-
اینکه فعلا تیزر بود ولی احتمالا صداها همیناس .
صداهای آلبوم بسیار بسیار تمیزه . شاید بشه گفت بیش از حد تمیزه . یه جورایی بیش از حد سمپلیه .
حرف سیروان درست بود . آلبوم تقریبا یه دست شده . ولی به سمت الکترونیک شدن نه راک (البته قابل انتظاره که کسی که تخصصش تنظیم موسیقی الکترونیکه تنظیماش الکترونیک باشه نه راک) .ولی خود سیروان گفته بود عاشق سبک راکه . حیف شد . فکر میکردم میشه یه راکر خوب تو ایران داشته باشیم . واقعا سیروان استعدادشو داره .
تقریبا تمام کیک ها الکترونیک بود . 6/8 هم که خونده . احتمالا از تاثیرات زانیاره .
4 تا از ترک ها خیلی زیبان . تنظیم قطعه ی خداحافظی رو بسیار دوست داشتم . ولی الان دیدم مثل اینکه تنظیمش مال سیروان نبوده .
نظر قطعیمو وقتی آلبومو خریدم میگم ولی به نظر میاد سیروان نتونست سیر صعودیشو پیش ببره . ولی فکر کنم از آلبومایی که تو این مدت بیرون اومده و خواهد اومد کیفیت بهتری داره .
-
-
من یه دور گوش دادم ولی من آلبوم قبلی رو خیلی بیشتر دوست داشتم :(
تو آلبوم قبلی آهنگهای زندگی همین امروزه و امروز میخوام بت بگم و دلم گرفته و... رو خیلی خیلی دوس داشتم. و کلا دوس داشتم سیروان تو این آلبوم حداقل ۲ تا آهنگ تو این سبک باز داشته باشه ولی تقریبا همش الکترونیک بود.
حالا بازم گوش بدم ببینم چجوریه
-
-
البوم رو گوش دادم اما به نظر البوم ساعت 9 بهتر از این البوم بود حداقل تو اون البوم یکی دو تاش واقعا خوب بود . این البوم هم بد نشده اما انتظارات من رو براورده نکرد .
-
نمیدونم چرا آلبوم یه جوری به دلم نمیشینه! :n13:
-
فکر کنم به خاطر این هست که چند تا از آهنگ هاش رو تو فاصله بین دو تا آلیوم شنید] بودیم و تکراری بود...
من که هنوز نتونستم آین آلبوم رو بخرم و قرار هست فردا بیاد :n27:
-
در مورد آلبوم هایی که این چند وقته ارائه شده بایستی به مسأله انتظار و براوردگی اشاره کنم!
اینه که یه سری شایعات در مورد اثر ایجاد می شه و انتظارات بالا می ره !! خیلی بالاتر از اون چیزی که باید باشه و موقع عرضه محصول این انتظار کاذب برآورده نمی شه
-
آلبومو دانلود کردم. به خاطر تنظیمای خیلی خوب و مدرنش میخرم.
اما اصلا نمیشه با شعرا ارتباط برقرار کرد.
استایل خوندن سیروان خیلی بهتر شده.
اما در کل به نظرم آلبوم قبلی متنوع تر بود.
-