-
بین acro s و ion کدوم پیشنهاد میکیند ؟
-
بلندی صداش توی هنزفری وقت گوشی دادن موزیک چطوره؟
-
-
درخواست از سونی برای ارائه سریعتر آپدیت اندروید و رفع باگ ها
-
یدوستان من این گوشی رو خریم
توی جعبه اش دوتا چیز وجود داره به اسم smart tag یا یه چیزی توی همین مایه ها !
دو تا جیز گرد هست با رنگ های مختلف.
کسی می دونه اونها چی هستن و به چه دردی می خورن ؟
-
نقل قول:
یدوستان من این گوشی رو خریم
توی جعبه اش دوتا چیز وجود داره به اسم smart tag یا یه چیزی توی همین مایه ها !
دو تا جیز گرد هست با رنگ های مختلف.
کسی می دونه اونها چی هستن و به چه دردی می خورن ؟
سلام
مبارک باشه
تگ NFC هست
شما توی صفحه سمت چپی که تنظیمات وای فای و آب و هوا هست(و یا از توی منوی تنظیمات ) NFC رو که روشن کنی. با لمس این تگ ها بوسیله گوشی می بینی یه اتفاق هایی می افته مثلا پروفایل عوض می شه یا برنامه ای اجرا می شه.
شما توی ستینگ می تونی تنظیم کنی که با این لمس چه کاری انجام شه. حالا می تونی یکی از این تگ ها رو مثلا توی جا کلیدی بگذاری و وقتی میای خونه با لمس گوشی پروفایل گوشی روی نرمال بیاد و بازی دلخواهتون اجرا بشه!(مثلا :n02:)
-
نقل قول:
سلام
مبارک باشه
تگ NFC هست
شما توی صفحه سمت چپی که تنظیمات وای فای و آب و هوا هست(و یا از توی منوی تنظیمات ) NFC رو که روشن کنی. با لمس این تگ ها بوسیله گوشی می بینی یه اتفاق هایی می افته مثلا پروفایل عوض می شه یا برنامه ای اجرا می شه.
شما توی ستینگ می تونی تنظیم کنی که با این لمس چه کاری انجام شه. حالا می تونی یکی از این تگ ها رو مثلا توی جا کلیدی بگذاری و وقتی میای خونه با لمس گوشی پروفایل گوشی روی نرمال بیاد و بازی دلخواهتون اجرا بشه!(مثلا :n02:)
آره دقیقا همین بود. خیلی باحاله ! آدم وصلش می کنه کنار تخت وقتی می خواد بخوابه از کنارش ردش می کنه اتوماتیک سایلنت میشه ساعت روی شش و نیم ست میشه بلوتوث و وایفای خاموش میشه خیلی باحاله. ممنون.
فقط حیف که دوتا داره. کاش بیشتر داشت. میشه خرید ؟
-
نقل قول:
آره دقیقا همین بود. خیلی باحاله ! آدم وصلش می کنه کنار تخت وقتی می خواد بخوابه از کنارش ردش می کنه اتوماتیک سایلنت میشه ساعت روی شش و نیم ست میشه بلوتوث و وایفای خاموش میشه خیلی باحاله. ممنون.
فقط حیف که دوتا داره. کاش بیشتر داشت. میشه خرید ؟
بله دونه ای 10 تومنه! آل دیجیتال می فروشه
البته توی بازار ارزون ترش هم هست!
-
سلام دوستان من این گوشی رو خریدم اما نصب بازی HD مشکل دارم هزارتا فایل آموزش و دانلود کردم و خوندم اما نشد
من میخوام این بازی های که دانلود کردم با دیتاشون نصب کنم
Asphalt 7
Need.For.Speed.Hot.Pursuit
Need-for-Speed-Most-Wanted
Real-Racing3-v1.0.56
2XL_Supercross_HD_v1.0.
اگه میشه یه راهنمایی درستی به من بدین تا لذت نصب این بازی ها رو داشته باشم
ضمنا گوشی من روت نشده ! و نمیخوام روتش کنم
-