آخه جیگر دزدی که فقط دست تو جیب مردم کردن نیست که!یا از دیوار بالا رفتن!وقتی طرحت کپی باشه!وقتی پول لایسنس سیستم عامل رو نداده باشی ببخشید میشه بگی اسمش میشه چی؟نقل قول:
Printable View
آخه جیگر دزدی که فقط دست تو جیب مردم کردن نیست که!یا از دیوار بالا رفتن!وقتی طرحت کپی باشه!وقتی پول لایسنس سیستم عامل رو نداده باشی ببخشید میشه بگی اسمش میشه چی؟نقل قول:
دوست عزیز مثل اینکه اطلاعات شما در این زمینه یکم نیاز به بروزرسانی داره.نقل قول:
اینو بدونید که ما در تولید tr و از این جور چیزها اصلا هم عقبمونده نیستیم.
اینو بدونید که ما حتی برای بعضی از شرکت های چینی مدل ayout هم طراحی میکنیم و یکی دو شرکت fabless خوب هم که کارهای dsp و ... میکنند رو هم در این زمینه داریم.
در ضمن در صنایع دفاعی ما تمامی ic ها و پروسسور ها رو از مدلینگ layout گرفته تا ساخت و مراحل نهایی در داخل تولید میکنیم.
ولی با بخشی از حرفخای شما موافقم. یه مثال میزنم : مثلا فکر کنید شما برای تولید پارچه نیاز به دستگاههای بافندگی دارید که برای ساخت اونا باید n تومان هزینه کنید ولی وقتی یه شرکت دیگه میتونه اونا رو با قیمت خیلی کمتر از اون n تومن تولید کنه چه لزومی داره که شما برید و اون دستگاه رو خودتون بسازید . بعضی از devicef ها هم همینطورند . مثلا شرکت glx هیچ موقع نمیاد مقاومتهای smd بسازه چون میتونه با هزینه خیلی کمتر اونا رو از چین عزیز بخره و ... .
پس حالا به نظر من میشه اینو گفت که این گوشی 100% قطعات رو وارد نمیکنه و خیلی دیگه از این حرفها
در مورد os هم باید گفت که اندروید همونطور که هممون میدونیم open source هست پس نه تحریم میتونه جلی glx رو بگیره و نه اینکه کپی برداریه....
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
داداش آخه اینی که شما دادید که مربوط به این گوشی نیست ......:5:نقل قول:
اصلا پشت گوشیو ببین . زمین تا زیر زمین با glx g1 فرق داره .
خالی بند جان دقت کن...
چرا مثل اينكه تو تويتتر يه كاربر انگليسي از پشتيباني انگليس اين شركت پرسيده اينجوري جواب دادن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:54 AM ---------- Previous post was at 02:50 AM ----------
اينم يه مقايسه صفحه نمايش با آرك... كه به نظرم عالي عمل كرده: :31:
---------- Post added at 02:58 AM ---------- Previous post was at 02:54 AM ----------
در ضمن در مورد دوربين اين گوشيم مش رمضون مسئول روابط عمومي glx اينو امروز توييت كرده:
و اينم نمايي از برد اين گوشي با چيپست تگرا 3
و اينم پردازنه هاي چهار هسنه اي ساخت سامسونگ كه تو اين گوشي به كار رفته 2.8 Quad core
اين 3 تاشه: يكيشو كه داده بودن بچه رئيس با هسته قورت داده منتظرن پس بده
اينم خبر GSMArena: كه صفحات قبل هم گذاشته بودم:
و اينم بنچماركاي معروف اين گوشي:
توي يك اقدام بي سابقه چند چيپست جديد براي اولين بار به صورت همزمان روي برد اين گوشي قرار گرفته:
پردازشگر 4 هسته اي 2.8GHz
چيپست Mali800 و TEGRA 3
و به صورت پيشفرض با ICS عرضه ميشه
اينم يه سري بنچمارك كه قدرت اين سوپر فون رو نشون ميده:
از دوستاني كه باور كردن عذر ميخوام فقط واسه شوخي گذاشتم :10:
بچه ها تاپیک زیاد به حاشیه رفته
بعد از اینکه کلیه مشخصات (اعم از مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری و...) مشخص شد، این تاپیک پاکسازی میشه.
فعلا خیلی صحبت ها از روی حدسه.
باطری این گوشی در چه حد جواب میده؟ کلا کسی بازیهای سنگین هم باهاش اجرا کرده؟ میخوام ببینم چطوره؟ قیمت روز دارید؟
سلام به همه دوستان.
من با شماره خدماتشون (88949060) تماس گرفتم گفتن 389 هزار تومنه.
یعنی واقعا کسی پیدا میشه بابت این گوشی ایرانی چینی اینقدر پول بده !!!!!:18:
فقط لاگین کردم که از این پست فوق العاده تشکر کنم و دوباره نقل قولش کنم همین.نقل قول:
PersiAndroid دمت گرم خیلی باحال بود ولی به نظرم بیا این پستتو ویرایش کن یکی میاد باور میکنه ها !!!
مر سي داداش.
حواسم بود بعضيا باور كرده بودن زيرش نوشتم...