فکر نکنم مشکل رزولوشن داشته باشه. چندجا دیدم که که گفتن آندروید با رزولوشن مشکل نداره.
فکر نکنم مشکل رزولوشن داشته باشه. چندجا دیدم که که گفتن آندروید با رزولوشن مشکل نداره.
منظورم اینه که همون بازیای قبلی روی این رزولوشنم باز میشن درست ؟
کسی میدونه بدون گارانتی این گوشی رو کجا میشه گیر آورد؟
قیمت با گارانتی اش 280 تومانه
من بدونه گارانتی گرفتم 270 با گارانتی کمترینش 290 بود
دوستان شما ها از کجا قیمت گرفتید؟
علائدین و بازار موبایلنقل قول:
خیلیم گوشی کم بود اکثرا میگفتن نداریم یا تموم کردیم!
ذوستان بهتر نیست کلیه مسائل مربوط به این گوشی از این پس تو تایپیکی یکی از دوستان تو قسمت گوشی سامسونگ زحمتشو کشیده مطرح کنید؟:10:
مرسی
تایپیک مربوطه :
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?p=5871227#post5871227
اينكه ميگن گوشي هاي سامسونگ با Gps (توي ايران) مشكل دارن جريانش چيه؟ واسه مسيريابيه؟
دوستاني كه اين گوشي رو دارن لطف كنن معايبش رو بگن بقيه از مطالبتون استفاده كنن. ممنون
سلام
امروز به قصد خرید این گوشی رفته بودم بازار موبایل قیمتش با گارنتی پارس مایکروتل 298 بود ولی وقتی یکم باهاش کار کردم دو تا مشکل دیدم که منو پشیمون کرد یکی کیفیت پایین صفحه نمایشش بود و دیگه موقعیت یابی ضعیفش بود که خیلی دیر موقعیت رو پیدا می کنه
کنار این گوشی Galalxy S رو گذاشته بود که در عرض کمتر از 5 ثانیه زیر سقف فروشگاه کانکت می شد
حالا باز دوباره باید دنبال یه گوشی خوب بگردم
ال سی دی بزرگی داره و در عوض رزولوشن نچندان مناسب 240*400 ... بخاطر همین کیفیت پائین صفحه نسبت به بقیه مدلهای 3.2 اینچی داره ... با توجه به این قیمت رقیف زیاد داره که میشه به جاش انتخاب بشه ...نقل قول: