808 اصلاً اسمارت فون حساب نمیشه و نباید با این ابر اسمارت فون مقایسه بشه
این بنچ مارکا که گزاشتم مربوط به cpu اسنپدرگون هست
Printable View
808 اصلاً اسمارت فون حساب نمیشه و نباید با این ابر اسمارت فون مقایسه بشه
این بنچ مارکا که گزاشتم مربوط به cpu اسنپدرگون هست
این بنچمارکها که احیانا نسخه جهانی نیست هنوز؟نقل قول:
باید نسخه امریکا باشه
نه؟
اونوقت به نظرتون معماری LITTLE.big چجقدر میتونه ازینا بالاتر بزنه؟
نقل قول:
بله نسخه اسنپ دراگون 600 هست
مسلما بیشتر اما نه اینکه خیلی فاحش باشه
والا دوست عزیز نظر شما محترمه ولی این حرفتون خیلی خیلی عجیبه که فقط گوشیهای مبتنی بر iOS و اندروید و ویندوز فون رو بخواید اسمارت فون بدونید! :n04:نقل قول:
لااقل مراجع معتبری مثل gsmarena و... این حرف شما رو از بیخ و بن قبول ندارند و گوشیهای مبتنی بر Belle رو کاملاً جزو گوشیهای هوشمند کارامد قرار میدن.
توی مقایسه ها و بنچمارکهای نمایشگر و loudness و دوربین و... براحتی اونها رو با گلکسی و آیفون و... مقایسه میکنند... فرمایشی میکنید ها!:n13:
بله، برای اندروید برنامه های بیشتری هست(اعم از بازی و...) ولی معنیش این نیست که دیگه meego و symbian و... مخصوصاً توی نسخه های پیشرفته تر سیستم عامل نیستند و گوشیهای مبتنی بر اونها هم اسمارتفون نیست!!!:n02:
حداقل من که با اندروید و belle کار کردم خیلی از محیط belle و عدم پیچیدگی بیخودش راضی ترم. یک دنیا هم برنامه ی جورواجور از گیم های سنگین تا utilityروی اون نصب کردم...
البته چون این بحث در اینجا مناسب نیست بهتره توی پروفایل یا یک انجمن مناسب دیگه دنبال شه
من حالا S3 دارم و TV رو هم باهاش کنترل میکنم!نقل قول:
ولی با استفاده از wifi این کار ور میکنم و اگه TV قابلیت اتصال به شبکه رو نداشته باشه نمیشه کنترلش کرد!
ولی S4 این محدودیت رو نداره...
این گوشی رادیو اف ام نداره .......:n28:
توی مقایسه دوربین S4 با xperia z سایت gsmarena عکسای Z واضح تر بود
یه کم پر رنگ تربود تو زد ولی توی ابر نویز داشت
عکس s4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ax z
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ساختمونا نگاه کنید. تاری رنگ و ... معلومه
یک دنیا تفاوت در کیفیت رنگ و شارپ بودن و میزان نویز و... هست. واقعاً آدم تعجب میکنه از شرکت سونی. اون بهم ریختگی رنگها معلوم نیست از عدسی بی کیفیته یا از حسگر بی کیفیت. شایدم هر دو!نقل قول:
من دوربین سونی HX9v دارم که توی همه ی رویوها بهترین دوربین کامپکت سال 2011 جهان هست ولی علیرغم حسگر پرمدعای 16MP BSI-CMOS و لنز سری G و فیلمبرداری FHD 50fps و
امکانات سه بعدی و پانورامای بسیار عالی و... کیفیت عکسش نسبت به دوربین قبلی(پاناسونیکFZ38) اصلاً قابل قبول نیست. توی حالت واید هم اشیاء طرفین رو میکشه و بد ثبت میکنه.
از همون زمان سونی رو توی کیفیت عکاسی چه توی دوربین و چه توی گوشی قبول ندارم.