نقل قول:نقل قول:
بله كاملا درسته بايد ريست بشود
Printable View
نقل قول:نقل قول:
بله كاملا درسته بايد ريست بشود
دوستان پي پنجاه من چراغ قرمزش روشنه سبزشم چشمك ميزنه ؟؟
كسي ميدونه مشكلش چيه؟
سلام به همه دوستان:n06:
من یه پی 50 دارم معمولا بعد از چندتا پرینت رنگی گرفتن مثلا 20-30 تا پرینت ، نازل چک که می گیرم میبینم 3-4 تا از رنگ ها ناقص اندو هدکلین که می کنم تازه بد تر هم میشه و مثلا رنگ زرد که ناقص بوده حالا کلا سفید میشه
می خواستم بپرسم دللیلش چیه ؟ و من باید چیکار کنم؟
آیا می تونه به خاطر گرمای زیاد مغازه باشه؟:n13:
در ضمن من حلال هم دارم می تونم این حلال رو مستقیما توی جوهر ها بریزم تا جوهر رها رو رقیق تر کنه و هد رو شستشو بده؟
ممنون میشم جواب بدید:n12:
سلام دوست من این مسئله طبیعی هستش و نباید خیلی حساس بشید اول اینکه اینکه بعضی از از رنگها تو نازل چک تو هر رنگ دو سه تا از قسمتش ناقص باشه احتیاج به هد کلین نداره دوما وقتی هد کلین میکنی حداقل باید نیم ساعت پرینتر رو به حالت خودش رها کنی بعد نازل چک رو بگیری اونوقت اگه بازم مشکلی بود یه فکری بکنی سوما بهیچ وجه نباید حلال رو با رنگ قاطی کنی برای رقیق کردن برای دستگاه ضرر داره تازش هم این حلال تو چاپ هم تاثیر منفی خواهد داشت این چیزایی که من میدونستم امیدوارم کمک کرده باشه و در آخر امکان داره اگه از مخزن استفاده میکنی مشکل هواگیری داشته باشه ببین کارتریجها احیاج به هواگیری نداشته باشه اگه دیدی هوا داره حتما هواگیری کن.نقل قول:
سلام برو بچ . من P50 دارم . تانک دار . تازه گرفتم . میخواستم بپرسم موقع پرینت و استفاده از دستگاه باید درپوش کوچیک روی مخزن ها رو باز کرد ؟! یکی بهم گفت موقع پرینت باید درپوش کوچیکرو باز کنی.
بله حتما باید باز باشه وگرنه دچار مشکل میشه در ضمن نیازی نیست هی باز کنی هی ببندی بزار باز بمونه .نقل قول:
با سلام خدمت دوستان گلم
1 من کنگان مغازه دارم کارم نصب وراه اندازی دوربینهای مداربسته ودزدگیره و کامپیوتر ودستگاه فراخوان نرم افزار حسابداری و سخت افزار های خاصه (البته منظورم تبلیغ نبود)
2 من یک پرینتر اپسون پی 50 برج 11 سال نود خریدم که با جرات می کم تا الان با هاش 50 برگ پرینت نگرفتم همون روز اول تانک خریدم گذاشتم روز وکارتریخهای فابریکش هنوز پلمب هستن
3من قبلا شیراز عکاسی داشتم بچه شیراز هستم وبا انواع پرینترهای جوهر افشان هم از نظر تعمیرات هم از نظر کاری کار کردم مثل اپسون 1290 کنون اچ پی 1220 و1230 اپسون ار 200 وخیلیلی دیکه
قبلا حدودا سال 83 84 وقتی می خواستیم یه رینتر بخریم خود فروشنده می گفت که پرینترای اچ پی وکنون اگه هر یک ماه یک بار ازشون پرینت گرفته شه هدش خوشک نمی شه ولی اپسون باید لااقل هفته ای یک بار ازش چاپ گرفته شه که کاملا تو پرینتر مثا 1290 حقیقت داشت سریع خشک می شد ولی اگه پرینتر اچ پی خشک می شد چون هدش سر کارتریج بود ما اونو داخل اب گرم یا الکل یا حلال می زاشتیم خود کارتریج رو ولی اکه 1290 هدش گیر می کرد باید هدشو در میاوردیم وداخل محلول یا الکل می زاشتیم حلا توصیه من به دوستان اینه که (من بی نهایت ادم پیله برای کار هستم به خدا هر کاری که باشه تا تموم نشه ول کنش نیستم ) اگه احیانن هد پرینتر شما خشک شد قبل از هر کاری اون از داخل پرینتر در بیارید بعد یه ظرف اب گرم حدودا 75 تا 80 درجه بیارید که لااقل 6 هفت سانت اب داخل باشه هدرو بزارید داخل اب (اره کل هد پرینتر رو طرفی که هد هست داخل اب باشه) یا کارتریج پرینتر اچ پی فرقی نداره چرا ؟ چون هد هر دستگاهی که حساب کنی دارای یه نوک مثل نوک ماژیکه و پنبه ای است اگه شما به مدت مثل 2 ماه از پرینتر استفاده نکنید این پنبه خشک می شه و اب گرم باعث میشه که این پنبه نرم شه خوب مراحل فوق را باید حداقل 3 بار و هر بار 5 دقیقه یک بار اب گرمو عوض کنید که همیشه گرم بمونه وبعد از اینکه از اب گرم استفاده کردید اونو داخل الکل صنعتی که زرد رنگ بزارید بی نهاید از حلال بهتر به ای ترتیب که الکلم مثل اب گرم داخل یه ظرف می ریزیم و هد یا کارتریج رو داخل اون می زاریم وبه مدت 10 تا 15 دقیه کاری بهش نداریم بعد اونو در میاریم وبا اب سرد می شوریم وبا دستمال که باهاش عینک وال سی دی تمیز میکن خوشت می کنیم یا پارچه طنزیف اصلا از دستمال کاغذی استفاده نکنید چون پرز داره حالا شاید بری شما ای سوال باشه که چرا از اب گرم استفاد کنیم دلیل دار : شما یه تیکه پنبه یا اصلا یه ماژیک سالم دست بگیرید ماژیک قاعدتا باید بنویسه وقتی با انگشت به نکش دست می کشیم حالات نرمی داره حالا اونو داخل الکل حتی برای 20 ثانیه بزارید کل رنگهای روش داخل الکله حل شده واگه حالا دست بزنیم به نکش می بینیم که نوکش زبر تر شده اب گرم تمام رنگهای رو که داخل این پنبه خشک شده رو حل می کنه بعد الکل تمام رنگهارو بیرون میاره (دوستام من تجربه 10 سال تو این کار دارم )الکل خودش به تنهای فقط برای شستشو به هیچ عنوان نمی تونه رنگهای خشک شدره در بیاره باید اول حل شه بعد الکل شستشو ش بده به خدا من با این روش پرینتر اپسون 1290 که دوسال خاموش بودرو راه انداختم با هزینه کمتر از 5 هزار تومان که اگه از دستان کسی با این دستگاه کار کرده باشه میدونه تمام عکاسا از این دستگاه استفاده می کنن چون سرعت چاپش نصبت به پی 50 خیلی پایین تره وسایز ا3 می زنه وبی نهایت کیفیتش بالاست اگه دوستا کس این دوتا پرینتر رو باهم داره تانک هم روش نصبه رو هر دوتاش یه عکسو چاپ کنه و مقایسه کنه
4پرینتر من یعنی کل دستگاهام به یو پی اس وصله به خاطر دوربین مغازم و به دوتا دی وی از که یه دونش کنگانه یه دی وی ارش شیراز خونم که اگه خدای ناکرده مغازم دزد زد وتمام وسایلو بر یه دی وی ار خونا دارم که همه فیلام روش هست با اینترنت ودیش ماهواره رو جهت ان ان اس 6 این کارو کردم اگه کسی دوست داشت بدونه راهشو بهش می کن خلاصه چون پرینتر من به یو پی اس وصله واینجا گرمسیره قعطی برق خیلی کمه و پرینتر من از روز نویش تا الان روشنه بااینه 50برگ بیشتر باهاش چاپ نکرم به خدا هنوز نیار به هد کل نداشته و مثل ماه کار می کنه چونی پی پنجا اتومات خودش هد کلین می کنه بعد از 7 روز این یه مسئله
5 حالا مهمترین مسئله برای هوا گیری تانک ومخزن به هیج عنوان از سرنگ استفاده نکنید چرا؟ اگه کسی از دوستان قبلنا پرینتر اچ پی 1220 یا 1230 اشته می دونه که کارتریج رنکی این پرینتر از بالا شار می شد ولی کارتریج مشکی از پایین برای هواگیری اون ماز سرنک به تهش وصل می کردیم و وداخل کارتریخ خلا ایجاد می شد
حالا برای هوا گیری پی 50 باید چه کار کرد؟
کارتریجو از جا در میاریم وتانک بغلشو با کارتریج می بریم بیرون از خونه یا مغازه جای که اگه رنگ ریخت مشکلی نداشته باشه تانک یه جای قرار می دیم که حداقل 20 سانت از کارتریج بالا تر باشه ودر بوش هورارو باز می کنیم مال تمام رنگها حالا کارتیج رو بر عکس کف یه دستمون می کیریم که شلنکهای تانکر کف دستمون باشه و خروجی رنک که رو سر هد سوار می شه رو به بالا باشه (اگه لاک غلط گیر دیده باشید این حالته که اون فشار بدی ازش ماده سفید رنگ خارج می شه) دقیقا کف کارتریج ما هم همی شکلی یعنی این که اونو بر عکسم بگیریم ازش رنک خارج نمی شه چون جلو هر خروجی یه ساچمه ریزه وجود داره که یه فنر کوچک از پشت بهش فشار میاره ما با یه سوزن این ساجمه ها رو به طرف داخل فشار می دیم حباب ورنگ ازش خارج می شه این کارو تا خروج کامل هوا وحباب وتا صاف ویک دست شدن رنگ که میا بیرون ما می بینم انجام می دیم واین کارو برای تمام خوروجی های رنگ به ترتیب بالا انجام می دیم وقبل از اینکه کارتیرجو برگردونم واماده استفاده باشه برای نصب تمام درپوش های هوارو می بندیم چرا چون اگه کارتریج از تانک یه زره بالاتر بره دوباره رنگ بر می کرده تو تانکر و کارتریج دوبار هوا می گیره حالا که درپوش های هوارو بستیم می تونیم کارتیجو بشوریم و بزاریم سر جاش
6و حالا قبل از استفاده ما حتم باید برد پشت کارتریجو با الکل شستشو بدیم به این صورت که یه دستمال کاغدی به الکل اغشته می کنیم و روی قسمت که فلت هست می کشیم (قسمت طلایی و قهوی رنگ کارتریج این کارو چند بار با چند تا دستمال انجام می دیم و بعد ار اتمام کار اونو داخل دستگاه می زارید و اولین کا اینه که ما باید هد کلن کنیم 3 تا چهار بار پشت سر هم و بزار یم دستگاه به مدت 2 الی 3 ساعت روشن بمونه و هیچ کاری باهاش نکنیم بعد از این مدت قابل استفاده است
نکته بسیار مهم اگه پرینتر ارور رنگ داد یا به قول دوستام چراغ قطر روشن شد این دلالت بر این داریه که بین برد طلای که گفتم با الکل بشورید با برد کریج دستگاه اتصال بر قرار نیست اونو دوبار دربیارید وبا الکل بشورید هم برد پشت کارتریج هم برد کریج داخل دستگاه درضمن هیچ وقت نزارید که سوراخهای هواروی تانکر باز باشه وقتی شما می خاید یه برگه مثلا اچارو پرینت بگیریر دریچه هوارو باز کنید پرینت بگیرید وبعد از اتمام کار دریچه رو درباره ببندید چون دستگاه خود به خودی هوا بر میداره در ضمن برای چاپ کاغد ا5 به پایین نیاز به باز کردن دریچه هوا نیست مگر بشه دوتا ا5
موفق وموید باشد خداحافظ
سلام من الان 8 ماهی هست پرینتر p50 رو با مخزن دارم و هر 4 یا 7 روز یک پرینت دارم و قبل از پرینت هم تست میگیرم همه خونه ها پر هستند غیر از یکی از خانه ای رنگ مشکی
من وقتی پرینتر را خاموش می کنم در پوش ها رو می بندم و قبل از روشن کردن در پوش هار رو در می آوردم و بعد پرینتر را روشن می کنم
مشکل اصلی من این هست که هوا خیلی میگیره و هر سری به صورت کامل هوا گیری می کنم و مشکل رفع میشود می خواستم بپرسم راهی ندارد که کلا هوا نگیرد و اصلا مشکل هوا از کجا هست که رفعش کنم
با سلام .آقا دست درد نکنه خیلی موثر بود خیلی خیلی ممنون.دمت گرممممممممممممممم.:n19:نقل قول:
سلام . برای هواگیری بحث شما واقعا حرف نداره چون امروز امتحان کردم نتیجه داد عالی بود - متشکرم