اگه اینجا تهرانه پس چرا نخل داره :41:؟؟ این عوضی ها همیشه تو بازیها یا فیلماشون میخوان طوری نشون بدن انگار اینجا عربستان هست و ما عربیم ....
Printable View
اگه اینجا تهرانه پس چرا نخل داره :41:؟؟ این عوضی ها همیشه تو بازیها یا فیلماشون میخوان طوری نشون بدن انگار اینجا عربستان هست و ما عربیم ....
فقط خدا کنه 2 تا چیزو بفهمند :
خیابون های تهران نخل نداره
حروف فارسی را جدا جدا ننویسند ...
کارشون درسته ...خیلی هم درسته :10:
همشم تقصیر اونا نیست شاید هی این سفید پوشان توی کشورمون رو می بینن همچین فکری می کنن!....نقل قول:
تریلر از کردستان عراق هست ...نقل قول:
نمیخوام بحث به بیراهه بره , اما یعنی تو میگی اونا نمیدونن مثلا ایران یا شهر تهران چه طور شهریه ؟؟ یا لباس پوشیدن و حرف زدن و حتی درخت های اینور نخل نیست ؟؟ اینا کارشون تحقیر ما ایرانی جماعت هست , فقط تو تحریم اقتصادی نیستیم ... اینم یه جور تحریم (تحقیر)فرهنگی هست به نظرم که از فیلم 300 شروع شد ...نقل قول:
مشم تقصیر اونا نیست شاید هی این سفید پوشان توی کشورمون رو می بینن همچین فکری می کنن!....
+
ممنون Vegas جان .
خداکنه یه روز اینا به سرشون بزنه تو بازیشون تهرانو بسازن :31:
خیلی فاز میده ...
مثلا فرض کنید میدون آزادی رو بسازن که ما بریم نابودش کنیم :31:
شوخی میکنمو ... ولی خب جالب میشه.
این عکس هم فکر نمیکنم تهران باشه .
این دو عکس به هیچ وجه شبیه هم نیستند، به قول خودتون اونجا چهار راه مخبر الدوله است ولی توی بازی خیابانه و خبری هم از چهار راه نیست!نقل قول:
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم از روی یه تریلر 30 ثانیه ای در مورد بازی و سازندگانش اینقدر سطحی برخورد نکنند!
اینطور که من شنیدم مپهای بازی در تهران نیویورک و پاریس هست !؟البته یه تاپیک جالب تو فروم EA دیدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم موافقم ... واقعا این دو تا عکس اصلا شبیه هم نیستن :20:نقل قول:
این دو عکس به هیچ وجه شبیه هم نیستند، به قول خودتون اونجا چهار راه مخبر الدوله است ولی توی بازی خیابانه و خبری هم از چهار راه نیست!
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم از روی یه تریلر 30 ثانیه ای در مورد بازی و سازندگانش اینقدر سطحی برخورد نکنند!
منم تریلر میخوام :37:
نقل قول:
این دو عکس به هیچ وجه شبیه هم نیستند، اونجا چهار راه مخبر الدوله است ولی توی بازی خیابانه و خبری هم از چهار راه نیست!
شاید از اونور باشه :31:اونور خیابونه یا 4 راه ؟!:27: