نقل قول:
اشتب نکن ، تخریب پذیری اولا ربطی به تنظیمات گرافیکی نداره و با توجه به سیستم حداقل ارائه شده ، خیلیا میتونن بازی کننن ، درضمن این بازی روی کنسول های نسل بعد که از قدرتشون آگاهی داری هم میاد .....پس این حرفت کاملا از بیخ اشتب هست! از تو بعیده این حرف....
:دی
تخریب پذیری ربطی ب قدرت گرافیکی نداره؟؟ :n04:
همین تخریب پذیری ای که عکسشو گذاشتی کنسول های نسل فعلی زیرش میزان،چه برسه به PCهایی که سخت افزاری در حد کنسولهای این نسل دارن!
ما بیس صحبتمون این نسله و تا نسل بعد بخواد عرضه بشه و کپی خور بشنو از این جور بازیا چندسالی جلو رفتیم که بازم PCها میتونن قدرت بیشتری رو نسبت به کنسولا نشون بدن و برای گرفتن قدرت بازی باز باید PC monster داشت!
نقل قول:
اولا سبک بازی FPS هست نه TPS !پس کلا به درد نخور هست .... ثانیا Interactive بودن رو از چند تا تریلر تشخیص دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حمید بعضی وقتا هنگ میکنم از جوابات:دی
نیازی به تریلر دیدن نداره،اینو از یه GIF چندثانیه ای میشه فهمید!
نقل قول:
تریلر! نه دموی چند دقیقه ای! نمیشه از روی یک تریلر جذاب بودن این ویژگی رو تشخیص داد پس....!
اون تریلری که مربوط میشد به کنترل سگو پیشنهاد میکنم دوباره نگاه کنی،اگه نشه از رو اون فهمید که قابلیته جذابیه من میرم لباس خروس میپوشم جلوی پیتزا فروشی کار میکنم:دی
نقل قول:
آها یعنی MW3 از MW2 بهتر بود ؟!!!!!!!
ببین ادامه ی یک شاهکار به مراتب سخت تر از خلق یک شاهکاره،نسخه سوم پایانی بود واسه ی سری و به بهترین نحو ممکن انجام شد و از خاطره انگیز ترین بازیهایی بوده که انجام دادم،حالا نظر شخصیت در مورد MW3 مثبت نیست من نمیتونم در تغییرش عملی انجام بدم.
بذار اینجور بگم:
MW3 پیشرفتی بزرگی نسبت به دونسخه قبلی نداشت،در عین حال پسرفتی هم نداشت! یه نسخه ی میانه رو بود از نظر من!
نقل قول:
بله وقتی چیزی میمیره تبدیل به روح میشه !
میگن از مرده و زندش باید ترسید: شیر:دی
+
واسه ادامه ی بحث بهتره کلی جواب بدیم یعنی پستارو تیکه تیکه نکنیم،بنظرم ظاهر بهتری داشته باشه.
ممنون...