كي هومي رو ترور كرده؟ :n28:
Printable View
كي هومي رو ترور كرده؟ :n28:
اگه منظورت از ظالمان تاریکی Darth Vader هست که خب میشه همون مبحث استار وارز ( و به طور غیر مستقیم مس ایفکت) که می دونم خیلی دوست داری(!) پس بهتره واردش نشیم : دینقل قول:
میدونی که من به این راحتیها تسلیم ظالمان تاریکی!!! (مسعود :-w) نمیشم!
اگه به جای دادن اون لینک ترجمه شده حداقل به آمار Kickstarter توی وبسایت خودش نگاه می کردی متوجه می شدی که درصد موفقیت توی پروژه هایی که بودجشون به این طریق تامین میشه نزدیک به 43% هست به علاوه یکی از بندها قبل از واریز پول این هست که هیچ تضمینی برای موفقیت پروژه وجود نداره! از نظر اصولی هم نبود یه کارفرما مثل یه ناشر لزوما مزیت محسوب نمیشه و در کل Kickstarter نهاد خیلی خوبیه ، حرکت های خیلی خوبی هم درست کرده ولی هیچ وقت تضمینی نمیده...نقل قول:
خوب در رابطه با مورد اول باید بهت بگم که Kickstarter فراتر از یک تامین بودجهی ساده هست. Kickstarter قدرت انتخاب رو به سازنده میده و دست اون رو باز میزاره. اگه اصولا[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معنی جدید "خز" هم جالب بود ، هر کسی هر بازی رو که علاقه داشته باشه بازی می کنه => اون بازی خزه : دینقل قول:
Fallout که کاملا بازی خزی تو RPGهای کلاسیک محسوب میشه، منظورم از خز اینکه تقریبا هرکی عاشق Fallout هست بازی کرده...
منظورت از "بازی کردم" و درجه ی اون که Up For Debate می مونه.
مسعود یه حرف خوبی زد منتها من اون موقع شاید سریع عبور کردم ، اونجا که آخرش گفت "عمرا یه کلمه از حرفامو فهمیده باشی : دی"نقل قول:
البته خودمونیم، نصف این بازیها رو سال 2009 بازی کردم اصولا اون زمان دبیرستانی بودم چیز زیادی نمیفهمیدم
همون عبارت Why Always Me رو گوگل کنی کافیه ...نقل قول:
در مورد فوتبال هم زیاد فوتبالی نیستم چیز زیادی نمیتونم بگم (حتی نفهمیدم کی رو میگی:دی، البته فوتبال رو هم ترول میکنم:دی)
پ.ن. در مورد مباحث این قسمت نقدی نظری داشتی توی پروفایل ، اینجا رو ماشالا ترول کردی رفت : دی
خوب مگه من حالا تضمین کردم موفقیت بازی رو :دینقل قول:
من بحثم موفقیت فروش و اینا نیست، اگه دقت کنی گفتم که هیچ چیز جلودار بازی نبوده هست، و اون لینک هم خاطر همین دادم، چون توی اون مقاله Obsidian چندین بار به خاطر تصمیمات ناشرشون به کلی نابود شده، و اگه دقت کنی هیچ ناشری این روزا نمیاد یک همچین بازی به سبک Wasteland و یا PE و ... رو ساپورت کنه. حالا منظورمو گرفتی؟ به قول مسعود " عمرا یک کلمه از حرفامو فهمیده باشی " :دی
اون خز هم یک چیز دوره همی بود دیگه وارد جزئیات نشو :دی مفهوم کلیش اینکه 50٪ افرادی که Fallout 3 بازی کردن و عاشقش شدن، بعدش نشستن نسخههای قبلی رو بازی کردن (از جمله خودم) چون من تو اون زمان 2002 و ... در حد دبیرستانی هم نبودم. (مگه اینکه اینجا بچهها یک 30 - 40 سالی گیمر حرفهای باشن)
----
خودمونیم اون یک خط آخر که گفتی تو پروفایل رو همین الان دیدم :دی
برقی داشتیم که رفت و خیلی دیر آمد... :n15:
بازیهای بخش پنجم - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - در تاپیک قرار گرفت.
ليست امروزم جالب بود از بعضي جهات.....
اولا خيلي تعجب كرم كه اون wd معلوم الحال رفته تو ١٠ تا:n02: و همينطور beyond .....
دوما تعجب كردم كه دارك سولز رفت تو ١٠ تا :n19:(بزن اون كف قشنگه رو....مهم ترين شوك انجمن بدون شك تو ٢٠١٣ تا حالا همين مورد بود)
سوما اينكه اگه اين تريلر جديد گيرز رو كه امروز منتشر شد قبلا منتشر مي كردن احتمالا به جاي ٨.٧ به بازي ٩ ميدادم كه به ضرر اپيك تموم شد:n08:
.
فان ترین کامنت امروز برای من:
عجیب ترین نمره امروز:نقل قول:
Metro Last Light مسعود : یه بازی خوب و مناسب برای اوقات خالی از بازیهای بزرگ..
یعنی خدا وکیلی به هرچی بازی PCـه توهین داره میشه D: !!نقل قول:
COH 2 پدرام: 7.00 !!!!!
شما عزیز من، از یه بازی استراتژی چه انتظاری داری که Rome II و COH 2 نتونستن برآورده کنن!
خواهشاً اگر از یه سبکی خوشتون نمیاد بازی هاش رو به لجن نکشید که آخه!! خیلی ضایست خب!
حالا از استراتژی بگذریم!! دیگه هرچی بازی PC بوده رو چرا بهش 5 دادی!!
Amnesia: A Machine for Pigs, Arma III, DayZ, Wasteland 2, The Witness, Plants vs. Zombies 2, Total War: Rome II, Simcity, Project CARS
(7 ها رو هم اصلاً لیست نکردم! بگذریم از اونا!)
به نظر من که خیلی حرکت زشت و ضایعه ای هست این جور نمره دادن!!
+
این دیگه چیه D:نقل قول:
Metro Last Light سعید : یک سوم شخص عالی با برندی معروف : دی منتظرشم
شکست بد ؟ ! برعکس ..له کرد COD رو ! اینبارم میاد و شوکی به COD میده تا برگرده به گزشته و شاهکاری مثل MW2 ارائه بده !نقل قول:
مسعود : نسخه قبل قرار بود با COD رقابت که شکست بدی خورد ولی به عنوان یه شوتر با کلاس به همراه گرافیک خیره کننده و البته صداگذاری که همیشه تو زمینه صدا عالی بوده، میشه کاملا بهش امیدوار بود.
WOW ! عجب حرفی ...ولی امیدوارم درست درنیاد ! دی !نقل قول:
یه بازی خوب و مناسب برای اوقات خالی از بازیهای بزرگ
هنوز زوده برا این حرف !نقل قول:
آرمین : نیت ای که لباس زنونه پوشیده! انچارتد با شخصیت مونث!
S E X Y !نقل قول:
هومان : کاسه صبری دارم که داره لبریز میشه خانم کوچولو!
تکنولوژی یعنی پیشرفت ! نه مشکل !نقل قول:
شایان : به نظر من بزرگترین مشکل این سری اینه که بیش از حد روی گرافیک مانور میده. شخصا علاقهای به یک بازی با گرافیک بالا ندارم و بیشتر دوست دارم گیمپلی و داستان بازی منو جذب کنه. بازی خیلی برای من کسل کننده و خشک هست.
مشکل مالی هستش و دخلی به خود گیم نداره !نقل قول:
ولی با وضعیتی که در حال حاضر THQ با اون مواجه هست، انتظار بالایی از این بازی ندارم.
نفوذ PC-Gamer کم شده ! دی !نقل قول:
یعنی خدا وکیلی به هرچی بازی PCـه توهین داره میشه D: !!
+
Company Of Heroes 2 باید تاپ 10 میشد و Star Wars 1313 هایپ شده !
یا حضرت عباس TWD رفت تو 10 تا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد اون وقت کمپانی شده 11 ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هومان ديگه دارم واقعا شك مي كنم :n02:نقل قول:
کاسه صبری دارم که داره لبریز میشه خانم کوچولو!
ای چقدر دلم خنک شد اینو دیدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی پدرام :n02:
اینا از دسته گل های هومان جانه :n02:نقل قول:
این دیگه چیه D: