دوستان این n55sf البته 15 اینچش کسی رنگ سفیدشو تو بازار دیده یا همش رنگ مشکیه؟ اصلا رنگ سفید جز رنگهاش هست و وارد میشه یا نه؟ چون یه ویدیو دیدم که 14 اینچش رنگ سفید داشت.
Printable View
دوستان این n55sf البته 15 اینچش کسی رنگ سفیدشو تو بازار دیده یا همش رنگ مشکیه؟ اصلا رنگ سفید جز رنگهاش هست و وارد میشه یا نه؟ چون یه ویدیو دیدم که 14 اینچش رنگ سفید داشت.
سلام دوست عزیزنقل قول:
اون ویز ویزی که گفتم تو بعضی از صداها هست شبیه اینکه صدای اسپیکر دستکتاپ رو تا آ خر بالا می برید یه ویز ویزی هست شبیه همونه اونم نه همیشه تو بعضی از آهنگ ها یا صداها (البته منم زیادی حساسم)
و ایرادی دیگه ای که میشه بهش اشاره کرد همین کیبوردش هست ایراد خاص دیگه ای ندیدم
این 2 ساعت رو من گفتم .منظور م از فشار نیووردن استندبای نیست که ،منظورم برایتنس 50 همراه با وایرلس روشن و وبگردی و بخش آهنگ هست که تا 2-2.5 جواب میده و گرنه خودم تا 3.5باهاش وبگردی کردم البته برایتنس 10بود. که تو لپتاپ ها به نظر خودم باطری کاملا قابل قبولی داره
این رو هم در مورد صدا بگم تبلیغ اصلی ایسوس بخاطر کارت صدای لپتاپ هست که زیر صفحه هم نوشته Audio by Bang & Olufsen ICEpower
---------- Post added at 02:36 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------
بله رنگ سفید رو بنده هم تو سایت ایسوس دیدم اما فکر نکنم داخل ایران باشه.مشکیش راحت گیر نمیاد چه برسه به سفیدش.نقل قول:
سلام دوستان. کسی با n55sf بازی کرده که ببینه بدنه لپ تاپ وقتی حسابی ازش کار می کشی چقدر گرم میشه؟
برام میزان داغ شدگی بدنه بخصوص روی کیبورد و قسمت palm rest مهمه. اگه کسی n55sf داره لطف کنه امتحان کنه و بگه. با تشکر
نقل قول:
راستش برادر من بازی خور نیستم
ولی در حد اینکه 1 ساعت cod black ops بازی کردم و سریع اومدم بیرون
با برنامۀ speed fan دمای همۀ هسته ها حداکثر بین 85 تا 90 بود و همچنیین دمای gpu
البته الأن یکدونه کولپد deep cool n8 ultra گرفتم که تأثیر قابل قبولی داره
کیبورد اصلاً داغ نشد ، قسمت استراحت مچ هم در حد معمولی گرم بود
rave عزیز ممنون از اینکه امتحان کردی. اینکه گفتی بازی کردی و داغ نشده آیا با کولپدت اینکارو کردی یا بدون کولپد؟نقل قول:
نقل قول:
اون دمایی که گفتم واسه موقعی بود که کول پد نداشتم
کلاً به نظرم لپ تاپ خنکیه با وجود اینکه مشخصاتش واقعاً بالاست
حالتایی که باهاش کارای عادی و روزانه رو انجام میدم که دمای هسته هاش بین 45 تا 53 هستش (بر اساس همون برنامۀ speed fan )
من 1 hp و dell هم که قدیما باهاشون کار میکردم خیلی از این داغ تر بودن
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
اون دمایی که گفتم واسه موقعی بود که کول پد نداشتمنقل قول:
کلاً به نظرم لپ تاپ خنکیه با وجود اینکه مشخصاتش واقعاً بالاست
حالتایی که باهاش کارای عادی و روزانه رو انجام میدم که دمای هسته هاش بین 45 تا 55 هستش (بر اساس همون برنامۀ speed fan )
من 1 hp و dell هم که قدیما باهاشون کار میکردم خیلی از این داغ تر بودن
دوستان اين kensington كه تو عكس پورت ها كنار ورودي شارژر هست چيه ؟
كاربردش ؟
ممنون
واسه قفل کردن لپ تاپ هست با یه کابل مخصوص
تا حالا دوچرخه قفل کردی به تیرچراغ برق؟
اونجوریه
چه جالب !نقل قول:
ميشه بيشتر توضيح بدين ؟
كاربرديه ؟
سلام خلاصه عرض کنم ایا این لب تاب رو خریدن کار صحیحی هست یا نه مشکل داره مثل اون صدا و غیره ایا این لب تاب مثل مدل 53 بدنه اون برق داره یا نه ودر اخر ایا تا حالا تو این مدت به طور غیر عادی هنگ نکرده
یه سوال دیگه هم بپرسم اینکه ایا به نظر شما بین n55 با cb16fg از برند sony کدوم رو باید انتخاب کرد
این مشخصات این لب تاب sony
کد:http://www.kharidkade.com/index.php?productID=181