دوست عزیزنقل قول:
همانطور که گفتم باید برای دیدن آیتمهای موجود در suboption باید از کنترول دست ساز استفاده کنید که طرز ساخت آن را هم در همان پست دادم لطفا به توضیحات بطور کامل دقت کنید.
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که گفتم باید برای دیدن آیتمهای موجود در suboption باید از کنترول دست ساز استفاده کنید که طرز ساخت آن را هم در همان پست دادم لطفا به توضیحات بطور کامل دقت کنید.
سلام
یه سوال چطوری مشکل حرف " ک " رو تو زیرنویس های پخش شده تو تلویزیون سامسونگ حل کنیم
به جای حرف " ک " فضای خالی نشون میده
دوست عزیزنقل قول:
برای رفع این مشگل باید کدینگ زیر نویس تغییر کند از مطلب زیر استفاده کنید
تصور کنید فیلمیرا[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی ممکن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستمو[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، برنامه کمحجم و کاربردیSh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
سلام
من فیلم با زیر نویس رو در تلویزیون میتونم میبینم ولی بعضی زیر نویس ها همراه فیلم نمایش داده نمیشه
به جای اینکه تلویزیونتون رو با ورود به منو مخفی خراب کنید اینکارهارو انجام بدید:بعد از اینکه زیرویس رو روی تی وی فعال کردید و یونیکد رو هم روی عربی گذاشتید
زیرنویس رو با note pad باز کنید اگه خرچنگ قورباغه بود
زیرویس رو با word باز کنید .
یونیکد رو روی arabic windows default بذارید.
بعد از اینکه متن درست شد کل متن رو کپی کنید با ctrl a
توی note pad پیست کنید.
با فرمت srt و با encoding utf8 ذخیره کنید.
نهایتا با فیلم هم نام کنید و توی یه پوشه بریزید.
با سلام خدمت دوستان
من با نمايندگي تماس گرفتم ، گفتن خيلي ها تماس گرفتن كه زيرنويس مشكل داره ، از من شماره تلفن خواستن گفتن داريم روش كار مي كنيم به محض درست شدن با شما تماس مي گيريم .
واقعا متاسفم ، ال جي به راحتي زيرنويس رو نشون ميده اين همه دنگو فنگم نداره ، كيفيتش هم خوب هستش و مشكل سامسونگ اپ رو هم نداره .
من تنها بخاطره اينكه تو يكي دو مورد ديده بودم اشكالاتي توي پنل هاي ال جي اتفاق افتاده بود ال جي نگرفتم وگرنه همه چيش بهتره تازه 2 اينچم بزرگتره و كنترلشم حالت موس داره .
:n23:
عزیز ما 6960 سری c داریم که مال 3 سال پیشه ولی مشکل زیرنویس نداره . چطور سریهای جدید مشکل پیدا کردن ؟نقل قول:
نميدونم شايد به خاطر تحريم يك سري اپشن ها رو برداشتن يا هر چيز ديگه . مشكل رو بايد از سام سرويس پرسيد
من پرسيدم سام سرويس گفت حتي آپديتم نكنيد به درد نميخوره و هيچ اتفاقي نميفته و تازه ممكنه يك سري ايراد ها پيش بياد كه اگه خراب هم بشه پايه خودتونه كه آپديت كرديد.
من تا حالا جوابي به اين مسخره اي نشنيده بودم . :n08:
با سلام مجدد خدمت دوستان
من ديشب تلويزيون خودم رو با زير نويس edit شده توسط نرم افزار Sh Persian Subtitle Fixer تست كردم ، درست شد.
خيلي كار باش راحت و سريع بود . واقعا دست سازندش درد نكنه...
سام سرويسم بره كشكشو بسابه با اين سرويس دادنش...:n05:
جناب متين پور
با سلام و احترام؛
آيا امكان نمايش زيرنويس فيلم DVD(با فرمت VOB) كه روي فلش ريختيم تو تلويزيون وجود داره؟ راستش با راهنمائيهاي شما مشكلم با فيلمهاي mkv و اونايي كه زيرنويسشون جداست حل شد ولي فيلمهاي DVD كه زيرنويس تو خودشونه رو نميتونم زيرنويسش رو بيارم. لطفا راهنمايي فرماييد. با تشكر