مثل اینکه با بازی ها زیاد مچ نیست!!منکه نتونستم دو تا بازی football manager 2013 و فیفا منیجر 2013 رو حتی با استفاده از troubleshoot compatibility اجرا کنم
Printable View
مثل اینکه با بازی ها زیاد مچ نیست!!منکه نتونستم دو تا بازی football manager 2013 و فیفا منیجر 2013 رو حتی با استفاده از troubleshoot compatibility اجرا کنم
تو این روش فقط فرمت Ico ساپورت میشه ، من امتحان نکردم جواب میده یا نه ! شما با نرم افزار کانورت ، png رو به Ico تبدیل کن ببین جواب میده . ولی فکر نکنم .نقل قول:
درسته رفیق.هنوز خیلی از بازی ها با ویندوز 8 سازگار نیستند.من از بین بازی هایی که دارم فقط pes 2013 رو تونستم نصب کنم بقیه نشد و مجبور شدم روی 7 نصب کنمنقل قول:
سلام
dvd writer منو نمیشناسه
دی وی دی رایترم پایونیر هست
لطفا کمکم کنید
تایپ کردن تو بعضی فروما با ie 10 وین 8 معظلیه ! ... نه اینتر می خوره نه رنگ عوض میکنه !
سلام دوست عزیز.شما از لینک زیر برنامه رو دانلود کنین بعد از حالت فشرده خارجش کنین بعد اجراش کنین + سیستمون رو ریست کنین ببینید درست میشه یا نه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه رو اعلام کنید.
لطفا یکی جواب ما را هم بده ...نقل قول:
یکی راهی سراغ نداره که بشه سیو پسورد را به کانکشن ها اضافه کرد ؟ خداییش خیلی ضایع هست . حتما مایکروسافت یک فکری کرده که اینا حذف کرده ...:n29:
در ضمن با اسکرول صفحه در ویندوز 8 مشکل دارم وقتی عکس برای دسکتاپ انتخاب میکنم اسکرول صفحه برمیگرده اول صفحه شما هم مشکل دارید یا خیر ؟
در ضمن ویندوزم را آپدیت کردم ولی مشکلات حل نشد ...:n27:
برای ذخیره یوزر پس کانکشن به Network Connections در کنترل پنل برید در Properties کانکشن مورد نظر در تب Option تیک گزینه Remember my credentials را بزنیدنقل قول:
سلام
عنوان تاپیک تغییر داده شد
اینو میدونستم یک راه ساده تر نیست ...نقل قول: