نقل قول:
براتون توضیح دادم که سری های اصلی اون ۵ تایی که شما بازی کردید نیست - حالا هی حرف خودتون رو بزنید .
این مورد رو نمیدونستم ........حق با شماست.
نقل قول:
این حرف شما به هیچ عنوان درست نیست ، ریمیک متال گیر سالید ۱ فروش خیلی خوبی داشت . در ضمن ریمیک ۱ که ازش حرف میزنیم فقط بازسازی شماره ۱ نبود و در حقیقت یک بازی جدید بود و این فقدان آگاهی شما به خاطر اینه که بازی نکردیدش .
در مورد ریمیک نیازی نبوده که من بشینم حتما اینم بازی کنم....حالا هر چقدر با نسخه اصلیش که از روی ریمیکش ساخته شده فرق داشته باشه مهم نیس....
مهم اینه که فروش بازیهای ریمیک اکثرا کمتر از نسخه اصلیشون در زمان خودشون یا نسخه اخرشون بوده(در پست قبلی هم اکثرا گفتم و گرنه استثناهایی مثه متال گیر همیشه وجود دارند)
نقل قول:
مشکل شما در درک آنچه من نوشته ام اینه که فکر میکنید بازی رو بر حسب اینکه به مذاق کسی خوش اومده یا نیومده میسنجند !
+
اگر بنا بود تغییر سبک سبب کاهش امتیاز یک بازی بشه متال گیر سالید ۴ نباید ۱۰ میگرفت با اینکه به شدت تغییر کرده بود و خیلی از هواداران رو دلخور !
مشکل من مشکل شما نکنین......تیکه نندازین.... داریم بحث می کنیم....همین
بنده و همه دوستان هم اگاهن که به چه چیزی نمره میدن ولی اگه شما بری نقدا رو بخوونی متوجه ایرادهای بازی میشین(مال چندین سایت معتبر رو بخوونید)و میدونن ایراد فقط موارد تکنیکی نبوده
نقل قول:
اولا که اویل ۵ Pure Shooter نیست ! دوما که بازی های شوتری فروش زیادی دارند که سابقه دارند و شناخته شده هستند........در صورتی که ژانر اویل ۵ اصلا شوتر محض نیست !!!! و درست همون ژانر شماره ۴ هستش
عزیز من برای جذب مخاطبای رزیدنت اویل(به قول شما همون سابقه درخشان) کپکام نمیاد که اون کلمه survival horror رو حذف کنه.....برای فروش این نسخه وجود اون کلمه لازمه
همه کسایی که بازی رو میخرن سبکش رو میدونن.....مهم اینه وقتی خودشون بازی می کنن ترسی(از هیچ نوعی )نمی بینن
نقل قول:
دست آخر هم من آنچه میبایستی بگویم به صورت مستند ارایه کردم و فکر نمیکنم جای بحث بیشتری در این مورد با شما باقی مونده باشه .
موفق باشید .
شما هم موفق باشید.......
.