بچه ها به امید خدا منم میخوام تو این هفته بگیرم ، ( امرو میخواستم بگیرم ) فقط تو پشتیبانی از لینوکسش شک دارم کسی اطلاع دقیق نداره ؟
ubuntu یا open suse رو راحت راه میتونه بندازه ؟
Printable View
بچه ها به امید خدا منم میخوام تو این هفته بگیرم ، ( امرو میخواستم بگیرم ) فقط تو پشتیبانی از لینوکسش شک دارم کسی اطلاع دقیق نداره ؟
ubuntu یا open suse رو راحت راه میتونه بندازه ؟
سلام داداش.ببین ایسپایر وان اول که اومده بوده همون شروع کننده دنیای نتبوک ها.با لینوکس اومده بود البته نه با توضیع ابونتو یا اپن سوس.نقل قول:
ولی توی ساپورت یک سیستم عامل دو چیز اساسی مهمه.اول معماری اون سیستم باید با سی پی یو هم خوانی داشته باشه بعدم باید سیستم عامل در حد همون سی پی یو سبک هم باشه.که تموم اینا بدون مشکل تو سری اوب نتبوک که گفتم به راحتی بود.
تو این نتبوک که دیگه این قدر قدرتمند شده بعیده مشکلی پیش بیاد....
:10:
هنوز برا خودت به دستت نرسیده ؟ :دی در کل رسید یه تست بگیر اگر برات مقدوره لایو هم راه میندازه فک کنم .
نه هنوز به دستم نرسیده.من این روزا یه کم گرفتارم.ایشالله بیاد دستم اگه وقت شد حتما یه بررسی اجمالی هم که شده میذارم.....نقل قول:
تو چی کار کردی؟خریدی یا قطعی نکردی هنوز؟؟؟
سلام
کسی می دونه این مدل رو اینترنتی چجوری می شه خرید؟ فعلا به تهرون دسترسی ندارم.
بعضی فروشگاها دارند ( البته مشخصاتش با این نمیخونه ، تو شهر خودتون بگرد شاید پیدا کردی ...
تو شیراز نیست، پرسیدم. با این کانفیگ و قیمت برای کار من واقعا عالیه ولی گیر نمی آد.
سلامنقل قول:
میتونید از همین آدرسی که بنده و دوستان خریداری کردیم خرید کنید یعنی تماس بگیرید پول رو واریز کنید به حساب بعد با تیپاکس براتون میفرستن و 24 ساعته به دستتون میرسه ...
سلام خوب دوستان.منم به دستم رسید البته دیروز به دستم رسیده ولی به دلیل گرفتاری زیاد زیاد باهاش ور نرفتم.
هر کی از اقوام میبینتش عاشقش میشه هم نسبت به قیمتش هم در کل چیز نقلی و کار راه اندازیه...
قعلا هم پارتیشن بندیش رو به هم زدم و دارم سعی میکنم ویندوزش رو عوض کنم.دوستان سوالی هم داشتید در حد توان و تجربم در خدمتتون هستم.
تو فکر یه بررسی هم هستم که خداییش فرصت ندارم وگرنه آماده میکردم ولی قول نمیدم....
مبارک باشه دوست عزیزنقل قول:
من بین این مدل و 1015T گیر کرده بودم.امروز 1015T خریدم
تمام مزایای Aspire یه گوشه و پردازنده گرافیکیش یه طرف