سلام...
به شمسی 7 یا 8 آبان...:n16:
Printable View
سلام...
به شمسی 7 یا 8 آبان...:n16:
نقل قول:
دوست من بیش از 68% از مردم به بازی assassin's creed 3 رای دادن کجاش بده ؟!؟ مشکلش چیه یکی از برترین ها بوده مخصوصا سره brotherhood و 2 چون تو دو ونیز و خیلی واقعی کشیده بودن و همین طور شخصیت
ezio auditore dafrenze هم بود بدیش چیه ؟!؟ ubi جون شاهکاره مثلا تو همین سری بازی های assassin's creed و farcry خوب خیلی خوبه نه تازه نوشتن قراره اساسین 5 هم بیاد بخاطره اینه که شخصیت پردازیشون قویه مشکل کار کجاست؟!؟:n23:
میتونن که صبر کنن و بهترش کنن . چه لزومی داره هر سال بیان بسازن یه نسخه . جز اینکه سیاست مالیشونه ؟ یوبی جزو پول پرست ترین شرکتهاست و البته EA هم زده رو دست اون . الان چندین ساله که شرکتهای غربی اکثرشون همچین سیاستی رو پیش گرفتن . شاید به خاطر اوضاع اقتصادیشون باشه .نقل قول:
Assassin's Creed Piratesاین یه بازی جدید از سری Assassin's Creed هست که برای پلتفرم Android و iOS در حال ساخت هست.
Debut Trailer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد: p30world
Assassin's Creed IV: Black Flag
A Diverse Open World
Defy Trailer: Behind the Scenes
حداقل تبدیلش کن به 3gp که بتونیم با این نت پر سرعتمون دانلود کنیم.
کیفیتو.....!
به نظرم این بازی از همه ی نسخه ها بهتر میشه!
محتوای مخفی: تصاویر
می دونی من یه پست نوشته بودمو حذفش کردننقل قول:
چی ؟!؟ EA ?!?شما واقعا حرفای قشنگی میزنین
EA داره بد بخت میشه activision داره شرکتشو می بنده EA بد بخت فقط به خاطر Most wanted و shift و command and conuer تا الان بر شکسته نشده وگرنه از بین می رفتش کههههههه:n26:
خوب چرا نیاد اصلا طبق گفتم بالای 68% رای دادن همه هم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14 سال به بالا بودن :n26: که رای دادن
بیچاره EA عزیزم داره نابود میشه
یوبی سافت فوق العاده هستو خواهد بود شما گیم پلی اساسین 4 و ببینین بعد در باره ی همین حرف صحبت می کنیم اگه اساسین 4 نیومد و شما نگرفتی ؟!؟
پس تا اون موقع :دی چون شما میتونین بازی نکنین:n02:
اتفاقا عناوینی که شما نام بردی زیاد هم برای EA پول ساز نیست بلکهنقل قول:
Crysis
Battlefield
FIFA
Mass Effect
Dragon Age
Dead Space
Plants & Zombies
Sims
بیشترین سود رو برای EA به همراه داشته. درسته شرکت پول پرستیه ولی بازی های خوبی بیرون میده.
شما علاقمند به یوبی سافت و بازی اساسین هستین درست ولی به علایق دیگران هم احترام بزارین.