همه چی رو گفتی الا گیم پلی !!!!! بابا شما میخواین با آدمای کنار زمین بازی کنین مگه ؟ عجب
من دمو رو دانلود کردم،بازی کردم،الانم دارم بازی میکنم،تنها چیزی که میتونم بگم اینه که این بازی فقط به درد تگری زدن میخوره،همین
ضمنا بچه هایی که مال تهرانن و نمیتونن به هر دلیلی دانلود کنن،تو پ خ بهم بگن آدرس بدم بیاد بهشون دمو رو بدم ولی خب چیزی که میتونم بگم اینه که اگه دمو رو بازی نکردین،واقعا هیچی رو از دست ندادین
آدم ماریو ی میکرو رو یازی کنه به این میارزه
مثلا آقای سی بس اومده محیط دور رو دینامیک کنه ! یک نفر گذاشنه پشت دروازه با کت شلوار مشکی که هی راه میره بالا برمیگرده پایین !!!!! بعضی مواقع هم که مثلا داره میرا بالا به یکباره برمیگرده و میدوه پایین !!!! قثط میتونم بگم : loooooooool مسخرشو دراورده این سی بس،اومده مربی ها رو دینامیک کنه،یکی نیست بگه آخه ابله،نمیتونستی واسه هر مربی یه رنگ کت شلوار انتخاب کنی تا حداقل فکر کنیم اینا 2 تا مربین !!!!!!
2 تا مربی عین هم یکی اینور یکی اونور !!!! تماشاچی ها رو هم مثلا اومده مدل های مختلف درست کنه !!!! خب این خیلی خوبه ولی یکی پیشش نبوده بگه ابلههههههههههه چرا تماشاچی ها یک شکل رو بغل هم چیدی ؟ نمیتونستی به خرده فاصله بینشون بدی واقعی تر جلوه کنه ؟
شیوه ی دویدن،نحوه ی کرنر زدین و قد و بالا و شکل بازیکن ها هم داقونه
گیم پلی بازی رو هم بهتره سکوت کنم و چیزی ننویسم