با سلام
دنبال اپدیت های این بازی هستم لطفا راهنماییم کنید.
Printable View
با سلام
دنبال اپدیت های این بازی هستم لطفا راهنماییم کنید.
سلام دوستان این بازی چند مرحله داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
اینترنت من 512 نامحدود است ولی با du meter نگاه کردم وقتی که بازی می کنم به طور متوسط 20 تا آپلود و 30 تا دانلود میشه که در مجموع 50 تا میشه اگه شما 1 ساعت بازی کنید 1.8 گیگ از حجم شما کم میشه:n04:
که ارش نداره پس بهتره یه نامحدود یا ساعت 2 نصف شب در زمان دانلود رایگان بازی کنید:n03:
نقل قول:
سلام
14 مرحله
سلام دوستان
یه سوال ابتدایی
چه جوری میشه تو مپ دلخواه با cpu بازی کرد؟
تو سکریمش نتونستم پیدا کنم
سپاس بی کران
سلام دوستان
قسمت Theatre بدون اپدیت و ... بازه یا کار خاصی باید انجام بدیم تا باز بشه ؟
سلام
من Company of Heroes 1 هر سه نسخشو با آخرین جزئیات بازی میکردم ومشکلی نداشتم ولی تو این تا تو بازی میرم بازی کرش میکنه حتی تنظیماتو رو حداقل گذاشتم ولی فرقی نکرد.
AMD phenom II X2 550 7 MB
sopphire 4770 512MB
Ram 2 GB
روی لپتاپم که قدرت زیادی هم نداره با جزیات پایین قابل بازی کردن هست.
سی پی یو اینتل آی5 480 و 4 گیگ رم. گرفیک هم سری 6 تقریبا ضعیف.
3.0.0.9636 ورژن بازیه
آپدیتی براش پیدا نکردم
اون که منم کرش داشتم ولی نمیدونم از کرک هست یا نه ولی من کرک multiplayer fix رو ریختم و درست شد....نقل قول:
این آپدیت ورژن بازی رو به 3.0.0.9704 میبره....
من اینو دانلود کردم و 200 مگابایتی رو دان نکردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم: 370mb
بعد از اینکه ای آپدیت رو ریختم این کرک رو ریختم که برا مالتی پلیر هست و باهاش میشه اسکیرمیش هم بازی کرد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یکم سخته که باید استیم رو بگیرین و آپدیت کنینش و گرین لوما رو تو محل استیم بریزین..... و اول گرین لوما رو اجرا کنین و بعد بازی رو ران کنید .... فقط برای آنلاین بازی کردن یه مشکل هست... که باید تو استیم دیگران رو به دوستان ادد کنید که برا اینکار لازم است که یک نفر بازی اریجینال رو داشته باشه(در استیم) و یا یک بتا کی گیر بیارین...
--------------------------------
حالا من آدرس محلی رو که آموزش رو گرفتم میذارم:::::: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش در این صفحه کامل است....
این بازی آنلاین هم داره ؟
آره داره ولی برا آنلاین یکی از افراد باید دیگری رو به بازی اینوایت کنه که برای این کار باید به friends اددش کنه و این درصورتی ممکنه که یکیشون بازی ارجینال رو داشته باشه....نقل قول: