envy 15 که همه میدونن داغ میکنه ولی قبول جدیدا شنیدم با کارت گرافیک ضعیفتر میبندن که کم تر بشه دماش. :10:نقل قول:
اون xps l501 هم هنوز اون مشکل رو داره . asus اینهمه لپ تاپ بدنه فلزی میزنه چرا یه کدوم اینطور نمیشه ؟:5:
Printable View
envy 15 که همه میدونن داغ میکنه ولی قبول جدیدا شنیدم با کارت گرافیک ضعیفتر میبندن که کم تر بشه دماش. :10:نقل قول:
اون xps l501 هم هنوز اون مشکل رو داره . asus اینهمه لپ تاپ بدنه فلزی میزنه چرا یه کدوم اینطور نمیشه ؟:5:
اگه کسی قصد خرید این مدل رو داشت بگه تا یه جا با قیمت 1.325.000 تومان با گارانتی 2 سال الماس بهش معرفی کنم.
با گارانتی الماس 1280000 تا 1330000
گارانتی سازگار 1360000 تا 1440000 قیمت دارم
الماس داس هست و سازگار 7
با bluray writter هست یا نه؟نقل قول:
---------- Post added at 08:17 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
با bluray writter هست یا نه؟نقل قول:
---------- Post added at 08:18 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
به نظرتون ادم ریسک کنه و اینو بگیره یا نه؟
واقعا لپتاپ عالی هستش اخه
آره با بلوری...نقل قول:
عالی که هست....
ولی خوب شاید مجبور شی 2سال دیگه بذاریش کنار و یکی دیگه بخری .... بستگی داره به خودت...من این ریسک نمکنم.:5:
این حرفا چیه مگه تایمر داره که بعد 2 سال خراب شهنقل قول:
دقیقا مشکل منم همینه ، اگر من مطمئن بودم حداقل دوسال کار میکنه میخریدمش ، ولی آمدیم و یک هفته بعد خراب شد ، اونوقت چی ؟نقل قول:
این envy هم لپ تاپی بود که قبل از این میخواستم بگیرم اما کامنت هایی که براش تو خود سایت hp نوشته بودن کافی بود که نگیرم ، همه تقریبا از داغ کردنش شاکی بودن .
حالا به نظرتون گارانتي سازگار زيربار ميره؟نقل قول:
مثلا الان من برم بگيرم اين لپتاپ رو و بعد از چند ماه كه اينتل يه فكري به حال مشكل كرد، ايا سازگار لپتاپ رو ميگيره و درستش ميكنه؟
بابا چقد بحث ميكنين:44:
بريد در مغازه بگيد يه لپ تاپ بده بريم
اينجوري كه حساس بشين اخرش اون چيزي كه ميخاين نميشه :45:
من امشب ميخاسم بعد كلي تحقيقات برم y560 بخرم دوستم زنگ زد :15:
گفت بيام اينجا اين مدلم خيلي خوبه ها معماری SandyBridge داره
منم خر شدم منصرف شدم !
حالا كه خوندم ديدم واسه كاره من يه i5 زيادم هست ! يه برنامه ميخايم بنويسيم با يه سري كارايي كه
مربوط به رشتم ميشه (نرم افزار:25:)
به شمام توصيه ميكنم سري اول هر چي كه مياد نخريد تا امتحانشو پس بده ! البته به نظر من
1360000 : N53jq نقل قول: