سؤالات کاربر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا تا ما بخوایم به خودمون بجنبیم که سوال بذاریم خوباشو بقیه سوا میکنن میپرسن.:sq_24:
سلام کوروش جان
سلام ایمان جان
1.رشته درسیت چیه؟
بالاتر گفتم ... زبان
دقیقتر، آموزش زبان انگلیسی ! :sq_25:
2. فیلمی که همیشه برانگیخته ات میکنه کدومه؟
برانگیخته ؟! :دی
دقیقاً چه حسیه ؟! : دی
همیشه از دیدن شبهای روشن فرزاد مؤتمن لذت بردم ... تحت تأثیر قرار گرفتم ... برانگیخته شدم (: دی)
3. شده فردی باهات فردی توی جمع بیشتر از اون حدی که باهاش صمیمی هستی باهات شوخی کنه و شوکه بشی؟:sq_19: عکس العملت چیه ؟
آره ... اطرافم هستن یه سری از این آدما ... بستگی به طرف داره. یه سری هستن اصولاً همین جوریان، هیچ وقت ملاحظه ندارن ...
در چنین مواردی، حال طرفو میگیرم. شوخیشو یه جوری جواب میدم که خودش ضایع بشه و از حرکتش پشیمون شه و دیگه از این غلطا نکنه :دی
ولی بعضی وقتا آدما یه لحظه از دستشون در میره، جوگیر میشن یه شوخی ناجوری میکنن : دی
اگه بشناسم طرفو، واکنش تندی نشون نمیدم ... یه جوری بهش میفهمونم که شوخیش بجا نبوده ...
4. یه سوتی باحال از خودت بگو...
یه بار یادمه نزدیک بود سر یه موضوعی به دیار باقی بشتابم ... :دی
6-7 سالم بود، برادرم یکی از اتاق خوابهای خونه رو کارگاه مونتاژ بوردهای الکترونیکی کرده بود. من هم گهگداری تو دسته بندی خازنا و مقاومتا و ترانزیستورا کمکش میکردم
یه روز داشتم میرفتم تو اتاق که یه سری قطعه رو بذارم تو روغن لحیم. دم در اتاق یه بطری نوشابه خانواده پر از آب دیدم. تشنهام بود، گفتم حتماً مامان واسه داداشم آب گذاشته دم در اتاق. برداشتم بطریو سر کشیدم ...
چشمتون روز بد نبینه ... سوختم !! جزغاله شد گلوم !! :دی
اصلاً یادم نبود همین نیم ساعت قبل داداشم مامانمو بلند صدا زد و گفت اون روغن لحیم رو از انباری واسه من بیار ... !!! :sq_13:
خلاصه که نابود شدیم رفت : دی
مامان بنده خدام کلی شیر و مخلفات به خوردم داد تا یه خورده بهتر شدم ...
5. اینکه میگن حقیقت با واقعیت متفاوته رو چجوری توصیف میکنی؟ :sq_24:
خب متفاوته دیگه : دی
واقعیت رو میشه با دلیل و مدرک اثبات کرد، ولی حقیقت رو نمیشه ...
مثلاً سفید بودن برف یه واقعیته، چون قابل اثباته ...
اما اینکه مثلاً فطرت آدم، خداجو و پاکه، به صورت عینی قابل اثبات نیست
یه مثال دیگه میزنم ...
مثلاً تو واقعهی کربلا ؛ اینکه امام حسین و یزید تو محلی به نام کربلا با هم جنگیدند و یزید پیروز این جنگ شد، یه واقعیته، چون سند و مدرکش در تاریخ موجوده ...
اما اینکه امام حسین برای نجات اسلام به طرف کوفه حرکت کردن و یزید ملعون و لشگریانش امام و یارانش رو به شهادت رسوندن، (از نظر مسلمونا) حقیقته، چون با اسناد و مدارک قابل اثبات نیست.
البته چیزی که قابل اثبات نیست، لزوماً اشتباه نیست، بلکه ممکنه در اکثر موارد درست باشه ...
6. جواب سوال بالا رو چجوری حالی یه بچه 4-5 ساله میکنی ؟
ذهن بچهی 5-4 ساله برای این مفاهیم فلسفی هنوز آماده نیست. اما اگه قرار باشه هر جور که هست چنین مفاهیمی رو بهش القا کنیم، باید به زبون ساده، با یه مثال روشن و قابل لمس، براش توضیح بدیم ... مثلاً بگیم اینکه پیرهن تو آبیه، یه واقعیته، اما اینکه مادرت تو رو دوست داره، حقیقته، با دلایل علمی و مادی و عینی قابل اثبات نیست ... (یا یه همچین مثالی)
7. یه آهنگ که بیشتر از بقیه همیشه زمزمه میکنی یا میخونی رو میگی؟
چیزی نیست که چندین و چند ماه همیشه سر زبونم باشه ... معمولاً هر چی به ذهنم بیاد زمزمه میکنم، گاهی حتی قبل از زمزمه کردن یه خواننده رو واسه خودم انتخاب میکنم و از اون یه آهنگیو زمزمه میکنم :دی
ولی "آدم یه جاهایی رو مجبوره" رضا یزدانی از وقتی اومد تا همین الان، زیر لبم مونده و گهگداری زمزمهاش میکنم ...
اشکاتو کی میشمره وقتی که دستای من از گونههات دوره؟
رفتن همیشه اختیاری نیست، آدم یه جاهایی رو مجبوره
8. نظرت درباره تاپیک اختصاصی هنرمندان چه توی انجمن موسیقی و چه توی انجمن هنر هفتم چیه؟ در مورد بحث های طرفداری که پیش میاد درونشون چی؟
من کاملاً موافقم ... یه زمانی تیم مدیریت مخالف این موضوع بود، چون سطح این تاپیکا خیلی پایین بود. هر کی میاومد مجیز خواننده رو میگفت و میرفت ...
اما کم کم فرهنگ سازی کردیم و الان تاپیکهای هواداری اوضاع مناسبی دارن ...
بحثهای طرفداری تا وقتی به جنجال کشیده نشه، هیچ اشکالی نداره. معمولاً سعی شده با توهین و انتقادات تند و تیز مخالفان و منتقدان سرسخت در تاپیکهای هواداری برخورد بشه.
اما یه وقتایی خود هواداران اومدن خیلی منطقی جواب منتقدان رو دادن و نیازی به ورود مدیریت به ماجرا نبوده ...
البته به طور کلی، استدلال هواداران در اغلب موارداً اینه که اگه از خوانندهی محبوب ما خوشت نمیاد، اصلاً تو تاپیکش هم نیا ... با این حال ما دوست داریم که مخالفان هم حق اظهار نظر رو داشته باشن، و همیشه از پاسخهای منطقی هواداران استقبال کردیم و میکنیم ... ولی اگه منتقدی با انتقادات تند خودش جو تاپیک رو به هم ریخت، مجبوریم برخورد کنیم ...
9. چه اتفاقی میوفته که باعث میشه ما یه چیز رو فکر میکنیم میدونیم و بهمین دلیل در موردش نظر قطعی میدیم و میگیم جز این نیست... به زبون ساده چرا وقتی اطلاع دقیق از یه چیزی نداریم چرا ذهنیات خودمون رو به عنوان درست مطلق بیان میکنیم ؟
این ریشه در شخصیت افراد داره ... افرادی که از اعتماد به نفس بالایی برخوردارن، این اعتماد به نفس رو از یه جایی آوردن، معمولاً منبع این اعتماد به نفس همون تأیید افراد دیگر و اطرافیان فرده ...
وقتی یه نفر بارها مورد تأیید بقیه قرار میگیره، وقتی اطلاعاتش از طرف بقیه تأیید میشه، کم کم این باور براش به وجود میاد که اصولاً هر چی میگه درسته ...
گاهی هم به طرف مقابلمون بستگی داره، که چقدر به اطلاعاتش اعتقاد داریم. وقتی اطلاعات یه نفر رو بیشتر از خودمون میدونیم، معمولاً اصراری بر درستی حرف خودمون نداریم. اما امان از وقتی که فکر کنیم تو یه موضوعی از طرف مقابل اطلاعات بیشتری داریم (که بیشتر مواقع هم همین جوری میشه) اون وقته که تخم انعطاف پذیری و تحمل آرای مخالف رو ملخ میخوره :دی
10. به نظرت چقدر نژاد پرستی تو جامع ما وجود داره ؟ الف)زیاد ب)متوسط ج)کم د) کم ولی افراطی
(ب) ... البته به صورت نسبی. چون ما سیاه پوستای زیادی در کشور نداریم، عمدهی نژاد پرستیها هم علیه سیاهان صورت میگیره ...
ایرانیا بیشتر در برابر افاغنه و اعراب نژاد پرستی میکنن، که اون هم چون تعدادشون خیلی زیاد نیست، میشه گفت نژاد پرستی تو کشور در حد متوسطه ... ا
11. به نظرت یه شاهکار هنری نقاشی یا معماری یا موسیقی یا فیلم میتونن به اندازه هم تاثیر گذار باشن؟ به نظرت کدوم بیشتر روی ریشه هنر مدرن تاثیر بیشتری داشته؟
بستگی به مخاطبش داره ... سطح آشنایی فرد با هر کدوم از این هنرها میتونه میزان تأثیر اون اثر رو تحتالشعاع قرار بده ...
مثلاً من آشنایی چندانی با معماری و نقاشی ندارم. در نتیجه شاهکارهای نقاشی و معماری رو هم برام بیاری، اون قدری تحت تأثیر قرار نمیگیرم که از شنیدن مرغ سحر استاد شجریان !
هنر رو نمیشه با هنر مقایسه کرد. هر هنری جایگاه خاص خودش رو داره ... مخاطب خودش رو داره ... تأثیرگذاری خودش رو داره ...
چون چندان با همهی هنرها آشنایی ندارم، نمیتونم در مورد بخش دوم سؤال نظر بدم. هر چند فکر میکنم تعریف هنر مدرن هم تو هر هنری با دیگری تفاوت داره و نمیشه به صورت کلی نظر داد.
12. 5 نفر از مشاهیر یا افراد معروف رو بگو که واقعا ازشون بدت میاد ... اگه خواستی دلیلش رو هم بگو:sq_19:
چون گفتی بنویسم از کیا بدم میاد، لحنم هم یه کم تند میشه در موردشون :دی
پیشاپیش عذرخواهی میکنم از هواداران این عزیزان، صرفاً نظر شخصیمه و هیچ اعتباری هم نداره ! : دی
- لیدی گاگا (به خاطر ظاهر عجیب و غریب و مشمئز کننده، آهنگهای سطح پایین و محبوبیت ناعادلانه)
- جاستین بیبر (به خاطر محبوبیت احمقانه و نداشتن لیاقت چنین محبوبیتی، و البته سطح کیفی پایین آهنگها)
- مرلین منسون (تقریباً مشابه دلیل تنفرم از لیدی گاگا)
دو نفر دیگهاش رو هم نمیشه تو این فروم اسم برد ... !
13. سوال سیزدهمه به پا قدم و نحسی اعداد اعتقاد داری؟ این اسپند لامصب مگه چی داره داخلش ؟:sq_2:
نه اصلاً ... کلاً آدم خرافاتیای نیستم ...
14. از اونایی هستی که تو زندگی میره جلو تا ببینه اینده چی رقم میزنه یا همیشه واسه اینده ات نگرانی و در حال تصمیم گیری برای اینده؟
یه چیزی بین این دو تا ... واسه آیندهام یه برنامههایی دارم، اما چندان نگران نیستم، چون به خودم و تواناییام مطمئنم ...
15. توی 70 سالگی خودت رو کجا و چجوری میبینی ؟ ایا فکر میکنی اونموقع از جوری که زندگیت پیش رفته راضی خواهی بود؟:31:
احتمالاً دوران بازنشستگیمو با خوندن کتابهای نخونده و فیلمهای دیده و ندیده سپری میکنم ... شاید هم اواخر عمرم ترجمهی کتاب رو پی گرفتم و یه سری اثر به جا گذاشتم تا اسمم بمونه : دی
آره، به احتمال خیلی زیاد راضی خواهم بود ... مگر اینکه این وسط اتفاقات غیرمنتظرهای رخ بده ...
16.بازیکن مورد علاقه فوتبالت کیه ؟ حال داشتی یه تیم منتخب تاریخ کوروش بده ببینیم سلیقه ات چجوریه؟
تو ایران، مهدویکیا ... دلیلش هم مشخصه، مهدی اسوهی یه فوتبالیست موفق و دوست داشتنیه ...
تو جهان هم ژاوی ...
منتخب تاریخم این جوریا میشه فکر کنم :
پیتر اشمایکل
روبرتو کارلوس ......... مارسل دزایی ........... کارلوس پویول .......... دنی آلوز
لیلین تورام
الکس دل پیه رو ........ زین الدین زیدان .......... ژاوی
مسی ........ رائول
17.بچگیت دوس داشتی خواننده یا فوتبالیست یا دکتر بشی؟ عجب سوالی!!ولش کن:دی ... قدم در راه ارزوهای بچگی یا تینیجریت برداشتی؟
خواننده و دکتر که نه ... فوتبالیست چرا ...
در مورد آرزوهای بچگی یه خورده صحبت کردم تو پستای قبلی ...
18. ساعت ارسال پست رو نیگااااااااا.....:sq_24:.... شب زنده دار بودی؟ هستی؟
آره، همیشه ... کسایی که میشناسن منو میدونن، اصولاً من شبا بهتر کار میکنم، واسه همین هم ساعت خوابیدن نرمالم شده 3 الی 4 صبح !!
خیلی ممنون بابت جواب دادن سوال ها
خواهش میکنم :20:
یه سری سوالا میخواستم در مورد عشق اول و شکست عشقی و این چیزا بپرسم:sq_5: که مثه اینکه هنوز انقدر دوستت دارم که سرت رو به باد ندم :دی
دستت درد نکنه :دی