من الان نصبش کردم...
اما 2 دقیقه هم توی بازی نمیمونه و یه دفعه dont send میاد
یعنی... وقتی توی بازی هستم و دارم بازی میکنم اینطوری میشه
Printable View
من الان نصبش کردم...
اما 2 دقیقه هم توی بازی نمیمونه و یه دفعه dont send میاد
یعنی... وقتی توی بازی هستم و دارم بازی میکنم اینطوری میشه
سلام دوستان گیمر
من این بازیو نصب کردم و بعد رفتم داخل بازی اما داخل بازی میگه enter بزن میزنم بعد میگه برای آنلاین بازی کردن باید space بزنی که بعدش Game Live باز میشه اما نمیدونم بعدش باید چه کار کنم و چه جوری اکانت بسازم
ممنون میشم کمکم کنین
باید یه پروفایل بسازی،تو اون صفحه ای که میخوای موافقتتو اعلام کنی بیا پایین صفحه یه جا با آبی نوشته شده رو اون کلیک کن تا پروفایلتو بسازینقل قول:
سلام دوستان گیمر
من این بازیو نصب کردم و بعد رفتم داخل بازی اما داخل بازی میگه enter بزن میزنم بعد میگه برای آنلاین بازی کردن باید space بزنی که بعدش Game Live باز میشه اما نمیدونم بعدش باید چه کار کنم و چه جوری اکانت بسازم
ممنون میشم کمکم کنین
لینک ها ف......ی....ل...ترند لطفا در 4شارد اپ کنید
من با این مشکل بر میخورم و کلا نمیره واسه نصب
واسه من بازی دوبار نصب هست و ارور 0x800b0003 رو ميده....كه دوتا گزينه داره log folder و exit كسي راه حلي داره؟
دوستان من این بازی رو تازه نصب کردم وقتی میرم داخل بازی اولش اون پروفایل xliveم رو که انتخاب میکنم به طور آفلاین قبول نمیکنه و میگه باید آنلاین باشه آنلاینم که میشم ازم product key میخواد!
کسی میدونه چطور باید وارد بازی بشم؟
دوستان ایا واقعا این بازی اینقد اوضاش خرابه ؟!
من هر روز میرم فروشگاه ایران زمین میدون ازادگان تو کرج میگه مشکل داره مرجوع کردیم هنوزم درست نشده .
تا درست نشه نمیاریم!
من موندم اگه اینقد مشکل داره بازی چطور بعضیا همون هفته اول تمومش کردن؟!!
یکی ما رو روشن کنه خواهشا.
تو کرج الان جایی هست که بازیو اورده باشه؟
من یکم با زبانش مشکل دارم
سلام
من این نسخه رو دانلود کردم
حالا وقتی وارد بازی میشم میگه یا باید اکانت لایو داشته باشی یا باید بسازی!! چیکار کنم؟کد:http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=8775533&highlight=
یعنی کسی تا حالا اینو بازی نکرده؟!؟!