آره خب، اما قطعا روی سرعت لود شدن بازی تاثیر داره. :20:
Printable View
آره خب، اما قطعا روی سرعت لود شدن بازی تاثیر داره. :20:
راستی توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم همین مطلب مورد سوال قرار گرفته!! احیانا کپی پیست نیست؟؟!! :31: البته اونجا hp dv7 رو گفته.نقل قول:
من واسه لپ تاپم استند فن خنک کننده میخوام بگیرم چی پیشنهاد میکنید؟ خروجی فن 6199 که میدونید کنار لپتاپ هست
همش توو خونه استفاده می کنم و به شارژر .. کار زیاد میکشم فنش شدید کار میکنه
مرسی
سلام
جدیدا فن لپ تابم خر خر میکنه ، وبکم هم بعد از آخرین آپدیت ویندوز از کار افتاد (cyberlink آپدیت کردم فایده نداشت ) چیکار کنم؟!! :19::44:
وب من هم با cyber مشکل داره ولی با یاهو کارمیکنه فکرکنک باید لب تاپ باز کنی و فنشو تمیز کنی البته من تا حالا باز نکردم با جاروبرقی خاکشو گرفتم لوله جاروبرقی بزار زیرش تمیز کنه:31:نقل قول:
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
وب من هم با cyber مشکل داره ولی با یاهو کارمیکنه فکرکنم باید لب تاپ باز کنی و فنشو تمیز کنی البته من تا حالا باز نکردم با جاروبرقی خاکشو گرفتم لوله جاروبرقی بزار زیرش تمیز کنه:31:نقل قول:
سلام
دوستان کسی لینک آخرین ورژن درایور گرافیک رو نداره؟!
amd radeon 6770
تشکر از دوستمون...
میشه از خود سایت amd گرفت آخرین ورژن رو؟!
دکمه های fn+b که برای فعال کردن و غیر فعال کردن beast audio هست کار نمیکنه .beats audio فعاله ولی این دکمه ها رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته . مشکل چیه؟
میشه ولی ازخود اچ پی بگیر که مطمینی مال لب تاپ خودتهنقل قول:
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
از منو ببین control beats audio setting بالا میاد تازگی اپدیتی چیزی نکردی که بعدش این مشکل پیش بیاد:31:نقل قول: