آقا من دوباره رفتم نصبش کردم :دی به همون دلیل که قبلاْ گفتم ...
یه کیس قدیمی دارم که البته ایکس پی راحت روش بالا میاد چون سون سریعتر از ایکس پی هست ۸ هم از سون میگن سریعتره گفتم حداقل مثل خود ایکس پی باید بشه خلاصه با هزار زحمتو پیدا کردن درایورای گرافیکو اینا نصبش کردم ریستارت کردم فقط ۴۵ ثانیه شات دانش طول کشید ! ۴۵ ثانیه هم از اون ور تا لوگ آن رسیدنش طول کشید اون هشت ثانیه که برا بعضیا طول میکشه برای من فقط از صفحه لوگ تا استارت طول کشید !!
در ضمن تو این سیستم هم مثل قبلی شاهد بودم که بعضی وقتها استارت به کلی حذف میشد و دیگه موسو هرچی دورو بر مونیتور میچرخوندم هیچ کشویی باز نمیشد یعنی نه ستینگ و نه استارت و نه بقیه برنامه های اون ... در نتیجه با همون کیبورد ریستارت کردم :دی
باید قبول کرد اصلاْ کاربریش راحت نیست برای یه کلیناپ کرن راحت میشد بری تو استارت منو آیکونشو بزنی اما اینجا باید بری کلی دنبالش بگردی لامصبو کجا گذاشتنش ! یادم رفته! اما فقط میدونم یه مسیر طولانی داشت ...
حالا بگذرد که یه بازی قشنگ داره که البته اونم میشه با یه کم ترفندکاریو رجیستری به احتمال زیاد تو سون هم اجراش کرد در کل یه روز دیگمونم بابت یادگیری کاربری این سیستم عامل خسته کننده حروم شد ...
در یک کلام بگذارید یه اعترافی بکنم که تا حالا اینقدر کاربری با یه سیستم عامل جدید منو عصبانی و خسته نکرده بود امروز سر یکی از کارهای متداول که راحت تو همه ویندوزا انجام میشد ولی تو این انجام نشد واقعاْ جون به لب شدم و تنها کاری که نکردم کوبیدن سرم تو مونیتور بود !! (قضیه دیر خونده شدن دی وی دی ها بود یه بار اصلاْ نخوندش و تا نیم ساعت هنگ کرده بود !!)
آدم وقتی بیشتر حرصش میگیره که میبینه هیچ فرقی هم با سون نکرده فقط سنگینتر شده ولی یه قابلیت مهمم توش حذف شده به اسم استارت ! حالا این سنگینتر شدن بابت چه خیریه که بهمون میرسه من که نفهمیدم هنوز !!
در کل جناب ماکروسافت ... => :13: