بله عزیز به شرطی که DVD اصلی که از روش رایت شده سالم باشه,چون ممکنه اصلا DVD مادر مشکل داشته باشه!!نقل قول:
Printable View
بله عزیز به شرطی که DVD اصلی که از روش رایت شده سالم باشه,چون ممکنه اصلا DVD مادر مشکل داشته باشه!!نقل قول:
خیلی ممنون فردا میرم عوضش کنمنقل قول:
با تشکر :11:
سلام دوستان من توی آخرای چپتر هفت اونجایی که 8 تا مدار رو باید از کار بندازیم یه هو صفحه رنگ هاش با هم قاطی میشه و جوری که نمیشه بازی کرد کسی میدونه دلیلش چی هست و چه جوری درست میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال داره از کرک باشه چون کرک ابتدایی بازی توی چپتر هفت دچار مشکل میشد شما کرک سالم رو از پست اول دانلود کن ببین مشکلت رفع میشه....نقل قول:
دوستان من نسخه 4 دی وی دی بازی رو نصب کردم اجرا هم می شه. حالا از کجا بفهمم کرکش سالمه و مثلا تو چپتر 7 گیر نمی کنه که مجبور شم دوباره از اول برم!؟...
از طرفی چون حجم کرک و فیکسش حدود 90 مگ می شه می خوام اگه ضروری نیست با این اینترنت ذغالی دانلود نکنم
دوست عزیز اگه کرکت خراب باشه و کرک فیکس رو بریزی نیازی نیست بازی رو از اول بری !!!!!نقل قول:
من خودم تا چپتر 7 اونجا که کرک می شد رفتم بعد که کرک فیکس اومد دانلود کردم و بقیه ی بازی رو ادامه دادن !
در کل این عس از قسمت Detail هر دو کرک ! ببین مال خودت کدومه
کرک اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک فیکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز 23MB بیشتر نیست که...ضمنا همینطور که دوستمون گفتند نیازی به از اول رفتن بازی نیست!!نقل قول:
بهت پیشنهاد میکنم فایلهارو کپی کنی توی هاردت و از اونجا نصب کنی...نقل قول:
اینم لینک مستقیم کرک پست اول
کد:http://nova6.dl.rapidbaz.com/2R7k/DS2CRACKFIX-FLT_EPIDEMZ.NET.rar
زاستی بچه ها یادم رفت بگم
ظاهرا کرک گیم منم درست نیست
تو مرحله 7 بعد از یه جایی میپره بیرون
کرک درست حسابی بدین بهم