
به امید صعود دراماتیک از اروپا
-
ویدال 3 - کپنهاگن 1
:n02:
-
یووه برای موفقیت در اروپا باید خیلی تلاش کنه
-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیـنگ آرتور ; می خواهم با یوونتوس بـمانـم
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۹۲
یوونتوس دات آی آر: آرتـورو ویدال ستاره ارزشمند یوونتوس که در بازی امشب 2 گل از روی نقطه پنالتی و یک گل را با ضربه سر به زیبایی بثمر رساند در پایان بازی و پیروزی ارزشمند بر کپنهاگن مقابل خبرنگاران قرار گرفت .
" من لقبم را دوسـت دارم .. King Arthur ! این برای اولین بار بود که افتخار زدن 3 گل در بازی را دارم و بسیار خوشحالم . کونته قبل از بازی من را تشویق می کرد و با حرکات خود به من روحیه می داد "
" پس از دو گلی که زدم اعتماد به نفس بسیار بالاتری داشتم و بر روی سانتر زیبای پوگبا نیز گل سوم را زدم . برای پیروزی که امشب بدست آوردیم بی نهایت خوشحال هستم "
" ما در شرایط خاصی قرار داشتیم . شاید دیگران فکر می کردند که ما نباید صعود کنیم اما تفکر ما چیز دیگری است , ما تنها پیروزی می خواستیم "
" من آماده ام که قراردادم را تمدید کنم . این چیز زیادی را طلب نمی کند . من در یوونتوس خوشحالم و می خواهم ادامه دهم "
" هدف ما این بود که پس از گل زود هنگامی که زدیم با اعتاد به نفس بالا بازی که می خواهیم را ارائه بدهیم . اما گل زدن سخت بود زیرا کپنهلگن در میدان بسیار خوب بود "
" من با اعتماد به نفس و روحیه بالایی در مقابل دروازه قرار می گرفتم و گل می زدم . البته این شلیک با قلـب بود "
-
خب با بُرد خوبی که بدست آوردیم و شکست سنگین گالا جلوی رئال ، حالا فقط به 1 امتیاز نیاز داریم
ولی کسب 1 امتیاز هم توی ترکیه بسیار سخت خواهد بود ! جوّ ورزشگاه گالا فوق العاده خوفناکه
-
خب یووه به صدر جدول اومد با اختلاف 3 امتیاز... میگن بازی های لیگ دو سرعت نیست بلکه ماراتون هست! این چهارمین مساوی پیاپی رم بود. یووه بعد از باخت مقابل فیورنتینا (که خیلی ها ناامید شدن) الان در شش بازی بعدی خودش در لیگ شش برد کسب کرده، 13 گل زده و هیچ گلی نخورده. اون استحکام خط دفاع که در دو سال گذشته داشتیم به تیم برگشته، بوفون هم که بسیار آماده است.
پیرلو هم که به خاطر مصدومیت از زمین بیرون رفت و هنوز خبری از وضعیتش نیست ولی کونته گفته امیدواره فقط یه ضربه معمولی باشه و به بازی بعدی برسه البته به خاطر اهمیت بازی با گالا بعید نیست بهش در هر صورت استراحت بده.
-
خیلی خوشحالم که جیجی عالی بود
-
ویدال تا 2017 تمدید کرده :n12: فقط میتونم بگم این بازیکن فوق العادست
بدونِ اینکه بخواد دستمزدشو افزایش بده یا اینکه برای تیم حاشیه درست کنه و بگه دستمزد منو افزایش بدین ، اومد تمدید کرد و رفت
2 ساله اومده یووه ولی تعصبی که به یووه و لباس سیاه و سفید داره خیلی بالاست
فصل پیش رئال دنبالش بود اومد مصاحبه کرد و گفت که "من فقط یووه را میخواهم" تا به همه ثابت کنه مث بعضیا نیس که بشه با پول خریدتش
امسال هم که تا شنید بارسا دنبالشه ، اومد تمدید کرد تا همه بفهمن یه یوونتوسیه اصیله
King Arturo فوق العادست