تبریک میگم 4-2 تاتنهام رو بردیم داشتم بازی استقلال رو میدیدم اعصابم خورد بود بعد اون بازی آخرای این بازی رو دیدم شاد شدم:31:
ماتا واقعا عالی بود گل آخر هم بسیار زیبا زده شد
Printable View
تبریک میگم 4-2 تاتنهام رو بردیم داشتم بازی استقلال رو میدیدم اعصابم خورد بود بعد اون بازی آخرای این بازی رو دیدم شاد شدم:31:
ماتا واقعا عالی بود گل آخر هم بسیار زیبا زده شد
پيروزي چلسي برابر تاتنهام
صدرنشين رقابتهاي ليگ برتر انگليس برنده دربي شهر لندن با تاتنهام شد و موقعيت خود را در صدر جدول مستحکم کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اولين ديدار هفته هشتم ليگ برتر انگليس، تاتنهام در ورزشگاه وايت هارتلين ميزبان ياران روبرتو ديمتئو بود و 4 بر 2 بازي را به چلسي واگذار کرد.
در اين پيکار گري کيهيل ابتدا در دقيقه 18 چلسي را پيش انداخت. گالاس و دفو با گل هاي دقايق 47 و 54 تاتنهام را پيش انداختند. خوان ماتا در دقيقه 66 گل تساوي چلسي را زد. همين بازيکن در دقيقه 69 گلي سوم را زد. گل چهارم آبيها توسط دنيل استوريج در دقيقه 90 زده شد تا فاتح اروپا 4 بر 2 به پيروزي برسد.
چلسي با اين برد 22 امتيازي شد و با يک بازي بيشتر نسبت به منچستريونايتد (تيم دوم جدول) فاصله امتيازات خود را به 7 افزايش داد.
بدين ترتيب وياس بواس سرمربي پرتغالي اين فصل تاتنهام، حريف شاگردان فصل گذشته خود نشد.
بزنم به تخته تیم داره عالی کار میکنه :sq_25:
یه چشمه از تیم مورینیو داشتیم تا حالا
حالا باید ببینیم هفته دیگه جلوی منچستر دی متئو چه برنامه ای داره
دي متئو: بايد به عملکرد همه بازيکنان توجه شود
سرمربي چلسي با توجه به درخشش مهاجمان تيمش تاکيد کرد بايد به عملکرد همه بازيکنان تيم توجه شود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلسي در ديدار هفته هشتم ليگ برتر انگليس در خانه تاتنهام با نتيجه 4 بر 2 به پيروزي رسيد تا صدرنشيني خود را حفظ کند.
آبيهاي لندن اکنون با 22 امتياز از 8 بازي صدرنشين هستند و با تيم دوم جدول يعني منچستريونايتد 4 امتياز اختلاف دارد.
به گزارش فارس و به نقل از اسکاري اسپورتس، در اين ديدار خوان ماتا 2 بار گلزني کرد. گري کيهيل و دنيل استاريج نيز ديگر گلهاي چلسي را وارد دروازه ميزبان کردند. تاتنهام نيز به وسيله ويليام گالاس و جرمين دفو به گل رسيد.
روبرتو دي متئو با تمجيد از بازيکنان بزرگ خود و گلزنان اين ديدار، از همکاري تمامي اعضاي تيمش در اين پيروزي تمجيد کرد.
دي متئو در خصوص اين ديدار گفت: همه روي گلزنان ديدار تمرکز ميکنند ولي اگر به بازي جان اوبي ميکل و راميرس در خط هافبک نگاه کنيد متوجه خواهيد شد که آنها چه سهم بزرگي در اين پيروزي داشتهاند. بازيکنان ما در خط دفاع نيز عالي بودند. در نتيجه پس از اين پيروزي بايد روي نمايش همه بازيکنان تيم تمرکز شود. تيم خوبي در اختيار دارم که همه آنها روحيه بسيار خوبي دارند.
سرمربي ايتاليايي چلسي در ادامه به جنگندگي تيمش اشاره کرد که بازي 2 بر يک باخته را به پيروزي 4 ير 2 تبديل کردند.
دي متئو در اين مورد نيز گفت: اگر به کل اين ديدار نگاه کنيم، ممکن است به 10 تا 12 دقيقه ابتدايي نيمه دوم و زماني که تاتنهام 2 گل به ما زد اشاره شود. در آن زمان ما کنترل بازي را از دست داده بوديم و نميتوانستيم تمرکز کنيم ولي در ديگر زمانهاي اين ديدار کنترل را به دست داشته و موقعيتهاي فراواني ايجاد کرديم. بدون شک شايسته پيروزي در اين ديدار بوديم. روحيه جنگندگي تيم در تبديل شکست 2 بر يک به پيروزي 4 بر 2 ستودني است.
تاتنهام 2- 4 چلسی: شاگردان، استاد را قصابی کردند
چلسی که در نیمه دوم از حریف عقب افتاد، در نهایت پیروز شیرینی در خانه حریف به دست آورد
سایت گل- چلسی با پیروزی 4-2 در خانه تاتنهام، جایگاهش در صدر جدول رده بندی را حفظ کرد.
در حالی که بسیاری منتظر انتقام گیری ویلاس بواس از باشگاه سابقش بودند، این چلسی بود که با ارائه یک نمایش دیدنی، وایت هارت را غرق سکوت کرد.
در این دیدار ویلاس بواس بار دیگر برد فریدل را در ترکیب اصلی قرار داد اما از موسا دمبله و گرت بیل در ترکیب اصلی خبری نبود.
در سمت مقابل جان تری، کاپیتان چلسی در این دیدار اولین جلسه محرومیت 4 جلسه ای اش را پست سر می گذاشت اما آبی ها در نیمه اول کمتر غیبت او را احسس کردند.
در نیمه اول دو ضربه والی مهمترین اتفاقات بازی بودند. ابتدا در دقیقه 4 ضربه والی ویلیام گالاس، کاپیتان تاتنهام روی کرنر سیگوردسون از بالای دروازه به بیرون رفت.
اما دومین ضربه، قفل دروازه تاتنهام را در دقیقه 18 باز کرد. گالاس تلاش کرد با یک ضربه سر، کرنر چلسی را دفع کند اما توپ در موقعیتی مناسب به کیهیل رسید و او با ضربه ای دیدنی دروازه فریدل را باز کرد.
آبی ها می توانستند در دقیقه 39 به گل دوم برسند اما فریدل به کمک تیر دروازه اجازه باز شدن دروازه تاتنهام برای باز دوم را نداد. در نهایت نیمه اول با تک گل کیهیل به پایان رسید.
ویلاس بواس در بین دونیمه تغییری ایجاد نکرد اما تاتنهام نیمه دوم را کاملا متفاوت آغاز کرد.
تنها دو دقیقه بعد از آغاز نیمه دوم، تلاش فرتونن، گالاس را در موقعیت گلزنی قرار داد و این مدافع فرانسوی دروازه تیم سابقش را باز کرد.5 دقیقه بعد، جرمین دفو دویستمین گل دوران حرفه ای اش را وارد دروازه چلسی کرد و تیمش را 2-1 پیش انداخت.
اما این پایان کار نبود و خوان ماتا در دقایق 66 و 69 گلزنی کرد و بار دیگر چلسی را پیش انداخت. ستاره اسپانیایی ابتدا روی اشتباه ویلیام گالاس، گل تساوی را به ثمر رساند و سپس با همکاری آزارد و از بازی خارج کردن گالاس، در موقعیتی تک به تک فریدل را مغلوب کرد.
در حالی که تاتنهام برای رسیدن به گل تساوی تلاش می کرد، استوریج در ثانیه های پایانی یک گل دیگر برای چلسی به ثمر رساند تا جشن شاگردان دی متئو تکمیل شود.
با این پیروزی چلسی 22 امتیازی شد و جایگاهش در صدر جدول را تثبیت کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
......................
امیدوارم بازی خیلی مهم با منچستر رو هم با نتیجه خوبی ببریم
+
این روزا ظاهرا هیچ کس نمی تونه جلوی گل ها و پاس گل های ماتا و هازارد رو بگیره!
مدیر برنامه های جان تری: پیشنهاد والنسیا را قبول می کنیم
مدیر برنامه های جان تری اعلام کرده که او دوست دارد به لیگ اسپانیا برود. گویا تری مشکلاتی دارد و حس می کند به او توهین شده و دیگر این وضع را تحمل نمی کند
سایت گل- فرانسوا گایاردو، مدیر برنامه های جان تری در گفتگو با ایی.اس.پی.ان که در روزنامه آ.اس منتشر شده، به این نکته اشاره کرد که پیشنهاد دریافتی از والنسیا برای جذب جان تری، او را به فکر آن انداخته تا برای رها شدن از مشکلات فراورزشی اش از چلسی جدا شود.
او دراین باره گفت:« با سران والنسیا در حال مذاکره هستیم و من شخصا با انتقال او به والنسیا در بازار زمستانی موافقم. پیشنهاد والنسیا روی میز ماست. قرارداد جان تری با چلسی در ماه ژوئن به پایان می رسد و بنا به دلایلی او دوست ندارد با چلسی تمدید کند. او می خواهد به اسپانیا برود. جان مشکلاتی دارد. حس می کند که به او توهین شده و دیگر نمی تواند این شرایط را تحمل کند. او درخواست جدایی از باشگاه را دارد. این موضوع واقعی است. این اتفاقات در 15 روز اخیر رخ داده و در این رابطه دو جلسه برگزار کرده ایم. پیشنهاد والنسیا روی میز تری است و فکر می کنم که این پیشنهاد را قبول خواهد کرد.»
2012/10/26
دیمتئو : شاید مارین در ترکیب اصلی باشد
روبرتو دیمتئو از احتمال حضور مارکو مارین در ترکیب تیمش برابر منچستر یونایتد سخن گفت.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، روبرتو دیمتئو ، سرمربی تیم فوتبال چلسی که بایستی میزبانی منچستر یونایتد را بکند ، در کنفرانس خبری پیش از بازی شرکت کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
در خصوص بازی یکشنبه
دیمتئو همچون گذشته ابتدا از مصدومان تیمش گفت که :" فرانک برای چندین هفته خارج خواهد بود، او کمی مشکل از ماهیچه ساقش دارد، پس ما او را نخواهیم داشت و یک غیبت بزرگ است. جدا از او بقیه آماده هستند و مارکو مارین هم می تواند یکشنبه در ترکیب باشد."
سرمربی جوان چلسی ، همچنین در خصوص رقابت تیمش با یونایتد در صدر جدول گفت :" هنوز برای اینکه بگوییم یک بازی سرنوشت ساز است زود است ، آنها یک رقیب فوق العاده برای ماست.ما بازی خانگی خواهیم داشت و می خواهیم رکورد خوب بازی خانگی خود را حفظ کنیم. می خواهیم یک بازی خوب داشته باشیم و فاصله خود را با آنها حفظ کنیم. یک بازی تاثیر گذار برای هر دو تیم خواهد بود. یک بازی کلاسیک در برنامه این هفته."
وی ادامه داد :" ما هنوز در فرم خوبی هستیم فکر می کنیم و فکر می کنم این گروه از بازیکنان همیشه پاسخی برای نتیجه بد دارند. ما همیشه به رفتار و کردار بازیکنان در کمپ توجه می کنیم و بعد از شکست مطمئنا شرایط خوبی در رختکن نبود، اما ما بازی خوبی داشتیم و می توانیم به همه نشان دهیم که چه تیم قدرتمندی هستیم."
روبی در خصوص وضعیت دفاعی منچستری ها نیز که در هفت بازی گذشته خود تنها 1 بار توانستند دروازه خود را بسته نگه دارند ، گفت :" آنها گلهایی دریافت کرده اند ، همانطوری که ما چنین وضعیتی داریم و تلاش می کنیم که از ضعف های آنها استفاده کنیم. ما به خوبی منچستر یونایتد را می شناسیم و بازی دشواری خواهد بود. بازی با آنها همیشه دشوار است و ما باید از بازی کردن در خانه خود استفاده کنیم ، ما باید با اعتماد به نفس و ایمان به بازی خود ، بازی کنیم."
او درباره حضور روبین ون پرسی ، در خط حمله منچستر یونایتد نیز گفت :" او یک خرید خیلی خوب برای آنها بود که گلهای خوبی هم برای آنها زده است. آنها شروع خوبی داشتند و بعد از عدم نتیجه در بازی اول توانستند تیم قدرتمندی بسازند. آنها در فصل گذشته در بالای جدول بودند و آنها به این وضعیت عادت کرده اند. پس نباید از آنها انتظار حضور در جای دیگری را داشته باشید."
در خصوص بازی سه شنبه در دونتسک
روبرتو دیمتئو در خصوص بازی گذشته تیمش درباره شاختار دونستک که با شکست 2 بر 1 برابر این تیم به اتمام رسید گفت :" ما خیلی زود گل خوردیم و ساختار خود را از دست دادیم ، ما باید از آن درس بگیریم که چطور باید بازی خود را سازماندهی کنیم."
وی اضافه کرد :" دونستک رفتن و آمدن سفر طولانی ای بود و در شب به اندازه کافی نخوابیده بودیم و فکر می کنم همه چیز خیلی نا امید کننده بود. اگر ما کمی زودتر گل می زدیم ، احساس می کردیم که شانس خوبی خواهیم داشت ، اما حالا باید به آینده نگاه کرد و روی بازی یکشنبه متمرکز باشیم."
روبی گفت :" وقتی ما زود گل می خوریم ، همیشه شروع بدی داریم . شروع بازی برای در هر دو نیمه خیلی مهم است و همچنین نظم را به تیم می دهد و سازماندهی می کند که شکست نخوریم، حتی اگر گل زود هنگامی خورده باشیم."
در خصوص حمایت از ضد نژادپرستی
روبی دیمتئو در خصوص کیک ایت آوت که کمپینی برای مبارزه با نژادپرستی خواهد بود ، گفت :" ما از این کمپین حمایت می کنیم ، پوشیدن پیراهن های حمایت کننده برای بازیکنان یک مسئله شخصی است و آنها برای این پوشیدن یا نپوشیدن آنها آزاد هستند و ما همه را مجبور به پوشیدن یا نپوشیدن نمی کنیم. نظر شخصی من این است که بهتر است آنها را بپوشیم و حمایت خود را نشان دهیم."
وی ادامه داد :" اگر این قضیه قانون باشد ، ما قانون را رعایت می کنیم و به عنوان باشگاه با هرگونه نژاد پرستی مخالف هستیم و از مخالفانش حمایت می کنیم."
زولا : تری هنوز هم بهترین کاپیتان است
جانفرانکو زولا معتقد است جان تری هنوز هم بهترین رهبر تیمش به شمار می رود و نباید او را کنار گذاشت.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، این روزها که در رسانه های مختلف خبر های خوبی درخصوص جان تری به گوش نمی رسد و حتی احتمال جدایی و گرفتن بازوبند کاپیتانی اش نیز در محافل مختلف شنیده می شود.
اما جانفرانکو زولا که خود یکی از اسطوره های فراموش نشدنی باشگاه چلسی به شمار می رود در مصاحبه ای گفت :" جان قطعا مانند دیگر بازیکنان در حرفه اش اشتباهات زیادی داشته است، اما او کارهای خوب زیادی هم انجام داده است."
زولا اضافه کرد :" مشکل اینجاست که گاهی خیلی راحت تر خطای انجام شده را نسبت به کار خوب انتخاب می کنند، من تنها این را نمی گویم چرا که من او را می شناسم و برایش احترام قائلم."
وی گفت :" من هیچ مشکلی نمی بینم که کاپیتان نباشد ، شیوه حضورش در زمین و شجاعتی که از خود نشان داده است ، او را یک رهبر واقعی کرده ، اما اگر مربی تصمیم بگیرد کاپیتانش را عوض کند ، می تواند این کار را بکند."
ستاره سالهای نه چندان دور چلسی اضافه کرد :" من می دانم بعضی ها چرا می خواهند تری کاپیتان نباشد ، اما ما درباره یک فرد صحبت می کنیم که برای من خیلی مهم است. پس برای من خیلی راحت نیست چرا که احساس این را دارد که من درباره او قضاوت می کنم."
او افزود :" جان می تواند تحت نظر باشد اما او هنوز یک حرفه ای فوق العاده است. او یک رهبر شگفت انگیز در زمین بازی است و این تصویری است که از او در ذهنم دارم."
سایت هواداران چلسی : سران باشگاه چلسی پیشنهادی 48 میلیون پوندی را برای خریداری رادامل فالکائو، ستاره کلمبیایی باشگاه اتلتیکومادرید در بازار زمستانی آماده کرده اند.
طبق گزارش منتشره در گل دات کام، رومن آبراموویچ، مالک روس باشگاه چلسی تصمیم گرفته تا برای خریداری این گلزن کلمبیایی مبلغ 60 میلیون یورو (48میلیون پوند)ی که در بند جدایی زودهنگام او ذکر شده را بپردازد تا او را به استمفورد بریج ببرد.
این درحالی است که سران باشگاه منچسترسیتی هم به دنبال مهاجم تراز اول اتلتیکومادرید هستند .اما آنها نگران آن هستند که توافق میان فالکائو وسران چلسی نهایی شده باشد.
این طور به نظر می رسد که روبرتو دی متئو، مربی ایتالیایی چلسی دربازار نقل و انتقالات زمستانی به دنبال یک مهاجم تمام عیار است؛ چرا که تورس هنوز نتوانسته یک مهاجم قابل اطمینان برای چلسی باشدفالکائو در 8 دیداری که در طول این فصل برای اتلتیکوبرگزار کرده 12 گل به ثمر رسانده و ثابت کرده که یک مهاجم تمام و کمال است و با بازی کردن در کنار ادن آزارد، خوان ماتا و اسکار در چلسی می تواند تضمین خوبی برای قهرمانی آبی ها در رقابت های این فصل لیگ برتر باشد.از سوی دیگر سران اتلتیکومادرید تمایل زیادی برای حفظ فالکائو دارند ولی در صورتی که تیمی بتواند مبلغ ذکرشده دربندجدایی زودهنگام او را بپردازد، می تواند فالکائو را به خودمت بگیرد.فالکائو در سال 2011 با قراردادی 34.7 میلیون پوندی از پورتو جدا شد و به اتلتیکومادرید پیوست.البته سران سیتی هم ممکن است برای خریداری او دست به کار شوند ولی در ابتدا باید چند بازیکن را به فروش برسانند و از میان مهاجمانی چون سرخیو آگوئرو، کارلوس تبس، ادین ژکو و ماریو بالوتلی یکی را به فروش برسانند.فالکائو در اولین فصل حضورش در لیگ اسپانیا هم 36 گل برای اتلتیکومادرید به ثمر رساند و با این تیم قهرمان لیگ اروپا شد و در دیدار سوپرکاپ اروپا هم با هت تریک برابر چلسی نقش پررنگی در برد1-4 تیمش داشت.
امیدوارم نیمه دوم بتونیم بازی رو جبران کنیم
نیمه اول بدشانس بودیم و دفاع ها خوب کار نکردن وگرنه این منچستری که من دیدم تیمی نبود که بتونه یه نیمه رو برنده به رختکن بره
مخصوصا 10-15 دقیقه آخر که دیگه کلا دروازه منچستر به توپ بسته شده بود و خیلی موقعیت ها الکی از دست رفت
نیمه دوم اگه بازیکنا یکمی دقت کنن چلسی می تونه برنده بازی باشه
خب ، چی میشه گفت ؟!
آقای داور کاملاً امتیاز رو ازمون گرفت ، ایوانوویچ اخراجش درست بود اما تورس ؟!
واقعاً چیزِ خاصی نمیشه گفت !