حتی من ویدیوهای گیم پلی رو دیدم بازم پیش خودم گفتم که بازی چقدر عروسکی و کارتونی شده ....
گفتم شاید نسخه ی آزمایشیه این مدلیه ...
ولی الان شما میگی تغییری نمیکنه ... امیدوارم من اشتباه کرده باشم .
Printable View
حتی من ویدیوهای گیم پلی رو دیدم بازم پیش خودم گفتم که بازی چقدر عروسکی و کارتونی شده ....
گفتم شاید نسخه ی آزمایشیه این مدلیه ...
ولی الان شما میگی تغییری نمیکنه ... امیدوارم من اشتباه کرده باشم .
خوب شما و همه ما حق داریم . خود من اولین تصاویر رو که دیدم شوکه شدم علتش هم میتونه این باشه که چند سال تم ظاهر بازی PES اینطور بوده و مابهش عادت کردیم . من دقیقا مثل شما بودم اما خوب با دیدن گیم پلی بازی نظرم برگشت . علتش هم میتونه سیستم رنگ بندی جدید بازی باشه که تو نگاه اول ظاهر کارتونی رو به آدم القا میکنه .نقل قول:
دوستان کسی نیست این متن رو ترجمه کنهنقل قول:
دوستان یکی بی زحمت این متن رو ترجمه کنه .ممنون
محتوای مخفی: متن
دوستان لطفا این لینکهای مستقیم از مدیافایر و بقیه سایتهای اشتراکی رو نذارید. الان هیچ کدوم رو نتونستم دانلود کنم چون لینکهای مستقیمشون موقتین! لطفا لینک صفحه ش رو بذارید که بتونیم دانلود کنیم.
منظورتون کدوم لینک هاست ؟!نقل قول:
لینک تریلر بازی یا ویدیوهای گیم پلی ؟!
تریلر بازی رو من خودم آپلود کردم و خیلیها دانلود کردن بدون هیچ مشکلی و همین الان تست کردم مشکلی نداره و براحتی دانلود میشه .
اون فایلهای ویدیوهای گیم پلی رو بدون هیچ مشکلیدانلود کردم و لینکاش سالمه . مشکل از شماست !:n01:
اینم لینک تریلر PES2014 :
http://www.mediafire.com/download/7e11dq61qp1ryx4/Pro_Evolution_Soccer_2014_Trailer_E3_2013.mp4
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
.
.
دوستان من در تاپیکهای خارجی خوندم که اونایی که بازی رو تست کردن گفتن که بازی در مرحله 60 بوده و اون گیم پلی که دیدیم از بازی مربوط هست به بازی در 60 درصد ساخته شده و همچنین گفتن که گرافیک بازی هنوز کامل روتوش نشده و هنوز گرافیک نهایی نیست .
امروز 22 جوئن در ژاپن کونامی قراره بازی رو نمایش بدن و هر کی بخواد میتونه بازی کنه . باید منتظر بود ببینیم اونایی که بازی میکنن چه نظری میدن .
تبلیغات برای PES2014 ...
نفر سمت چپی از بهترین UFC کارها در برزیل هستش و چندین باز قهرمان بریل شده ، حالا اومده تبلیغ PES2014 رو میکنه:n02:
سلام
اینطور که من از تریلر و عکس های بازی میبینم احساس میکنم کونامی داره سعی میکنه بازی رو شبیه فیفا کنه
اگه دقت کرده باشین استایل بازیکنا و دویدنشون کپی کامل از فیفاست:n03: وقتی بازی بیاد به حرف من میرسید
البته من خودم فن pes هستم .
توی پست 106 که دوست عزیزمون دو تا عکس از بازی گذاشته اگه تو عکس اول دقت کنید بازیکن بایرن که توپ دستشه
یه طرفش روبن وایساده و یه طرف دیگش اگه اشتباه نکنم دانته باید باشه که موهاشم زیاده استایل دستاش چرا اونجوریه تا حالا تو پی اس همچین استایلی ندیده بودم این استایل فقط تو فیفا پیدا میشه :n15:.
نظر شما محترمنقل قول:
من هم مثل شما واقعا تعجب کردم که اینقدر زیبا درست شده این ورزشگاهها
ولی وجدانا شما تریلر چند صحفه قبل رو نگاه کن بعدا این خط زمین و رنگ بندی ها خیلی نمیدونم بگم چطوری ولی مثل نقاشی هست
شاید هنوز تا موقع ریلز یه کارهای روش انجام بدن
من پی اس زیاد بازی نمیکنم ولی میخوام همیشه رقابت بین هر چیزی باشه و در ضمن این ژاپنی ها رو خیلی دوست دارم و میخوام همیشه پیشرفت کنن چون واقعا حقشون هست دنبال پیشرفتن
موفق باشید