ژوزه: در پرسپوليس هم قولي براي رسيدن به قهرماني نمیدهم و فقط قول ميدهم در ردهي دوازدهم جدول قرار نگيريم!
Printable View
ژوزه: در پرسپوليس هم قولي براي رسيدن به قهرماني نمیدهم و فقط قول ميدهم در ردهي دوازدهم جدول قرار نگيريم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورزش۳: امير حاج رضايي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره موفقيت فوتبال شرق آسيا در المپيک و ناکامي هاي فوتبال ايران در عرصه هاي بين المللي به خصوص رسيدن به المپيک اظهار داشت: در همه جاي دنيا سه فاکتور براي دستيابي به موفقيت وجود دارد؛ سه فاکتوري که فوتبال ما هر روز از آنها دورتر مي شود. مديريت، برنامه ريزي و سرمايه گذاري سه اصل مهم براي رسيدن به موفقيت است. وي افزود: در خصوص موفقيت ژاپن و کره جنوبي در المپيک بايد از کلمه حسرت استفاده کنيم. حسرت از اينکه آنها تا کجا طي طريقت مي کنند و ما کجا ايستاده ايم. نمي توانم خودم را فريب دهم و بگويم از موفقيت تيم هاي آسيايي خيلي خوشحالم و عرق قاره اي نسبت به اين موفقيت داشته باشم و از اين وضعيت فوتبال داخلي دلگيرم. چرا نبايد فوتبال ايران پيشرفت کند؟ حاج رضايي تاکيد کرد: ژاپن، کره جنوبي و خيلي ديگر از تيم هاي آسيايي فقط در بخش فني پيشرفت نکرده اند بلکه در نرم افزار و سخت افزار چنان پيشرفت کرده و نظم اروپايي را سرلوحه کار خود قرار داده اند که قابل قياس با ما نيستند. شب گذشته وقتي ديدم حميد سوريان با چه زحمت و تلاشي توانست قهرمان المپيک شود و سپس متوجه شدم جايزه او براي اين قهرماني 200 سکه طلاست حسرت خوردم. کمترين بازيکن فوتبال 150 ميليون تومان مي گيرد اما ببينيد تفاوت ها تا کجاست. وي گفت: در بازي هاي آسيايي گوانگجو فوتبال ما مدال نگرفت اما باز همه نگاه ها روي فوتبال آمد. ديشب چهره سوريان حکايت از رنجي بود که طي اين مدت کشيده است. حداقل 7،8 کيلو وزن کم کرده بود اما نتيجه تلاش خود را گرفت. از فوتبال خود چه مي خواهيم برداشت کنيم وقتي چيزي نکاشته ايم؟ حاج رضايي با اشاره به بازي شب گذشته پرسپوليس مقابل صباي قم تصريح کرد: در مورد شرايطي که پرسپوليس دارد فقط بايد سکوت کرد. قضيه فراتر از خرج هاي ميلياردي است. الگوهاي خوب داخلي براي پيشرفت و چگونه کار کردن را کنار گذاشته ايم و حتي به الگوهاي خوب خارجي هم نگاه نمي کنيم.
خب ...
تا لحظه ی اکنون که ژوزه نتونسته به قولش عمل بکنه و تیم دوازدهم شده !!! :دی
اما در کنفرانس مطبوعاتی ژوزه صحبتهایی کرده که قابل تامل هست و مثبت ؛ مثل ضرورت استخدام روانشناس و اینکه به جای بهانه گرفتن از زمین و زمان و دیر تحویل گرفته شدن تیم و نحوه ی یارگیری ، مسئولیت نتایج رو کاملا بر عهده ی خودش میگیره /
متاسفانه مهاجم میلیاردی ما از یک استپ ساده ی توپ عاجز هست ؛ و حتی ناتوان در شوت زدن بهترین موقعیتی که نصیبش شده بود و از این دست توپ خراب کردنها متاسفانه کم ندیدیم از انصاری فرد / هرچند که در پنالتی باکس اگر پا به توپ بشه خیلی خوب ظاهر میشه /
مهمترین نقطه ی ضعف این تیم هافبک دفاعی هست که مهمترین مفصل ارتباطی بین مدافعین و خطوط جلوتر میتونه باشه ؛ بازیهای آقازمانی که بیشتر شبیه یک شوخی تلخ میمونه و سوسا هم علاوه بر اینکه بازیکن خوبی نیست مصدومیت رباط هم گریبانگیرش شده ؛
استاد بنگر هم که هرروز بدتر از قبل ؛ استاد فعلا داره روی پنالتی دادن تمرکز میکنه که احتمالا به زودی و پس از رسیدن به نقطه ی آرمانی در پنالتی دادن به حریف ، سراغ گرفتن کارت های قرمز پیاپی هم خواهد رفت !!!!
نیلسون علیرغم اینکه دو گل خورد ( که البته یکیش هم پنالتی بود ) ولی نمایش بسیار بهتری داشت به نسبت گردان ، و حداقل میشه گفت درون دروازه "تا حدودی" خیال پرسپولیس راحت هست /
من فکر میکنم اگر مهدوی کیا زمان بیشتری برای تیم بازی کنه حداقل تا قبل از رسیدن به وحدت تاکتیکی !!! ژوزه ، بشه روی ارسالهای خوبش حساب کرد برای نتیجه گرفتن /
خیلی خوب بازی کردیم ولی نمی دونم چرا دوتا پاس نمی تونیم بدیم نمی تونیم گل بزنیم و گل می خوریم!!!!
تا بازی بعدی این صحبتها را بازیکنان می کنن:
امروز و فردا و پس فردا:
هواداران ما رو ببخشن
از بازی بعد بردهامون شروع میشه
زمان می خواهیم
دربی رو می بریم مطمئن باشید
دو روز مونده به بازی:
تمرین با نشاط قبل از بازی!!!
آمادگی فوق العاده کریمی!!!
بازیکنان در تمرین هر چی زدند گردان عین واکاشی زوما گرفت!!!
سانترهای بی نقص فشنچگی با قیچی برگردانهای استثنائی انصاری فر همراه شد!!!
.
.
.
کریمی که...یه هافبک درست و حسابی نداریم که با انداختن حداقل یه پاس تو عمق خوشحالمون کنه
کجایند مردان بی ادعا؟یاد حامد کاویانپور و درخشان و استیلی و عاشوری و عبدی و ...بخیر
فقط کافی بود بین دو مدافع یک متر فاصله بیفته...با یک پاس تو در مهاجم رو تک به تک می کردن
خدا به خیر کنه این فصل رو
درباره این بازی هیچ چیز خاصی نمیشه گفت وقتی تیم با این همه ستاره موقعیت گلش فقط یک شوت از پشت محوطه جریمه غلامرضا رضایی باشه فقط حیف اون همه تماشاگر که وقتشون گذاشتن اومدن استادیوم این اقا هم که 3تا بازی تدارکاتی پیش فصل 4تا بازی لیگ انجام داده هنوز هیچ شناختی پیدا نکرده فکر کن تا بخواد شناخت پیدا کنه از تیم فصل تمام شده مگه کرانچار چند روز مونده به شروع لیگ تیم تحویل نگرفت اونم با بازیکنایی مثل محمد پروین - زارعی -مهدی شیری وقتی تیم به علی دایی سپرد سوم جدول بودیم بازی به مراتب بهتری انجام میدادیم ای کاش شرایط طوری پیش میرفت که مصطفی دنیزلی تو تیم میموند:41:خدا کنه تو این تعطیلی لیگ تیم به خودش بیاد وگرنه روزهای سخت تری در انتظارمونه
از 1-2 سال پيش بردن پرسپوليس يه راهكار خيلي ساده داره و اونم اينه كه:
1. تيم دفاعي چيده بشه و هرچي بازيكن جنگنده است تو زمين قرار بگيره
2. حدود دقيقه 60 ، 2 تا بازيكن سرعتي تو فاز هجومي به تيم اضافه بشه تا روي ضد حملات به راحتي به گل رسيد
با اين روش تو 30 دقيقه پاياني حداقل 2 گل به پرسپوليس زده ميشه. حتي تيم هاي محلي جزاير فارو هم با اين سبك ميتونن راحت جلوي پرسپوليس برنده بشن
واقعا نميدونم چرا هيچكدوم از مربي هاي پرسپوليس هيچ راهكاري براي حل اين مشكل ارائه نميدن و اكثر بازي ها رو به همين روش ميبازن!
اين قضيه 2 تعويض بين 2 نيمه رو هم نميفهمم. اگه يه بازي بود اشكال نداشت ولي تو همه بازي ها داره اين اتفاق ميوفته!
تيم خيلي ميخواد تاكتيكي بازي كنه و حركات تركيبي انجام بده در صورتي كه اين كارا چند ماه زمان لازم داره
با توجه به مهاجم هاي سر زني كه داريم اگه مثل استقلال تو هر بازي 30 تا سانتر كنيم راحت به گل ميرسيم و ميتونيم بازي هاي اول فصل رو خوب امتياز بگيريم. البته خود ژوزه هم تو نيمه دوم تقريبا به همين نتيجه رسيده بود
به نظر من بهتره مهدوي كيا از اول تو تركيب قرار بگيره و سانترها رو شروع كنه و نيمه دوم تعويض شه و كسي مثل علي عسگري بياد تو، نه برعكسش چون وقتي برعكس اين اتفاق بيوفته دوندگي تو نيمه دوم خيلي كمتر ميشه و با توجه به خستگي بقيه بازيكنا، تيم حريف روي ضد حمله ها به نتيجه ميرسه
سلام..
مشکل اینه که ما واقعا فک میکنیم ستاره داریم ! کدوم ستاره آقا ؟؟!
یه ایمون زاید هم که بود دقیقه ی 60-70 آورده داخل بازی !
پرسپولیس طلسم شده... جناب رویانیان بهتره یه فکر اساسی بکنن.
مشکل پرسپولیس ریشه ایه ، اینا فک کردن با بازیکن آوردن میتونن کاری انجام بدن، نــــــــــــه ! مشکل از جای دیگس... : ((
به عنوان کسی که ازون 5 سالگی هوادار " پرسپولیس " بودم ، حتی دوران ِ سلطان رو به الان ترجیح میدم.
خوب دکی جون شمایی که از 5 سالگی هوادار پرسپولیس بودی بگو مشکل کجاست؟نقل قول:
بحث تعصب و ...اینا نیست
مشکل نبود یکی دو تا مهره مخصوص هست
یک هافبک دفاعی خوب و یک توپ پخش کن خوب تر
سید جلال و بنگر بد دفاع نمی کنن مخصوصاً سید که هم رو هوا و هم رو زمین خوب دفاع می کنه فقط مشکلشون اینه که اولاً یک کم زیادی قلدر بازی در میارن(نتیجش میشه پنالتی و کارت)و ثانیاً وقتی تیم عقبه دیمی و یلخی و الله بختکی میرن تو حمله(نتیجش میشه ضد حمله خطرناک)
پ ن:
(دست مدیریت درد نکنه سرظهری با زبون روزه و حتماً شلوغی کار و سایت جیک ثانیه ای پست ها رو تایید می کنن)
راستشو بخوای من فک میکنم پرسپولیس درگیر یه سری مسائل مافیایی شده.. دیشب وقتی این بازیکنای به اصطلاح ستاره درحال بازی بودن، یه لحظه احساس کردم پرسپولیس جایی شده برای کسایی که نمیخوان کار کنن ولی پول زیاد هم میخوان و با خودشون میگن بهترین جا پرسپولیسه : ( چرا بخوایم احساسی حرف بزنیم.. بهتره منطقی باشیم. واقعا خیال کردین پرسپولیس دیشب داشت خوب بازی میکرد ؟؟؟ اینو فقط بزارین به پای بازی بد صبای قم و لاغیر.. اونا شل گرفته بودن ، دیگه در این شرایط هر تیمی باشه رو به حمله میاره ، ولی پرسپولیس حمله هاش آبکی بود ، به جز سانتر های مهدوی کیا ، باقی سانت ها واقعا برای من جای تعجب داشت که با چه هدفی فرستاده میشن ! پرسپولیس دیشب داشت فقط با توپ "بازی" میکرد نه "بازی" !! تازه شانس آوردیم صبا یکی مث محسن خلیلی رو توی خط حمله نداشت !
راجع به حسینی و بنگر دیگه چه میشه گفت ؟ موقعی که ضد حمله زده شد حسینی تقریبا وسط زمین بود ! به نظر شما مربی نباید یه فکری به حال این بی نظمی ها بکنه ؟
توی این سالها من فکر میکنم وجود مربی های ایرانی خیلی بهتر از خارجی ها جواب داده ، خارجی هایی هم که ممکن بود پس از مدتی کارشون خوب بشه ، نگهشون نداشتن..
یه نگاه به میانگین سنی بازیکنای پرسپولیس بکنید ، واقعا دیگه معرکس ! توی این چندسال دیگه مث قدیم رغبت نمیکنم بشینم بازیهارو ببینم ، درصورتی که قدیما وقتی پرسپولیس یک گل میخورد حتی خندم میگرفت چون میدونستم پرسپولیس سر به 10 دقیقه نگذاشته ترتیب تیم حریف رو میده. اما حالا... :(
آرزوی موفقیت دارم برای پرسپولیس.
به گزارش ایرنا از تارنمای رسمی باشگاه پرسپولیس، محسن عاشوری، گفت: با توجه به مشكلات شخصی، از سمت خود در كادر فنی این تیم كناره گیری كردم.
محسن عاشوری ازكادر فنی پرسپولیس استعفا داد
تهران - محسن عاشوری مربی تیم فوتبال پرسپولیس ظهر امروز (دوشنبه) از سمت خود در كادر فنی سرخپوشان استعفا داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وی افزود: امیدوارم كه بازیكنان پرسپولیس بتوانند در بازی های آتی با كسب نتایج مطلوب دل هواداران را شاد كنند.