یکم باگ نداره. از یکم خیلی زیاد تره. خودتون هم میگین بتا!... حدودا یک ماه صبر کردن سخته؟ :31:نقل قول:
Printable View
یکم باگ نداره. از یکم خیلی زیاد تره. خودتون هم میگین بتا!... حدودا یک ماه صبر کردن سخته؟ :31:نقل قول:
من که خیلی پشیمون شدم گرفتم....یه بار میرم تو بازی تو منو 6 فریم در ثانیه میده
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا 6 بار بازی رو باز و بسته کردم تا 1 بارش درست شد تو منو 60 فریم و تو بازی 35 فریم داد...
گرافیکش خیلی زیبا بالا و باور نکردنیه...
ولی آخره باگه....باگ رو ترکونده....از همین نوشته هایی که روی صفحه داره فریم رو نشون میده تا گیرهای دیگه...
من حقیقتش اون یه بار هم که درست شد و 35 فریم گرفتم....یه لحظه آلت و تب رو زدم دوباره بازی گیر کرد....
هنوز نیم ساعته نتونستم بازی کنم...
الان باز هر چی میرم تو منوی بازی 6 فریم در ثانیه میگیره و 5 دقیقه طول میکشه تا تیزر های اول بازی تموم شه ....
چرا اینجوری میشه؟
........
سیستمم هم اینه:
Cpu : Intel E5300
Vga: Asus 9600gt ddr3 256bit
Ram: 4gb ddr2
راستش من تو ویندوز 7 مشکل تو رو داشتم ولی تو ویندوز xp نصبش کردم درست شد و هیچ مشکلی نداشت، اگه تو ویندوز 7 نصبش کردی یک بار هم اگه میتونی تو ویندوز xp تستش کن ببین درست میشه یا نهنقل قول:
برای این که نسخه بتای این بازی رو بازی میکنید..نقل قول:
الان باز هر چی میرم تو منوی بازی 6 فریم در ثانیه میگیره و 5 دقیقه طول میکشه تا تیزر های اول بازی تموم شه ....
چرا اینجوری میشه؟
........
سیستمم هم اینه:
Cpu : Intel E5300
Vga: Asus 9600gt ddr3 256bit
Ram: 4gb ddr2 ________________
من تو ویندوز xp sp3 نصب کردم...الان فهمیدم اگر وصل باشم به اینترنت درست میشه و میره تو بازی با فریمنقل قول:
بالا...
محتوای مخفی: 2 تا باگ شات از بازی
رفیق این عکس هایی که گذاشتی که خیلی داغونه !!!! اینجوری بازی می کنی !!!!! این که همش باگه و کرش کردن تصویره !!!!نقل قول:
من تو ویندوز xp sp3 نصب کردم...الان فهمیدم اگر وصل باشم به اینترنت درست میشه و میره تو بازی با فریم
بالا...
جالب بود..!:31:نقل قول:
باگ شات
خب من نمیدونم چه اجباریه 1 ماه دیگه صبر نکنیم الان با این همه باگ و سوتی بازی کنیم!
راستش من بازیش رو پاک کردم اخه خیلی باگ داشت.یادم نیست رو چه رزولیشنی بود؟:41:نقل قول:
منتظر هستم تا بازی بدون باگ بیاد.:46:
آقا اجازه پچی کرکی چیزی نیومده که بازی بهتر بشه؟
:18::18::18: این چیه؟؟؟؟ بابا خدایی اصلا اینطوری نیست خیلی گرافیک خوبی داره، چرا اینقدر با باگ اجرا شده؟؟؟؟ اگه وقت شد چندتا عکس واستون میزارم حال کنید! :31:نقل قول:
2 تا باگ شات از بازی