نقل قول:
آموزش ساخت یک بازی Racing توسط UDK از ابتدا تا انتها ( به صورت ویدئویی ) :
نقل قول:
هوش مصنوعی یار های خودی کاملا مشابه CoD هست اونها سنگر میگیرند ، وقتی چند دشمن نزدیک هم بودند نارنجک پرت میکنند و به هدف شلیک میکنند و ...
نقل قول:
تمام اسکریپت های مربوط به دو بعدی کردن دوربین و محدود کردن اون رو خودم نوشتم ... علاوه بر اون Bot ها هم حرکتشون دو بعدی هست
etc. etc.
باز هم باید حرف های پست قبلیم رو تکرار کنم ...
نقل قول:
... در کل تمام این مواردی رو که گفتم می شه به بد ترین شکل و کند ترین حالت ممکن تو UDK پیاده کرد، ولی هیچ آدم عاقلی همچین کاری نمی کنه.
بازی ماشین سواری برای درست بودن و قابل رقابت بودن دو چیز اساسی احتیاج داره: 1) احتیاج به نوشتن موتور فیزیک خاص خودش رو داره 2) احتیاج به فریم ریت 60 فریم در ثانیه با گرافیک قابل قبول داره
هر موقع این دو مورد رو تونستین در UDK پیاده کنید، می تونید بگید می تونیم بازی ماشین سواری بسازیم ! نه Protoype
در مورد بازی دو بعدی هم شما هم amir reza اشتباه برداشت کردین از حرف ام ، منظور من اینه که یک بازی دو بعدی یا سه بعدی ساده اصلا احتیاجی به UDK نداره، مثل این می مونه که می خواهید مثلا ماشینی مثل پراید درست کنید ولی روش موتور کامیون دیزل بگذارید !!! نمی دونم دیگه چجوری منظورم رو برسونم. (البته این تقریبا همون کاریه که در صنعت ماشین ایران هم انجام می دن)
بازی call of duty و مشابه اونها دارای مراحل بسیار شلوغ ، صحنه های جنگی درگیر کننده و سینماتیک هستند، از اونجا که UDK قابل optimize نیست، هر موقع با فریم ریت بالا تونستین صحنه های مشابه اون رو در UDK در بیارید (بدون سوپر کامپیوتر) می تونید بگید می تونیم بازی FPS جدی درست کنیم، این چیزی که شما در واقع دارید می گید یه جورایی قهوه ای کردن infinity ward و دیگر شرکت ها هست که موتورهای خاص خودشون رو دارند، و شرکت epic حتی با توانایی تغییرات کامل در موتور قدرتمند خودش نمی تونه صحنه های مشابه اونها رو درست کنه !
کلا من بیشتر این پروتوتایپ هایی که شما اینجا گذاشتین رو دیدم و نظرم رو گفتم...
متاسفانه باید حرفهام در قالب فونت بزرگ بزنم که مجبود نشم چند بار تکرار کنم. دوباره دو پست قبلی :
نقل قول:
UDK بیشتر به درد level artist ها و طراحان بازی که می خوان برای خودشون prototype درست کنند می خوره، مخصوصا برای طراحال مرحله عالی هست.
یک سری دیگه هم که اصلا مثل اینکه پرت هستند، میان مثال بازی هایی مثل wheelman رو میزنن، آقا جان، UDK همون UE3 نیست به خدا ! UDK ادیتور موتور UE3 هست، که امکانات مود سازی در موتور UE3 رو بهتون می ده، فقط فرقش با مود اینه که لازم نیست با بازی unreal tournament ریلیز کنید !
نقل قول:
کاملا درسته . یک نفر که داره انجین میسازه برای بازیش با کسی که داره با یه انجین آماده بازیش رو طراحی میکنه خیلی فرق داره و صد در صد اونی که داره انجین میسازه از نظر دانش و اطلاعاتش یه سر و گردن بالاتر از فردی هست که با انجین آماده داره بازی میسازه ولی شما به من بگو اگه من بخوام یه بازی Indie بسازم که مثلا Steam یا Xbox Live بگیرتش باید چه خاکی به سرم بریزم ؟! برم انجین بسازم یا انجین Open Source بخرم ؟!!
شما نباید خودت بای بسازی ! اگه می خوای تنهای بشینی خونه بازی بسازی همین udk خیلی هم خوبه .
ولی اگه می خوای جدی این کار رو بکنی ، باید با یک سری آرتیست و برنامه نویس مثل من تیم بشی که بصورت تیمی بشه کاری کرد!!! ولی ظاهراً بیشتر افرادی که اینجا هستند کلا علاقه به کار تیمی ندارند، و فکر می کنند یه ابزاری مثل UDK میاد و می تونن تو خونه بشینند Call of Duty درست کنند.
نقل قول:
شما خودت پول انجین همراه با سورسش رو داری ؟!
به عنوان مثال موتور گرافیکی OGRE مجانی و سورس باز هست و بازی هایی مثل torchlight رو باهاش ساختند که از نظر کیفیت و رقابت با بازی های تجاری دیگه عالی بوده. خیلی دیگه از موتورهای باکیفیت دیگه مثل unity که بسیار هم عالی هست و همراه با ادیتور و تمام سورس اش 1500 دلار قیمت داره، و برای یک "تیم" indie کاملا معقول هست.
نقل قول:
نمیدونم چرا پست هاتو میبینم یاد پست های چند ماه پیش خودم میفتم
شما احتمالا برنامه نویس نیستید. واسه همینه که اینقدر با UDK حال کردید.
کلا این بحث نظر کسی رو تغییر نخواهد داد، از اونجا که من به شما فقط راه درست بازی سازی رو می گم. آمار بازی های جهانی رو نشون دادم، ولی طرفداران UDK کلا با بی اطلاعی کامل که حتی فرق UE3 با UDK رو نمی دونند اون رو بهترین راه بازی سازی می دونند (جز saeed) و شما هم به من prototype افراد که تو خونه تست زدن رو نشون می دید.
فرهنگ ما جوریه که کار تیمی نمی تونیم بکنیم و دنبال تخصص خاصی هم نیستیم که به جاش همه کاره و هیچ کاره (معمولا هیچ کاره..) می شیم. برای همین اینگونه ابزار همیشه از یک ابزار فردی تبدیل می شه به تنها راه حل بازی سازی حتی برای تیم های حرفه ای در ایران.
در واقع اون کسی که بخواد بفهمه و دنبال کار درست بره می ره (همونطور که آرتیست ها و دیزاینر ها برای prototype زدن و تمرین یکی از بهترین انتخاب هاشون همین udk هست) ، اون کسی هم که نخواد بفهمه نمی ره. پس بهتره بیخیالش بیشم.