2 روز اول برا دارندگان moh limited هست بعد اونopen میشهنقل قول:
بله باید دانلود کرد
Printable View
2 روز اول برا دارندگان moh limited هست بعد اونopen میشهنقل قول:
بله باید دانلود کرد
حالا چقدری میشه حجمش؟نقل قول:
میشــــــــــــــــــــــ ـــــــــه یکی جواب بده . حجم Beta تقریبا چقدره برای دانلود.بعد 2 روز می تونن همه دانلود کنن و بازی کنن به قول دوستمون Open میشه؟چه تاریخی Beta میاد؟
میشــــــــــــــــــــــ ـــــــــه یکی جواب بده . حجم Beta تقریبا چقدره برای دانلود.بعد 2 روز می تونن همه دانلود کنن و بازی کنن به قول دوستمون Open میشه؟چه تاریخی Beta میاد؟
یه سوال خیلی اساسی :
با این سیستم اصلا میتونم بازی کنم :11:
vga : geforc 9400 gt 1g
cpu : core 2 duo e4500
ram : 3gig
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
اصلا این بتا چی هست که هی میگی ؟ واسم توضیح بده :41:نقل قول:
من که او بالا گفتم کهنقل قول:
حجمش احتمالا در حد یه dvd5 باشه(با توجه به حجم نسخه الفا)
یعنی حدود 5 گیگ.ولی کی میاد ؟ همه می تونن بعد 2 روز دانلود کنن؟Open میشه؟نقل قول:
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
با بالاترین جزئیات که اصلا نمیشه ولی با جزئیات پایین میشه بازی کرد:46:نقل قول:
بتا هم مثل آلفا هست
اصلا این بتا و آلفا چی هست ؟ به چه درد میخوره
چقدر توضیحت کامل بود :31:
شرکت سازنده 2 نسخه از بازی میده بیرون تا افراد خاص بازی کنن (درست نمی دونم واسه الفا چه کسانی می تونستند) بازی کنن(این تشویقه دیگه) .یکیش Alpha هست و بعدی که داره میاد Beta هست.این یکی بعد 2 روز همه می تونن بازی کنن.دو روز اول واسه کسایی هست که moh limited edition رو خریدن و بعدش Open میشه:46:نقل قول:
بنظر من با این سیستم میتونی با زحمت در رزولوشن Full HD بازی کنی. من چند تا سیستم دور و برمه از جمله یه سیستم مبتنی بر Core i7 . با سیستم مشابه یکی شما یه ذره قویتر دارم MW2 , MW3 و Black OPs هفت گیگی رو در حالت 1080p الان بازی میکنم.ولی طبیعیه fps خیلی بالایی نخواهی داشت یه چیزی در حد 18 الی 22fps. و تنظیمات پیشرفته تر گرافیک رو هم با این وضع نمیتونی بالا ببری مثلاً AA یا سایر جزئیات رو.خیلی لازمه پردازنده رو اورکلاک کنی چون جزو سری اولیه ی Conroe هستش.بعد میری سراغ اورکلاک گرافیک.برای اورکلاک توی انجمن سخت افزار سوال کن تا جواب درست حسابی بدن.حتماً اینکار رو بکن.نقل قول:
بتا برای رفع اشکال نهاییه.نقل قول:
اصلا این بتا چی هست که هی میگی ؟ واسم توضیح بده :41: