امیدوارم رویه Style این شخصیت ها کار کنند!! خیلی مزخرف هستش :دی مثلا امروز داشتم Oblivion دوباره بازی میکردم وقتی جلو رو میگیری با مثلا چپ یا راست دقت کنین :دی خیلی خنده دار راه میره!
یک مشکل بزرگ دیگه هم این صداگزاریه جزئیه بازیه ( هم تو Oblivion هم یکم تو Fallout ) یعنی مثلا دشمن بهت حمله میکنه خیلی ساکت و آروم یکدفعه میبینی داری دمیج میخوری! این نکته تویه The Witcher 2 عالی بود واقعا تویه DA هم خوب کار شده بود ( تو The Witcher که من صدا پا میگیرم :دی )
این دو مورد. 3ومیش هم به انجین بازی فکر کنم ربط داشته باشه... دور از اینکه Oblivion خیلی کم جزئیات هست ( بعده 4 سال دارم بازی میکنم 100 تا ایراد پیدا کردم اما هنوز هم شاهکاره ) بازی یکم حالت ماست گونه داره!! :دی یعنی تویه Fallout هم همینطوری بود یک سری قوانین یکم بد رعایت شده مثلا وقتی میپری انگار Gravity یکم کمه! یعنی من خودم که تو خونه امتحان کردم :دی خیلی سری فرود میام وقتی میپرم و تویه بازی هایه Action/Advanture هم خیلی خوب میپرن اما اینجا اصلا خوب نیست.
البته اگه اینا اون زمان برطرف میشد که دیگه فکر نمیکنم اصلا امتیازی کم تر از 10 بگیره چون واقعا همونطور که میگم داستان و گیم پلی بازی ( جز چند تا اشکال و مشکل همیشگیه انجینه قبلیه بازی : باگ! ) کامله واقعا! حالا این امکانات که دیگه...
این سیستم فروشگاها ( وااااااااااااای چقدر تو Fallout رو اعصاب بود :دی ) امیدوارم تویه Skyrim اگه بیاد حداقل درست بیاد ( تویه Oblivion که یادم نیست بودش؟! الان که دیدم نبود اما تو Fallout خیلی رو اعصاب بود هی میرفتم چیز میز پیدا میکردم میفروختم فروشنده پولش تموم شد :دی حالا من هی ازش میخریدم دوباره میفروختم چیز میز دیگه کلا میخواستم ازش چیزی بگیرم وسایله خودمو داشت :دی البته اونجا خوب Fallout بود و واقعا این سیستم عالی بود از نظر Realsitic ولی اینجا Elder Scrolls هست )
واقعا بازی شاهکار هست! حتی گیم پلی تغییر نکرده ی Oblivion هم شاهکار هست ! ( آخه کدوم RPG اینطوری اینقدر عالی درست میشه؟! از همه نظر یک RPG سنگین و واقعا وقت گزاره! )