نه عزیز مقل اینکه طرفدار نداره ولی من از این بازی خوشم اومدهنقل قول:
بله هم شما میتونی ول بچرخی هم میتونی ماموریت بری هر کاری دوست داری انجام میدی :31:
برای پی سی هم هستش :46:
Printable View
نه عزیز مقل اینکه طرفدار نداره ولی من از این بازی خوشم اومدهنقل قول:
بله هم شما میتونی ول بچرخی هم میتونی ماموریت بری هر کاری دوست داری انجام میدی :31:
برای پی سی هم هستش :46:
نه یک کپی از همون gta هست که شما چند سال پیش بازی کردی. مراحل بی هدف و گه گاه تخیلی داره.فقط خوبیش اینه که فانه.شخصیتت رو هم خودت میتونی بسازی. اساسین هم سبکش فرقی با سایر بازی های اوپن ورلد نداره زیاد گلم فقط ماشن و هواپیما نداره..نقل قول:
بازی خوب میخوای: خود اساسین الان اومده . بتمن داره میاد. la noire هست و شاهکار skyrim هم موجوده به علاوه mw3 نیازی به خرید این بازی نیست . حسابی سرت گرمه تا اومدن max payne 3.. mass effect 3
اها....اتفاقا من دنبال یه چیزیم که اساسینز واقعا منو متحول کرد تو دنیای بازی و از اون حالت شوتر خطی کال اف و بازی های اول شخص اومدم بیرون و در دیگری به روی من باز شدنقل قول:
بمتن ارکام سیتی که میگن مخفی کاری خیلی داره منم خوشم نمیاد... اون یکی Skyrim هم نقش افرینی من تجربه بدی دارم تو بازی کردنش
کال اف هم تموم کردم رفت ....
منتها من بازی های فکری انجام نمیدم که مخفی کاری زیاد داشته باشه مثل اسپلینتر سل نسخه اخرش
یا مثلا مثل فال اوت که نقــش افرینی خیلی داشت و یه جوری معمایی بود ..
اینی که شما گفتین GTA دیگه گرفتم...خیلی نباید سخت باشه و ماموریت که بری جانبی و اصلی بازی تموم میشه ... چند DVD هست دوستان ؟
هر چی سبک خوبه که بازی نمیکنی! کلا شما چی بازی میکنی؟:31:نقل قول:
2 dvd نخری بهتره:31:
والا چی کار کنم .. ما یه فال اوت 3 گرفتیم . توش موندیم... دیگه بد بین شدم به این نسخه های نقش افرینینقل قول:
RPG
راستی من الان تریلر و گیم پلی ش رو تو یو تییـ ـوب دیدم . خیلی باهال بود...و خندم گرفت
- تو یه ماشین میرفت مثل گلوله ملت بدبختو پرتاب میکرد.. خودشم پرتاب میشد:31:
- کنترل و هندلینگ ماشین ها به نظر خوب میومد:5:
- لباس عوض میشد بکنه چه لباس های بامزه ای !!
- حرکات تراپل اچ کشتی کج معروف تو خیابون و رقص با ملت !:27:
- جت اختصاصی و تانک و چتر بازی و انفجار و جالبیش این زدن ملت بود چقدر حرکات جالب:18:
اقا خیلی خندم گرفت . جالبه این بازی به تورم خورد یه تحولی ایجاد شه در من:21:
مگه این اسکاریم لعنتی وقت میذاره واسه آدم :31:
ببین دوست عزیز:10: مثل همون GTA که قبلا بازی کردی هست یعنی باید بری از دوستات ماموریت بگیری (با موبایلت زنگ میزنی دوستت بهت ماموریت میده )فکری هم نیست خیلی راحته و مراحل متنوعی هم داره البته بهتره این بازیو با هم سبک خودش مقایسه کنی چون تفاوتش با اساسینز زیاده
بله برای PC هم اومده
ممنون از برو بچ گیمر گل پی سی ولرد :40:
دوستان سیستم من اینه : به نظرتون اجرا میشه ؟
AMD X4 955 3.2 over 3.8
ATI 5670 1GB DDR5
4GB DDR3 Ram
کال اف رو با اور کلاک گرافیک و CPU 3.8 تونستم این فریم ها بگیرم
min:27- Max:45- Ave :39.8
دوستان اون مرحلش که از یه لوستر آویزون میشه بعد لوستره کنده میشه یهو یه آدم گنده میاد بامشت میزنه بهت باید چکار کرد؟ جای هیچ عکسالعملی نیست تا بهش تیر میزنم یه مشت حوالم میکنه میکشتم:41:
آره بابا اجرا میشه:10:نقل قول:
سلام دوستان
این بازی saits row چه جوریه ؟
با تشکر .