درود
نقل قول:
امیدوارم همه خوب باشند
من هم امید وارم شما و بقیه دوستان خوب و سلامت باشید
نقل قول:
1- فعلا که ایران هستیم ios خوبه یا اندرویید ابل جیل بریک میشه همه نسخه هاش مشکلی بیش نمیاد تولید گرمایی لگ چیزی هیچ چی؟ اندروید برنامه هاش مجانیه؟
هردو برنامه های مجانی و پولی دارن آی او اس مشکلی با ایران و ایرانی بودن نداره و یه ایرانی هم میتونه از امکانات اون لذت ببره ;)
آیپد جدید تا کنون جلبریک نشده ولی میتونید یک گیفت کارت 20 دلاری بخرید تا جیلبریک بیاد و تا اون موقع چیزیو از دست ندید
در مورد گرما هم باید گفت آنچنان محسوس نیست
نقل قول:
2- ایبد یو اس بی نداره به مشکل بر نمیخوریم ؟
خیلی ها از جمله دوستانی که با محصولات اپل قبلا کار نکردن و تجربه کار کردن با آیدیوایسها رو ندارن معمولا یکی از اولین دلواپسی هاشون همینهولی خوب خیلی زود به این نتیجه میرسی که اصلا کمبودش احساس نمیشه
نقل قول:
چه ظرفیتی خوبه مطعنا زیادتر بهتره مثلا 32 گیگ با سیم کارت خور خوبه؟
هر چه بیشتر بهتر اونش دیگه برمیگرده به بودجه و سلیقه شما. ولی اصلا زیر 32 توصیه نمیشه
نقل قول:
سیم کارت بدرد میخوره امکان تمس مسج و نت میده؟؟؟
بدرد میخوره ولی فقط برای gprs و در آینده 3g
توصیه من به شما سیم کارت خور هست
نقل قول:
3- برای ریختن برنامه و ... به ایبد از سیستم معمولی هم میشه استفاده کرد؟
تا زمانی که دستگاهتون جیلبریک نشده باشه باید برای انتقال اصلاعات از برنامه آیتیونز استفاده کنید و درگر هیچ!
نقل قول:
4- بازی و ... تو جیل بریک میشه ریخت یعنی همه بازی های جدید میشه؟ غیر بازی ایبد برنامه های تخصصی داره -- شده باشه. مثلا رشته برق برنامه proteus و matlab و .... یا برنامه برنامه نویسی ؟
معمولا اکثر بازی ها و برنامه ها کرک میشن و بعد از جیلبریک قابل استفاده هستند
برنامه کم نداره برنامه مطلب هم داره ولی نه به اون صورت که روی دسکتاپ قابل اجراست
تمام فرامین و دستورات رو با استقاده از وب پردازش و اجرا میکنه و برای استفاده از امکاناتش احتیاج به داشتن اکونت اورجینال دارید.
نقل قول:
تو ایران برنامه هاش راحت گیر میاد؟
اینترنت چه اینجا باشه چه آمریکا فرقی نمی کنه دیگه
نقل قول:
تو مارکت مجانی نداره همه بولیه؟
چیزی که زیاده برنامه مجانی
نقل قول:
بلوتوسش فعال میشه؟
اگر جیلبریک بکنید بله
نقل قول:
خوبه همه چیز بخریم ولی این امکان ندارم همه چیز بگیرم. میدونم هر وسیله برای کاری خوبه نه همه چیز ولی
برای بازی از کنسول استفاده میکنم الان یک لبتاب نیاز دارم که برای کارای روزمره سرعتش خوب باشه ولی میگن سونی دیگه کیفیت نداره منم تا جا داره سونی میگیرم هر وسیله ای باشه.حالا ایبد میتونه جای لبتاب هم برام بگیره برنامه مهندسی هم داشته باشه که عالیه . فکر کنم تبلت سونی باز بیشتر جای لبتاب میگیره درسته اخه هارد و فلش و .. وصل میشه ولی ایبد نه
کلا به هیچ وجه توصیه نمیشه از تبلت به عنوان لب تاپ استفاده کنید
شما در کنار تبلت احتیاج به یک لبتاپ و یا کامپوتر شخصی دارید.
اگر انتظاراتی شبیه به کامپیوتر از آیپد یا هر تبلت دیگه ای دارید عرض کنم خدمتتون که به مشکل بر میخورید
هنوز چند سالی زمان لازمه که تبلتها جای کامپیوتر های شخصی و لبتاپ ها رو بگیرن و شاید هم تصمیمات کلان مانع از ورود این دو دسته بندی به حیطه کاری هم بشه . باید منتظر ماند و دید !
نقل قول:
کلا تبلت خوب سونی و ایبد فکر کنم باشه
سامسونگ هم مدل های زیادی زده
امید وارم که پاسخ سوالات خودتون رو گرفته باشید
موفق باشید