واقعا آدم بی ادعایی بود
از همه هم تشکر کرد
زیاد از فداکاریش نمیگفت به خاطر این که نگن آدم ریاکاریه...
یه معلم بود!....
Printable View
واقعا آدم بی ادعایی بود
از همه هم تشکر کرد
زیاد از فداکاریش نمیگفت به خاطر این که نگن آدم ریاکاریه...
یه معلم بود!....
آدم وقتی معلمش این باشه واقعا چقدر خوب درس یاد میگیره هم از خودش هم از اطلاعاتش.....:40:
برنامه دیشب عالی بود
معلمی که یه کار باور نکردنی که حتی فکر کردنش هم عذاب آور هست رو انجام داد
من اگه جای اون معلم بودم همچین کاری نمیکردم..خودمم نمیدونم چرا!!
من از ماه عسل امسال خیلی خوشم میاد
فقط یه اشکالی به احسان وارده بعضی افراد مثل همین معلمی که دیشب اومده اهل شعار و حرفهای آنچنانی نیستند سوالهایی میکرد که واقعا توش مونده بود بنده خدا اگه خود احسان کمکش نمی کرد اصلا نمی تونست جواب بده
دوست عزیز قشنگی برنامه به همینه که افراد همونی نشون داده میشن که واقعا هستن.نقل قول:
ادم های اهل شعار و حرف های انچنانی رو بسیار دیده ایم.حالا وقتش هست کسانی رو ببینیم که نه شعار داده اند و نه حرف های انچنانی گفته اند بلکه کارهایی کرده اند که روح انسانیت رو نوازش داده است.
من که به شخصه وقتی ماجرای دیروز رو فهمیدم چیه و مهمانشون چی کارس خیلی از خودم خجالت کشیدم که همچین ادمی هست و من حداقل ازش خبر ندارم و نمیدانستم همچین اتفاقی افتاده.
برای گوش دادن به شعار و حرف های انچنانی کافیه که یه نگاهی تیزبینانه به اطرافتون بندازن یا همین تلویزیون رو یه بار شبکه هارو بالا پایین کنید.
(البته دوست عزیز میدونم منظورت چی بود ولی مخاطب شما نیستید)
سلام به همگی
ظاهراً به اجرای برنامه خورده زیاد گرفتن. اجرا روانتر شده و تیکه و تعریض هم کم شده!!!
حامد:11:
موافقم !نقل قول:
سلام به همگی
ظاهراً به اجرای برنامه خورده زیاد گرفتن. اجرا روانتر شده و تیکه و تعریض هم کم شده!!!
حامد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دیگه احسان علیخانی زیاد تیکه نمیندازه و تو حرف مهموناش نمیپره !
نظرم در موردش عوض شده ... اگه همینجوری ادامه بده خیلی خوبه.
چه داستان غم انگیزی داره این قسمتش :37:
مجید :11:
این یعنی یه برنامه ی ماه عسلی! عالی بود...
چی میشه گفت !؟!؟!؟!
فقط خدا رو شکر .همین.
باورتون میشه بگم منم، هم خودم و هم پدر و مادرم مثل این خونواده هستیم (البته من از پرورشگاه نیستم) و کاملاً درکشون می کنم. کارهای این جور پدر و مادرا رو هیچ جوره نمیشه جبران کرد. فقط باید مثل "میلاد" امروز ماه عسل براشون دعا کرد....