لطفا به گفته های حامد مصافی در این تاپیک دقت کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن به توصیه ایشون هم توجه کنید و دیگه عبارت "زبانهای ویژوالی" رو بکار نبرید!
Printable View
لطفا به گفته های حامد مصافی در این تاپیک دقت کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن به توصیه ایشون هم توجه کنید و دیگه عبارت "زبانهای ویژوالی" رو بکار نبرید!
زبان ویژوالی هم که دوستان مطرح میکنن منظورشون IDE ویژوال میباشه :دی حالا چون دو نفر اشتباه کردن پس من بدم :دی [یکی از عوامل فساد بودم من همواره]نقل قول:
سلام.نقل قول:
ممنونم میشه یه توضیحی بدید؟ اول اینکه اون تاپیک اصلاً واسه چی بود؟ بیشتر حرفای دوستان رو تکرار کردن ایشان:31:.
خوب ایشون هم گفتن که ویژوالی به کار نبرید:31:.یکی بیاد توضیح بده چرا و چی بگیم بجای ویژوالی:11:.
یا علی:11:
درسته-ولی اینقدر سخت گیر نباشید:31:نقل قول:
وقتی مثلا میگیم زبان های ویژوالی -کاملا مشخصه که منظورمون چه جور زبانها با IDE هست
سلام علی عزیز .......... شما منظور من رو خوب نگرفتی ( یا شاید هم من بی سوادم که فکر کنم C رو برای برنامه نویسی وب بکار میبرن )...... اون جمله ی من که گفتم C رو برای شروع پیشنهاد میکنن ربطی به برنامه نویسی وب نداشت ........... اون جمله ی من جدا از جمله های بالا بود ........نقل قول:
والا ما یه جا تعریف PHP رو شنیدیم و یه جا ASP.NET !!!!!!!!! ولی به نظرم یاد گیری هر دو خوب است
در ضمن عید شما هم مبارک
من این کار رو میکنم ! کار بدیه ؟ :دینقل قول:
همینو کم داشتیم با C بیایید طراحی وب هم بکنید.
-
تو asp.net سرور ساید میشه همه کد ها رو با کلاس لایبرری ها نوشت و فرق نمیکنه کلاس لایبرری C# باشه یا vb یا ++VC
در مورد تکنیک های ارتباط با دیتابیس- EF چقدر پیشرفت داشته نسبت به قبل؟؟
ارزش داره قید LINQ TO SQL رو بزنیم بیاییم سمت EF??
دوست عزیز بالاخره چیکار کردی؟واسه اپ استور تونستی برنامه بنویسی و بفروشی ؟اون استادی که میخواست همچین کاری کنه چی؟نقل قول:
یه کم (خیلی :31:)اگه میشه توضیح بده
راستی!!
به نظرم شما توسعه یه برنامه دسکتاپ توی ویندوز
توسط دلفی 2010 سریعتر نیست نسبت به دات نت؟؟
کسی نظری نداشت؟؟نقل قول: