نقل قول:
اتفاقا این قسمت دقیقا در همین آمار تایید شده! من گفتم اگه پارسال 95 درصد در اختیار آیپد بود (که البته Strategy Analytics این رو قبول نداره و سهم اپل در 2010 رو 68 درصد حساب کرده)، الان این آمار شده 85 تا 90 (که الان Strategy Analytics گفته 58 درصد!) ، در هر صورت اینجا هم حدودا همون 10 درصد از سهمش کم شده که کل حرفی بود که من می خواستم بزنم. صحبت من این بود که یه جهش خیره کننده نداشتیم :20:
شما همه حرفها را به نفع خودت مصادره میکنی!
من قبلا گفتم اگر ادعا کنید در ماههای اول عرضه آیپد و آیپد2 حدود 90% سهم بازار در اختیار اپل بوده قابل قبوله ولی اینکه در طول سال سهم 90% باشه اصلا ممکن نیست آنهم با آیپد اولیه که به قول شما Limited Function بود
شما از یک سری آمارهای محدود که فقط برای آمریکا بود نتیجه گیریهای نادرستی داشتی و تا وقتی تیم کوک اعتراف نکنه سهم اپل رفت زیر 50% میخوای ادامه بدی
نقل قول:
خیر، بقیه دارن بازی می کنن! هر کمپانی ای که در Earning report اش از کلمه Sale استفاده کنه منظورش فروش به خریدار نهاییه (= دریافت پول از خریدار برای محصول) و بر اساس این آمار مالیات می ده و ... در اینجا هیچ کس نمی تونه دروغ بگه.
سامسونگ هم کاملا واضحه در این آمار گفته Sale (منظورش هم دقیقا فروخته شده بوده) ، و اگه در همین جدول نگاه کنی کوچکترین حرفی از آمار Sale تبلت ها نزده.
به نظر من هم اپل داره بازی در میاره!
اپل طبق گفته شما از روی آمار actiavtion دقیقا میدونه چه تعداد آیپد فروش رفته پس باید بدون تاخیر و با افتخار این موفقیتش را اعلام کنه
نقل قول:
1. من سعی می کنم پیدا کنم و همینجا بگذارم ولی مسئله مهمی نیست وقتی آمار Sale محصول وجود داره که واضح ترین آمار ممکنه.
2. آمار دقیق Sale در Earning Report ها اعلام شده (Sale هر کمپانی = فروش به مصرف کننده و دریافت پول) چون گوگل نمی تونه آمار Sale عرضه کنه وظیفه اپل (و بقیه دنیا) نیست خودش رو به استاندارد گوگل وفق بده!
3. کار اپل استثنا نیست. همونطور که عرض کردم محصولی که در بازار جا بیفته دیگه آمار Sale/Shipment اش یکسانه چون خودش می دونه چقدر می فروشه و همونقدر تولید می کنه. استثنا وقتیه که هیچ کس هیچ آماری از فروش محصولاتش تا به حال نداده و هیچ کس نمی دونه واقعا چقدر این محصولات دارن فروش می رن. من قبلا هم گفتم الان سامسونگ بگه n میلیون تلویزیون یا موبایل یا یخچال Ship کرده من با تمام وجود باور دارم همش رو فروخته.
4. هر کسی دقیقا اطلاع داره خودش چه تعداد از چه چیزی رو فروخته اپل اعلام می کنه و بقیه فقط برای تبلت اعلام نمی کنن! همون سامسونگ، ال جی، موتورولا، HP، دل، ایسر و ... دارن آمار دقیق Sale محصولات عمده شون مثل لپ تاپ و موبایل و ... رو دارن اعلام می کنن.
شما جواب همه سوالات را یه جوری پیچوندی و دوباره گیر دادی به گوگل و سامسونگ و ...
دوباره میپرسم، خیلی ساده و واضحتر از قبل:
1. شما به حرف استیو جابز استناد کردی حالا میگی مهم نیست! من حرفی از ایشان در مورد آمار earnings report پیدا نکردم؟
2. اپل کجا گفته که آمار sale = تعداد محصولات که توسط یوزر خریده شده؟
3. اگر اپل چنین موفقیت عظیمی داشته چرا در سایتهای آماری اشاره ای نشده؟
4. اپل از کجا میفهمه چه تعداد از سیستمهای مک توسط یوزر خریداری و استفاده شده؟
نقل قول:
تا جایی که می دونم پروسه فعال سازی موبایل و تبلت متفاوته (چون سرویس های مخابراتی موبایل فعال سازی متفاوتی دارن)، من اینجا چندین بار روشن کردن اولیه هانی کامب ها رو دیدم اون منوی فعال سازی (فکر کنم انتخاب زبان -> وای فای/3G -> ساعت -> اکانت گوگل) رو داشت، می شد Skip کرد ولی باز هم موقع دسترسی به یکی از سرویس ها می گفت باید انجام بشه).
خیلی ساده و واضح میپرسم:
تعریف گوگل برای فعالسازی تبلت اندرویدی چی بوده؟ با ست کردن primary account چه فعالسازی انجام میشه؟
نقل قول:
1 میلیارد دانلود در ماه از دید من یعنی رونق فوق العاده. برای من اصلا و به هیچ وجه مشخص نیست که اکثریت یوزرهای تبلت دزد باشن!
اندروید مارکت رو که اصلا دانلود نمی کنه چون از اول هست! ولی باز هم رنکش اونجاست. سایت بازی ها و اپ ها هم رنکشون از این applanet بالاتره.
اگر اینجوری حساب کنی اکثریت مردم جهان دزدن!
وقتی مردم دنبال برترینها هستن و اکثرا هم نمیخوان پول بدن دیگه چاره ای جز دانلود غیرقانونی نیست
سوال کلی: به نظر شما با توجه به نیازها و امکانات، یوزر اسمارت فون بیشتر از اندروید مارکت استفاده میکنه یا یوزر تبلت؟ کدامیک بیشتر از سایتهای غیرقانونی دانلود میکنه؟
نقل قول:
همونطور که گفتم منظور این بود که طی این یک سال 10 درصد از سهم آیپد در بازار کم بشه (حالا من و شما گفتیم این سهم در 2010 بالای 90 بوده، SA گفت 68)، مهم اینه که هر سه اتفاق نظر داریم کماکان فقط 10 درصد کم شده، نه مثل موبایل ها که طی یک سال درخشش اندروید سهمش از آیفون هم بالاتر رفت.
من اتفاق نظری ندارم با شما!
اپل نمیتونسته در طول یکسال سهم 90% در بازار تبلت داشته باشه آنهم با آیپد Limited Function که در خارج از آمریکا چندان استقبالی ازش نشد
برای من واضحه که الان در ژانویه 2012 از هر دو تبلتی که فروش میره، یکیش اندرویدیه (با در نظر گرفتن همه مدلهای چیپ تا گران)
نقل قول:
بله، تعداد بازدید.
پس حرفهای من درباره آمار web browsing بی ربط نبود!
نقل قول:
درسته، ما هم دوست داریم همین رو بدونیم. سامسونگ بگه 3 میلیون فروخته یا 5 یا 10 یا 50 خب ما باور می کنیم!
باید از منابع معتبر مورد سامسونگ را پیگیری کنیم، چون اگر دقیق گفته باشه چه تعداد موبایل ship کرده، تعداد تبلتها را میشه حساب کرد
نقل قول:
یکم آدم وحشت می کنه این همه رو می بینه :دی
چرا وحشت! مگه شما در فلان کمپانی منافع یا سهامی داری؟
نقل قول:
همونطور که گفتم شیپ کردن حدود یک میلیون یه چیز طبیعیه طوری که کمتر از این باشه اصلا هزینه R&D و طراحی محصول و ... به اون صورت برنمی گرده و اصلا نمی صرفه خطوط تولید رو بهش اختصاص داد و برای همین همیشه در طی مثلا یک سال در هر صورت این تعداد ساخته میشه.. مایکروسافت کین یا Zune ها (که شاید بتونیم بهشون بگیم ناموفق ترین محصولات تاریخ مایکروسافت!) هم میلیونی شیپ شدن و یک میلیون شیپ کردن دلیلی بر فروش عالی نیست (دلیلی بر عدم فروش هم نیست، ممکنه همه اینها هم بسیار خوب فروخته بشن، تا وقتی چیزی اعلام نکنن نمی تونیم چیز قطعی نمی تونیم بگیم).
این را در نظر داشته باش که کمپانیهای بزرگ پشت سر هم وارد این بازار شدن و قطعا پیش بینیهایی داشتن چون رقابت بسیار تنگاتنگ و سختی بوده
مسئله خط تولید درباره این تبلتها چندان پر هزینه نیست پس نمیشه گفت به علت هزینه های خط تولید، تعداد بالا بوده
اگر در بازار استقبالی نبود، در بلند مدت تولید نمیتونست ادامه پیدا کنه و به بالای 1 میلیون برسه
بهر حال مطمئن باشید که درصد کمی از تبلتهای اندرویدی الان دارن خاک میخورن!
نقل قول:
نه اتفاقا.. من بدم نمیاد و اتفاقا خیلی دوست دارم یه بازیکن سوم قدرتمند هم این وسط وارد بشه، مثلا نمونه اش من بسیار خوشم اومده بود از زمانی که جو عرضه لپ تاپ ها با لینوکس زیاد شده بود و خیلی دلم می خواست ازشون استقبال بشه، چون باعث می شد سرویس هایی که الان روی ویندوز/مک هستن هم به لینوکس برسن و واقعا تبدیل به یه گزینه برای مصرف کننده ها (نه فقط متخصص ها!) بشه.. ولی خب مایکروسافت با ارزون کردن ویندوز و قراردادهایی که با شرکا داشت باعث شد این جو درجا خفه بشه (مشابه قراردادها رو هم با سازنده های موبایل داره، ولی اینها ترجیح میدن پول مایکروسافت رو بدن و باز هم اندروید بسازن، کاری که برای لپ تاپ ها و لینوکس نکردن).
من چند تا چیز درباره اندروید گفتم بعضی از دوستان فکر کردن من دشمن اندرویدم یا ازش بدم میاد. سوء تفاهم نشه، من شدیدا به آینده اندروید معتقدم و مطمئنم اندروید در همه پلتفرم ها مثل موبایل، تبلت، تلویزیون، اتوماسیون خانگی و ... موفق خواهد بود. من اگه از اندروید انتقاد می کنم به خاطر اینه که دلم می خواد پیشرفت کنه. فقط من معتقدم کسی که قراره همچین پلیر بزرگی در آینده باشه باید با مشتری نهایی محصولاتش (نه مشتری لایسنس هاش = سازنده های سخت افزار و اپراتور ها) صادق باشه، اطلاعات صحیح بهشون بده و سعی در مخفی کردن حقیقت نکنه حتی اگه به ضرر اون اپراتورها یا سازنده ها باشه یا فشاری بهش وارد بشه، کاری که مایکروسافت و اپل می کنن و گوگل فعلا نمی کنه. به هر حال هدف این سه فقط پول در آوردنه و تا زمانی که کانال کسب درآمد مستقیما مشتری نباشه (گوگل) انتظار همچین صداقتی به کاربرها از یه کمپانی for-profit کمه، ولی خب من همیشه اعتقاد دارم کاربری که برای محصولی پول می ده لایق صداقت افراد تاثیر گذار در اون محصوله.
پس اینقدر بر سر اندروید که طفل نوپاییه نزنید
من به اندروید بعنوان یک پدیده متفاوت نگاه میکنم که بر عکس لینوکس مورد توجه برنامه نویسان و یوزرهای عادی قرار گرفته
واقعیت اینه که گوگل لایسنس را به قیمت پایینی میفروشه و به قول شما بیشتر از سرویسهاش سود میبره پس باید محافظه کارانه عمل کنه
در دنیای بیزنس هم صحبت از شفاف سازی معنی نداره