sسلام دوستان من از روش دمون تا چند روز پیش استفاده میکردم بدون مشکل ولی حالا میرم داخل بازی چند دقیقه بعد کرش میکنه و ارور میده ویندوز هم عوض کردم ولی درست نشد از چیه؟
باتشکر
Printable View
sسلام دوستان من از روش دمون تا چند روز پیش استفاده میکردم بدون مشکل ولی حالا میرم داخل بازی چند دقیقه بعد کرش میکنه و ارور میده ویندوز هم عوض کردم ولی درست نشد از چیه؟
باتشکر
سلام بر دوستان من از کرک جدید استفاده میکنم که باید binaries
تو پوشه ی خود بازیو پاک کنی و اینو جاش کپی کنی الان چنتا مشکل دارم
1 بازی خیلی دیر میاد بالا
2 مشکل microsoft live که نمیزاره بازی سیو بشه
3 میرم تو بازی همون اول با catwoman هیچ دکمه ایی کار نمیکنه
دوستان راهنماییم کنی لطفا 4 تا دی وی دی نشستم نصب کردم حالا هم هیچی دوستان متون گرم
دیر بالا اومدن که مشکل من هم هست. 1 دقیقه و حدود 5 ثانیه طول می کشه برا من که وارد بشه. تازه رو درایو C هم نصب نکردم.نقل قول:
باید اکانت آفلاین بسازی تا بازی سیو بشه.
مشکل دکمه رو نمی دونم.
اره واسه من که با کرک ریختم هم بود....نقل قول:
فقط من با کرک بازی می کنم ... می خواستم بدونم باز هم این مشکل رو دارم یا نه ؟
آقا اين نسخه ريليز گروه FightClub بازي، DLC ها رو هم داره يانه؟ ميخوام بذارم رو دانلود، اگه كه نه همون نسخه ريتيل رو بذارم بره.
من هم مشکل دیر بالا اومدن در ابتدای بازی رو دارم !
بعد از اینکه روی آیکون بازی کلیک می کنم ، 1 دقیقه طول می کشه تا عکس بتمن بیاد ... 1 دقیقه هم بعدش طول می کشه تا وارد بشه !!!
ولی انصافا داخل بازی جبران می کنه ... Loading هاش نهایتا 10 ثانیه طول می کشه ( تازه اون هم وقتی می خواد وارد محیطی عظیم بشه وگرنه از اتاقی به اتاق دیگر رو 2 سوته می ره !!! )
ولی مشکل سیو رو همون طور که دوست خوبمون گفت باید GFWL رو نصب کنی و داخل بازی هم اکانت آفلاین بسازی ....
این مشکل دیر لود شدن بازی رو منم داشتم، ولی بعد از ریختن آپدیت به طرز قابل توجهی بهتر شد.
ریلیز جدید هست ...نقل قول:
واسه چیلترشم چاره ای نیست چون نمیتونم جای دیگه آپش کنم
آيا تو ريليز FightCLUB بازي، دي ال سي هاي هم هستند؟نقل قول:
DLC ها تو این ریلیز هم نیستن!نقل قول:
کل DLC های بازی 630 مگابایت هست که می تونید جدا دانلود کنید.